25 Mayıs 2018, Cuma 20:44:33

THY yönetimi Uçuş İşletmeye neşter vurdu

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantı sonrasında Uçuş İşletme departmanında bulunan yöneticilerin tamamına yakını görevden aldı.
  • Gelen ekipte, gidenlerin iyi habercisiydi..dur bakalım neler olacak..her giden her işi bitirilen "zaten bende bakmıştım gidişat iyi değildi iyi ki döndüm line a "demedi mi?:)
  • Görevlerine son verilmelerinin nedeni çözüm odaklı olamamak, kokpit - yönetim arasında dengeleri sağlayamamak olduğu herkesin malumu. Yeni yönetimdeki isimler umut vaad ediyor. Aykut Alpa yönetim tecrübesi olan, bu tecrübeleriyle olumlu kararlara imza atacak disiplinli bir isim. Sarı kaptan kokpit, kabin tarafından sevilen sayılan, babacan, kul hakkına dikkat eden kişiliğiyle yönetim ve kokpit arasında dengeleri sağlayabilecek bir seçim olmuş. Yardımcıları ile bu çizgiden ayrılmadan yürüyeceklerine inancım tam. Bu kadro beni heyecanlandırdı, huzurlu günler yakındır.
  • Şirketin düştüğü hale bak arkadaş. Bizler haksız hukuksuz görevine son verileli 1 yıl oldu. ''Fetöcüyüz'' ya biz! Nese zeki ve çalışkan insan her yerde iş bulur. Emirates A380'e bekleriz mağdur edilenleri. Burada deli saçması şeylerle ilgilenmezler. Zırt pırt yönetim değişmez. Çalışana değer vardır. Hava yolulları THY den ve Dünya Türkiye'den ibaret değil.
  • Makama onlarca torpil bulup,bin bir minnetle gelirseniz yönetim nedense yapar uçucu arkadaşlarının haklarını satarsınız örnekmi? FTL.Sonra yaptığınız yönetim istedi algısıyla oyuna getirilir bu şekilde ortada kalırsınız. Kimsenin daha fazla moralini bozmadan ya kadayıfına al VIP e git yada istifanızı verin.
  • Oda ondan 2 önceki Sn. Asaf Bora nın pilotları utanılacak suçlu kimliğine soktuğu halden çıkarıp gerçek eski değerine geri getirmesi. Daha önce 4 şirkette uçmuştum. Asaf Bora idaresindeki THY de pilot olmaktan utanacak hala gelmiştik
  • Yorumları okuyorumda şikayet ederken ne kadar aciz ve küstahsınız , allahtan sizi atamıyorlar kendi küstahlığınız ve acizliğiniz ile şirketi bitirirdiniz, köstek değil çalıştığınız şirkete destek olun. Atanan herkese başarılar dilerim bir kaptan olarak şirketim için en iyisini yapmanız dileği ile hepinize.
  • Ekip Planlamaya da neşter geliyor...hazır olun bademler..sonucta bu ekip işi..hepinize..sırayla..
  • Bu makamlara gelmek için yapmadığınız şakla banlık kalmadı,rızanızla yırta yırta geldiniz,bir sürü haksızlığın altına imza attınız,kendinizi kullandırıp camianıza kendinizi rezil edip gittiniz, şimdi insanların içine çıkmaya yüzünüz kaldımı bilmem, ama görüyorumki en ufak eleştiriye tahammülünüz yok.İnşallah bu tepkiler sadece sözlü kalıp ileri seviyelere taşınmaz.
  • "Can yakan sabretsin, canı yakan yanacağı günü beklesin."
  • Yönetimin pilotların üstünde gölgesi olan Levent ile Kadayifcilar Ftl savunabilecek kadar basit ruhlu yaratıklardı, sizler kim pilotların hakkını savunmak kim.Sizler ancak manasız bakış topuk selamı ile peki efendim dediniz ve suçsuz insanları ekmeğinden ettiniz, nasıl hatta çıkıp uçacaksınız? Nasıl insanların yüzüne bakacaksınız?

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantı sonrasında Uçuş İşletme departmanında bulunan yöneticilerin tamamına yakını görevden aldı. 

THY'de uzun süredir devam eden ve sendikalaşma sürecine kadar giden uçuş işletmedeki sorunlar yönetimin yöneticiler üzerinde neşter vurmasına neden oldu. Başta Uçuş İşletme'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Yılmaz olmak üzere tüm yöneticiler görevden alındı. Yerlerine yeni atamalar gerçekleştirildi.

Levent Yılmaz'ın yerine Aykut Alpa getirilirken, görevden alınan diğer yöneticilerin yerine ise şu isimler atandı;

Fikri Orkan Falay'ın İştirakler Başkanı olarak istihdam edilmesine,
Uçuş Eğitim Başkanı (Ek Görev) olarak görev yapan Aykut Alpa'nın Genel Müdür (Uçuş İşletme) Yardımcısı (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot(A340/330) olarak görev yapan Suat Demirkıran'ın Uçuş Eğitim Başkanı (Ek Görev),
Uçuş Operasyon Kapasite ve Verimlilik Müdürü (Ek Görev) olarak görev yapan Erkan Akçay'ın Entegre Operasyon Kontrol Başkanı (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (A340/330) olarak görev yapan Ramazan Sarı'nın Uçuş İşletme Başkanı(Başpilot) (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (A340/330) olarak görev yapan Salim Aydın'ın Başkan Yardımcısı (Airbus) (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (B777) olarak görev yapan Arif Tanser Akıncı'nın Başkan Yardımcısı (Boeing) (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (B737) olarak görev yapan Ersel Çağatay Savcı'nın Uçuş Operasyon Kapasite ve Verimlilik Müdürü (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (A340/330) olarak görev yapan Barış Baranoğlu'nun Tip Müdürü (A340/330/310) (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (A320) olarak görev yapan Mehmet Alper Gürsoy'un GÜRSOY'un Tip Müdürü (A320) (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (B737) olarak görev yapan İnanç İnce'nin Tip Müdürü (B737) (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (B777) olarak görev yapan Murat Cengiz'in Uçuş Standartları Müdürü (Ek Görev),
Sorumlu Kaptan Pilot (A340/330) olarak görev yapan Hakan Akay'ın  Uçuş İşletme Risk Değerlendirme Müdürü (Ek Görev),
Tip Eğitim Şefi (A320) (Ek Görev) olarak görev yapan Süleyman Dilek'in Tip Eğitim Müdürü (A320) (Ek Görev) olarak atanmasına karar verildi.


©AirportHaber ÖZEL

THY yönetimi Uçuş İşletmeye neşter vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (392)

Mış mışta mış ~ 6 yıl önce
Gelen ekipte, gidenlerin iyi habercisiydi..dur bakalım neler olacak..her giden her işi bitirilen "zaten bende bakmıştım gidişat iyi değildi iyi ki döndüm line a "demedi mi?:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miad ~ 6 yıl önce
Görevlerine son verilmelerinin nedeni çözüm odaklı olamamak, kokpit - yönetim arasında dengeleri sağlayamamak olduğu herkesin malumu. Yeni yönetimdeki isimler umut vaad ediyor. Aykut Alpa yönetim tecrübesi olan, bu tecrübeleriyle olumlu kararlara imza atacak disiplinli bir isim. Sarı kaptan kokpit, kabin tarafından sevilen sayılan, babacan, kul hakkına dikkat eden kişiliğiyle yönetim ve kokpit arasında dengeleri sağlayabilecek bir seçim olmuş. Yardımcıları ile bu çizgiden ayrılmadan yürüyeceklerine inancım tam. Bu kadro beni heyecanlandırdı, huzurlu günler yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keyfi seçim... ~ 4 yıl önce
Hiçbir şey değişmez, yeni birilerin egoları pohpohlanır o kadar... Adil bir nitelik yetenek havuzları oluşturulup bilimsel olarak en başarılı kişiler aldığı ortalama puana göre adaletli ve bunu izleyen sistem tarafından atanır. Çoğunun işine gelmez güler buna ama 21.yy bunu gerektirir. Yoksa onun kara kaşı kara gözü, laf dinler iyi kullanırız mantığı ile atama yapılırsa hiçbir şey değişmez, onun adamları da sisteme yeni masraflar açar. Kudretli kişilerin oyuncakliğından kurtulması lazım çalılanların... Bence bu düşündürmeli...
Vayyy arkadaş ~ 6 yıl önce
Şirketin düştüğü hale bak arkadaş. Bizler haksız hukuksuz görevine son verileli 1 yıl oldu. ''Fetöcüyüz'' ya biz! Nese zeki ve çalışkan insan her yerde iş bulur. Emirates A380'e bekleriz mağdur edilenleri. Burada deli saçması şeylerle ilgilenmezler. Zırt pırt yönetim değişmez. Çalışana değer vardır. Hava yolulları THY den ve Dünya Türkiye'den ibaret değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstifa ~ 6 yıl önce
Makama onlarca torpil bulup,bin bir minnetle gelirseniz yönetim nedense yapar uçucu arkadaşlarının haklarını satarsınız örnekmi? FTL.Sonra yaptığınız yönetim istedi algısıyla oyuna getirilir bu şekilde ortada kalırsınız. Kimsenin daha fazla moralini bozmadan ya kadayıfına al VIP e git yada istifanızı verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALPA KAPTANIMDAN TEK İSTEĞİMİZ VAR ~ 6 yıl önce
Oda ondan 2 önceki Sn. Asaf Bora nın pilotları utanılacak suçlu kimliğine soktuğu halden çıkarıp gerçek eski değerine geri getirmesi. Daha önce 4 şirkette uçmuştum. Asaf Bora idaresindeki THY de pilot olmaktan utanacak hala gelmiştik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkese ~ 6 yıl önce
Yorumları okuyorumda şikayet ederken ne kadar aciz ve küstahsınız , allahtan sizi atamıyorlar kendi küstahlığınız ve acizliğiniz ile şirketi bitirirdiniz, köstek değil çalıştığınız şirkete destek olun. Atanan herkese başarılar dilerim bir kaptan olarak şirketim için en iyisini yapmanız dileği ile hepinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CRM ~ 6 yıl önce
Ekip Planlamaya da neşter geliyor...hazır olun bademler..sonucta bu ekip işi..hepinize..sırayla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makam ~ 6 yıl önce
Bu makamlara gelmek için yapmadığınız şakla banlık kalmadı,rızanızla yırta yırta geldiniz,bir sürü haksızlığın altına imza attınız,kendinizi kullandırıp camianıza kendinizi rezil edip gittiniz, şimdi insanların içine çıkmaya yüzünüz kaldımı bilmem, ama görüyorumki en ufak eleştiriye tahammülünüz yok.İnşallah bu tepkiler sadece sözlü kalıp ileri seviyelere taşınmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ongün Bu Gün Değil Daha ~ 6 yıl önce
"Can yakan sabretsin, canı yakan yanacağı günü beklesin."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ftl ~ 6 yıl önce
Yönetimin pilotların üstünde gölgesi olan Levent ile Kadayifcilar Ftl savunabilecek kadar basit ruhlu yaratıklardı, sizler kim pilotların hakkını savunmak kim.Sizler ancak manasız bakış topuk selamı ile peki efendim dediniz ve suçsuz insanları ekmeğinden ettiniz, nasıl hatta çıkıp uçacaksınız? Nasıl insanların yüzüne bakacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000