06 Mayıs 2013, Pazartesi 13:47:51

THY YÖNETİMİ TOPLANIYOR

Türk Hava Yolları (THY) yönetimi, Hava-İş Sendikası’nın grev kararı almasının ardından bugün toplanıyor.
  • Sorunuz ilgili birimimize aktarılmıştır. Sorunuz yanıtlandığında e-mail aracılığıyla bilgilendireceksiniz, cevabınızı sitemizden öğrenebilirsiniz. iyi günler.
  • Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi. Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir: ([email protected]) Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler sunuyoruz 3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için. Biz dahil kredi her türlü teklif Bireysel krediler: Isletme Kredileri: Ögrenci Kredileri: Insaati krediler: Ev kredileri: Is expandsion krediler: Borç konsolidasyonu kredi: Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir. Daha fazla bilgi için ([email protected]): E-posta Iletisim. Sr Gerad jude görüyoruz.
  • Sevgili arkadaşlar, 15 Mayıs günü korkuya kapılarak sakın ola uçuşa gitmeyin. Grev kırıcı durumuna düşmeyin. Biz bu kurumda daha öncede grev yaşadık ve grev bitip uzlaşma sağlanmasının ardından,yönetim grev olmasına rağmen uçuşa gidenleri bugün arkadaşını satan yarın şirketini satar diye işten çıkardı. Bilginiz olsun. Yasal hakkınızı kullanın. Ne günlerden bu hallere geldiğimizi eskiler bilir. Haklarınız daha fazla erimeden sendikanızın yanında olun. Grev kararına uyun.
  • Ama kendi haklarim icin o gun ise gelmeyecegim. Gelemem. Tis kapsami disinda kalmayi goze alamam. Alirim diyen buyursun gelsin calussin.
  • O gun ucusum var saat 10 da ama sabah besde orda olucam ve ucusu olmayan arkadaslardada bos gununde uniformayi giyip gidecekler ,bu durumu bu hale akilsiz sendika getirdi...
  • Bakın okumadan etmeden kendi kendine karar veren grev kırıcı çalışan arkadaşlar! Bu sizin son şansınız eğer grev kırıcı olursanız şu anda ccm'de revizyon diye çıkarılan dinlenme ve boş gün gibi haklarınızı gasp eden o maddeleri kabul etmiş olursunuz ayrıca Tis'siz kalırsınız sendikanız olmaz ve işveren hiçbir hukuki dayanağı olmayan çalışanını tazminatsızda atabilir hiçbir hak iddaa edemezsiniz. Buna ek olarak grev günü işe giden sendikalıyı sendika öğrenme hakkına sahip yasal olarak bunun listesini işverenden alabiliyor. İşte o grev kırıcılar o saatten sonra yalnız kakacaklar ve işverenin avucuna düşecekler.. Karar sizin güzel arkadaşlar varolan haklarım bana fazla geliyor ben köle gibi çalışmaya razı olurum diyorsan işe gidersin o gün ve sonuçlarına katlanırsın.. Hak yolunda greve kayılacaklara saygılar sevgiler...
  • Greve evet!!! Ucusa gitmeyecegim ne olacaksa olsun
  • THY Dışındaki tüm özel havayolu çalışanları Hava-İş Yasası olmadığından borçlar kanununa tabii olan işçilerdir... 4857 sayılı iş kanununda yer alan ve işçiyi korumayı esas alan tüm maddelerden yoksundurlar... Bu nedenle işten atıldıkları zaman işe iade davası açmaya da hakları yoktur. Havacılık sektöründe sadece THY personeli işten atıldığı zaman işe iade davası açabilir bunun da sebebi TİS kapsamında hakları korunduğu içindir... İktidar öncesi işe iadeyi kazanan herkes aynı pozisyonuna geri dönüyordu 1 ay içinde! Ancak bu hükümet yasayı değiştirip isterse tazminat vererek işe almama hakkını kullanma kararını işverene verdi... İşten haksız yere atıldığınızda en azından tazminat alma hakkınız var TİS sayesinde... Bu sebeple TİS'e daha fazla önem verilmesi hem maddi hem de özlük hakları açısından gereklidir.
  • Dün thy toplantısı ne oldu? herkes sonucu bekliyo..bende merak ediyorum
  • Bu kadar yağan gürleyen kişiden sonra bakalım kaç kaptan greve destek verecek göreceğiz yine geçen seferki gibi sadece 1 kişi mi olacak? Sayın kaptanlarım insanlara gaz verip milleti aç susuz sefil kalmalarına sebep olmayın.Bizlerin tuzu kuru.buradı olmazsa diğeri olur o da olmazsa yurt dışı olur insanları kandırmayın

Hava-İş Sendikası’nın grev kararı almasının ardından, lokavt kararı almayacağını açıklayan THY Yönetimi, bugün de Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu başkanlığında tüm yetkili kurumlarını topluyor.

Toplantıda Hava-İş Sendikası’nın aldığı grev kararı ve izlenecek yolun görüşüleceği öğrenildi. Toplantının sonunda ne karar çıkacağı ise merakla bekleniyor.

THY YÖNETİMİ TOPLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (163)

John Dennis ~ 11 yıl önce
Sorunuz ilgili birimimize aktarılmıştır. Sorunuz yanıtlandığında e-mail aracılığıyla bilgilendireceksiniz, cevabınızı sitemizden öğrenebilirsiniz. iyi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sr gerad jude ~ 11 yıl önce
Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi. Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir: ([email protected]) Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler sunuyoruz 3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için. Biz dahil kredi her türlü teklif Bireysel krediler: Isletme Kredileri: Ögrenci Kredileri: Insaati krediler: Ev kredileri: Is expandsion krediler: Borç konsolidasyonu kredi: Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir. Daha fazla bilgi için ([email protected]): E-posta Iletisim. Sr Gerad jude görüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 11 yıl önce
Sevgili arkadaşlar, 15 Mayıs günü korkuya kapılarak sakın ola uçuşa gitmeyin. Grev kırıcı durumuna düşmeyin. Biz bu kurumda daha öncede grev yaşadık ve grev bitip uzlaşma sağlanmasının ardından,yönetim grev olmasına rağmen uçuşa gidenleri bugün arkadaşını satan yarın şirketini satar diye işten çıkardı. Bilginiz olsun. Yasal hakkınızı kullanın. Ne günlerden bu hallere geldiğimizi eskiler bilir. Haklarınız daha fazla erimeden sendikanızın yanında olun. Grev kararına uyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
greve hayir ~ 11 yıl önce
Ama kendi haklarim icin o gun ise gelmeyecegim. Gelemem. Tis kapsami disinda kalmayi goze alamam. Alirim diyen buyursun gelsin calussin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Greve hayir ~ 11 yıl önce
O gun ucusum var saat 10 da ama sabah besde orda olucam ve ucusu olmayan arkadaslardada bos gununde uniformayi giyip gidecekler ,bu durumu bu hale akilsiz sendika getirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen bilirsin ~ 11 yıl önce
Kendi dusen aglamaz. Ne yaparsan kendine yaparsin arkadasim. Sendikadan intikam almak icin Tis kapsami fisina ittiginin farkindasindir umarim. Ama ben senin ucucu olduguna inanmiyorum. Cunku ucucular bu sekilde dusunmuyor. Istemeyerek te olsa greve katilacagiz. Once kendi haklarimiz icin. Sonrasinda sendikayla da hesaplasacagiz. O baska.
bilirkişi ~ 11 yıl önce
Bakın okumadan etmeden kendi kendine karar veren grev kırıcı çalışan arkadaşlar! Bu sizin son şansınız eğer grev kırıcı olursanız şu anda ccm'de revizyon diye çıkarılan dinlenme ve boş gün gibi haklarınızı gasp eden o maddeleri kabul etmiş olursunuz ayrıca Tis'siz kalırsınız sendikanız olmaz ve işveren hiçbir hukuki dayanağı olmayan çalışanını tazminatsızda atabilir hiçbir hak iddaa edemezsiniz. Buna ek olarak grev günü işe giden sendikalıyı sendika öğrenme hakkına sahip yasal olarak bunun listesini işverenden alabiliyor. İşte o grev kırıcılar o saatten sonra yalnız kakacaklar ve işverenin avucuna düşecekler.. Karar sizin güzel arkadaşlar varolan haklarım bana fazla geliyor ben köle gibi çalışmaya razı olurum diyorsan işe gidersin o gün ve sonuçlarına katlanırsın.. Hak yolunda greve kayılacaklara saygılar sevgiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 11 yıl önce
Greve evet!!! Ucusa gitmeyecegim ne olacaksa olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatırlatma ~ 11 yıl önce
THY Dışındaki tüm özel havayolu çalışanları Hava-İş Yasası olmadığından borçlar kanununa tabii olan işçilerdir... 4857 sayılı iş kanununda yer alan ve işçiyi korumayı esas alan tüm maddelerden yoksundurlar... Bu nedenle işten atıldıkları zaman işe iade davası açmaya da hakları yoktur. Havacılık sektöründe sadece THY personeli işten atıldığı zaman işe iade davası açabilir bunun da sebebi TİS kapsamında hakları korunduğu içindir... İktidar öncesi işe iadeyi kazanan herkes aynı pozisyonuna geri dönüyordu 1 ay içinde! Ancak bu hükümet yasayı değiştirip isterse tazminat vererek işe almama hakkını kullanma kararını işverene verdi... İşten haksız yere atıldığınızda en azından tazminat alma hakkınız var TİS sayesinde... Bu sebeple TİS'e daha fazla önem verilmesi hem maddi hem de özlük hakları açısından gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birlik olalım ~ 11 yıl önce
Dün thy toplantısı ne oldu? herkes sonucu bekliyo..bende merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 11 yıl önce
Bu kadar yağan gürleyen kişiden sonra bakalım kaç kaptan greve destek verecek göreceğiz yine geçen seferki gibi sadece 1 kişi mi olacak? Sayın kaptanlarım insanlara gaz verip milleti aç susuz sefil kalmalarına sebep olmayın.Bizlerin tuzu kuru.buradı olmazsa diğeri olur o da olmazsa yurt dışı olur insanları kandırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000