08 Kasım 2014, Cumartesi 08:29:59

THY YÖNETİMİ ŞANLIURFA'DA TOPLANIYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da düzenlenecek Türk Hava Yolları (THY) yönetim kurulu toplantısı öncesi bir otelde THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve ilgililerle görüştü.
  • "tr" isimli arkadaşım, sen memleketini bilmiyor, hangi şehirin nesi var diye konuşuyorsan yazıklar olsun. Her bir memleketimizin çok değerli, önemli noktaları var. Haberde de yazdığı üzere Göbeklitepe'yi bilmiyorsun sanırım. Harran, dünyaya medeniyet saçılan bir nokta. Yazık sizin gibi bu vatanın evlatlarına... Gayet başarılı bir çalışma olmuş. Sn. Topçu'yu tebrik etmek lazım. Her memleketimizde aynı çalışmaları görebilmek dileğiyle. THY ile gurur duyuyoruz...
  • Şanlıurfa ne ki konyamizin yaninda...
  • Sayin Topcu , sirketin heryerinde en eyi mevkilerdeki hashasiler hala yuksek maaslar ile islerine devam edirler, hec bir sey yapmisez.ne olacak bu durum hele bir habar ver ,cevap vereceksan sagolasin varolasin
  • Urfa'nın neyi var da dünyaya tanıtacak.
  • Mevcut seferlere ek olarak sabah saatlerine bir Ankara ve Sabiha gökçen olursa süper.Fazlası zarar bence.Amaç uçağı doldurabilmek.Yoksa günde 12 sefer yapmışsın neye yarar. Hamdi Bey'e teşeklürler.
  • Edeme hak veriyorum Kahramanmaraşın tek eksiği akşam seferleri koydakar sorun kalmıyorki THY bir koysa
  • Anandan ucaklamı dogdun ıkı sefer varmıs daha ne ıstırsen.hec ucak gıtmeyen vılayetler vardır.oralara uculacak.ucak bıletı bulamazsan otobus seferlerı yokmı marasa gıden.nedır bu yaygara.
  • Ah bide konyaya ayni seyi yapsalar
  • Üvey evlad Maraşa Thy'den akşam seferi istiyoruz Türkiyenin 16. sanayi şehririyiz 1milyonluk nüfus 30 bin öğrenci 50bin mülteci 1000 alman nato askeri ve şehirde 700'e yakın fabrika var günlük istanbuldan 2 sefer var yetmiyor Atatürkten akşam seferi bekliyoruz sayın yetkililer bu vurdum duymazlık nedir?
  • Thy ucurur urfayi.faruk efendi de ucursun sunexpresi antalyadan izmirden.bosa gondermediler ya. adinin icinde urfa harfleri var zaten

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da düzenlenecek Türk Hava Yolları (THY) yönetim kurulu toplantısı öncesi bir otelde THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve ilgililerle görüştü.

Programın ardından gazetecilere açıklama yapan Çelik, Şanlıurfa'da uçak seferlerinin artırılması konusunda yetkililerle görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Programda sivil toplum kuruluşu yetkililerinin uçuşlarla ilgili beklentilerini dile getirdiğini ve yarın gerçekleştirilecek THY toplantısında Şanlıurfa adına önemli kararların alınacağını aktaran Çelik, "Şanlıurfalıların gerek Ankara, İstanbul, İzmir ve önümüzdeki dönem için Antalya uçuşları bazı inşallah önemli kararlar alınacaktır. Şanlıurfalıların beklediği soruların cevabı inşallah oluşmuş olacak. Biz kendilerinden Şanlıurfa'nın bir tarih ve turizm kenti olarak dünyaya tanıtılması konusunda taleplerimiz oldu, bu konuda önemli bazı çalışmalar olacak" dedi.

Şanlıurfa'nın ülkenin en huzurlu şehirlerinin başında geldiğini vurgulayan Çelik, yerli ve yabancı turistleri kentin güzelliklerini görmeye davet etti.

THY ULUSLARARASI BASINI ŞANLIURFA'YA GETİRECEK

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da Bakan Çelik'in daveti üzerine kente geldiklerini ve yönetim kurulu toplantısını burada düzenleyeceklerini söyledi.

Şanlıurfa'ya, yaşanan uçuş sıkıntılarının çözümü konusunda hayırlı karlar alacaklarına inandığını aktaran Topçu, kentin tanıtımına katkı sunmak istediklerini belirterek, "Çok yakında Şanlıurfa'yı tanıtım noktasında uluslararası basını kente getireceğiz, aynı zamanda Göbeklitepe'nin isminin bir uçağımıza verilmesi konusunda talepler oldu, bunu da olumlu karşıladık. İnşallah gelecek ilk uçaklarımızdan birine Göbeklitepe ismini vereceğiz.  Bunun yanında bir önemli turistik yerin ismini de bir uçağımıza daha vereceğiz. İnşallah burada THY'nin zarar etmeyeceği ve Şanlıurfalıların da sevineceği  bir yol buluruz" dedi.

THY YÖNETİMİ ŞANLIURFA'DA TOPLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 9 yıl önce
"tr" isimli arkadaşım, sen memleketini bilmiyor, hangi şehirin nesi var diye konuşuyorsan yazıklar olsun. Her bir memleketimizin çok değerli, önemli noktaları var. Haberde de yazdığı üzere Göbeklitepe'yi bilmiyorsun sanırım. Harran, dünyaya medeniyet saçılan bir nokta. Yazık sizin gibi bu vatanın evlatlarına... Gayet başarılı bir çalışma olmuş. Sn. Topçu'yu tebrik etmek lazım. Her memleketimizde aynı çalışmaları görebilmek dileğiyle. THY ile gurur duyuyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Şanlıurfa ne ki konyamizin yaninda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hashasiler ? ~ 9 yıl önce
Sayin Topcu , sirketin heryerinde en eyi mevkilerdeki hashasiler hala yuksek maaslar ile islerine devam edirler, hec bir sey yapmisez.ne olacak bu durum hele bir habar ver ,cevap vereceksan sagolasin varolasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tr ~ 9 yıl önce
Urfa'nın neyi var da dünyaya tanıtacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mevcut seferlere ek olarak sabah saatlerine bir Ankara ve Sabiha gökçen olursa süper.Fazlası zarar bence.Amaç uçağı doldurabilmek.Yoksa günde 12 sefer yapmışsın neye yarar. Hamdi Bey'e teşeklürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 9 yıl önce
Edeme hak veriyorum Kahramanmaraşın tek eksiği akşam seferleri koydakar sorun kalmıyorki THY bir koysa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav marasli ~ 9 yıl önce
Anandan ucaklamı dogdun ıkı sefer varmıs daha ne ıstırsen.hec ucak gıtmeyen vılayetler vardır.oralara uculacak.ucak bıletı bulamazsan otobus seferlerı yokmı marasa gıden.nedır bu yaygara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Ah bide konyaya ayni seyi yapsalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maraşlı ~ 9 yıl önce
Üvey evlad Maraşa Thy'den akşam seferi istiyoruz Türkiyenin 16. sanayi şehririyiz 1milyonluk nüfus 30 bin öğrenci 50bin mülteci 1000 alman nato askeri ve şehirde 700'e yakın fabrika var günlük istanbuldan 2 sefer var yetmiyor Atatürkten akşam seferi bekliyoruz sayın yetkililer bu vurdum duymazlık nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy ucurur urfayi.faruk efendi de ucursun sunexpresi antalyadan izmirden.bosa gondermediler ya. adinin icinde urfa harfleri var zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000