20 Mayıs 2013, Pazartesi 17:39:25

THY YÖNETİMİ KRİTİK TOPLANTIYA GİRİYOR

15 Mayıs’ta başlayan grevin 6’ncı günü yaşanırken sendika yönetimini 22 Mayıs’ta anlaşmak için masaya davet eden THY yönetimi, anlaşma olmaması halinde B planını da hazırladı. THY yönetiminin B planı ne?
  • Para birincil sorun degil biz fazla uçurulmaktan gelebilecek olan revizyonlardan dolayı greve gittik.Bizim isimizi herkes oyle başarıyla yapamaz.deiginiz gibi 1.60 olup lise okumaktan fazla seyler gerekiyor.neyse hayırlısı Olsun herkes icin.
  • Para 1. Sorun diil dedim .ucucu olsaydınız anlardiniz calışma saatlerimiz,dinlenme saatlerimiz vs. Daha Uzatmiycam.
  • 305 dönecek , ders bitecek
  • Vallahi soktayim beee.grev ne kadar buyuk biseymis...haklari ozgurlukleri gectim birde en onemli tarafi ve grevin basindan beri TARTISILAN EN ONEMLI KONU kimin kisilikli kimin kisiliksiz olduguna da gosteriyor! Birgun calisanlarimin karakterini cozmek ve sadece kisilikli insanlari yanimda tutmak icin grev yapicamm.sizce thy de 14bin kisiyi sutlayip 2000 kisiyle yoluna devam mi etmeli? !? Iyice cilkini cikardiniz yani...
  • HAMDİ BABA MAAŞ+İKRAMİYEMİZİ BEKLİYORUZ
  • Sende greve katilsaydin.Neden katilmadin maasindan memnun diilsen?Bende gayet egitimliyim.Ama senin gibi masabasi is degil km olmayı sectim.Sende seçseydin.Nedir bu cekememezlik????Benim hobimde var paramda var isimde var,eğitimimde var..Sende çalış kafanı kullan seninde olsun.
  • Senin siyasi fantazilerinin kukla militanları değiliz Ayçin... Al üçbeş yandaş ve üç beş yövmiyeli eylemcini git sendikanda devrimcilik oyna.. Bu insanları yalanlarla peşinden sürükleyemeyeceksin...
  • GÖZÜNÜ PARA BÜRÜMÜŞ.ÜLKEMDE ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNENLERİ DÜŞÜN.SANA İKİ AYLIK İKRAMİYE YERİNE ÜÇ AYLIK İKRAMİYE. ,PAZAR ,FAZLA UÇUŞ. PARASI KESİLMELİ.ALDIĞIN YETMİYOR. MU?
  • Tum kabin memurlari degil ama bazilari yapt8gi isin sorumluluklarini yerine getirmiyorlar. Kabin memurlarininda ozelestiri yapip bunu kabul etmesi gerekir. Business cabinde bir bardak su vermeyi kendine zul goren kabin amiri arkadaslar sizlerin isi bu. Ve isinizin hakkini yerine getirin.
  • para umrumda değil, çok seviyorum şirketimi, arkadaşlarımı, yöneticilerimi.

Türk Hava Yolları’nda yaşanan grev devam ederken THY yönetimi, sendika yönetimine ilettiği ’22 Mayıs’ta toplu iş sözleşmesini imzalayalım” davetine cevap olarak, ‘ Bu şartlarda sözleşme imzalanamaz’ cevabını almıştı. THY’nin davetinin sona ermesine iki gün kala, sendika yönetiminin masaya gelmeme olasılığına karşın THY yönetimi şimdiden B planını hazırladı. 

THY yönetimi, eğer sendika masaya oturmazsa çalışanlara toplu iş sözleşmesi dışında zam verecek. Bu kritik karar için THY yönetim kurulu yarın saat 16.00’da olağanüstü toplanacak. Bu toplantıda çalışanlara verilecek zam oranı belirlenecek ancak alınan karar hiçbir şekilde sendikaya verilen sürenin öncesinde kamuoyuna açıklanmayacak.

THY yönetimi, sır gibi saklayacağı zam oranını 22 Mayıs'tan sonra duyuracak. O andan itibaren grev sürecinde nasıl gelişmeler yaşanacak merakla beklenecek.

©Airporthaber.com

THY YÖNETİMİ KRİTİK TOPLANTIYA GİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (132)

Hayirlisi olsun . ~ 11 yıl önce
Para birincil sorun degil biz fazla uçurulmaktan gelebilecek olan revizyonlardan dolayı greve gittik.Bizim isimizi herkes oyle başarıyla yapamaz.deiginiz gibi 1.60 olup lise okumaktan fazla seyler gerekiyor.neyse hayırlısı Olsun herkes icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Para 1. Sorun diil dedim .ucucu olsaydınız anlardiniz calışma saatlerimiz,dinlenme saatlerimiz vs. Daha Uzatmiycam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğretmen ~ 11 yıl önce
305 dönecek , ders bitecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
waww...cok sert ~ 11 yıl önce
Vallahi soktayim beee.grev ne kadar buyuk biseymis...haklari ozgurlukleri gectim birde en onemli tarafi ve grevin basindan beri TARTISILAN EN ONEMLI KONU kimin kisilikli kimin kisiliksiz olduguna da gosteriyor! Birgun calisanlarimin karakterini cozmek ve sadece kisilikli insanlari yanimda tutmak icin grev yapicamm.sizce thy de 14bin kisiyi sutlayip 2000 kisiyle yoluna devam mi etmeli? !? Iyice cilkini cikardiniz yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi BABA ~ 11 yıl önce
HAMDİ BABA MAAŞ+İKRAMİYEMİZİ BEKLİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paragozlere ~ 11 yıl önce
Sende greve katilsaydin.Neden katilmadin maasindan memnun diilsen?Bende gayet egitimliyim.Ama senin gibi masabasi is degil km olmayı sectim.Sende seçseydin.Nedir bu cekememezlik????Benim hobimde var paramda var isimde var,eğitimimde var..Sende çalış kafanı kullan seninde olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paragozlere cvp ~ 11 yıl önce
Bak arkadaşım yazdıklarımı anlamamışsın.Grev sadece km nin hakları için yapılmaz ,tüm çalışanlar için yapılır.Önemli olan masa başı ,km meselesi değil ,ben sana eğitimsiz de demedim.Ama senin anlama da sıkıntın var.Greve katılmak için önce sebebin olacak.Şirket sana 23.dönemdeki haklarını ve maaş zammını veriyor.Neyin grevini yapacaksın.Km olmayı da inan seçmedğim için çok memunum asıl sen çok okusaydın da masa başında görevin olsaydı.Yöneten olsaydın.Önce ayağın yere basacak .Öyle uçmaktan fazla uçma.İnan bana senden çok km arkadaşım var %90 uçuyor.Hepsi pırıl pırıl emekçi insanlar.Grev de yapmıyorlar .Sen para için çalışmıyorum yazmışsın,bu şirkette çalışanlar para için çalışır ,istemiyorsan hobimde varmış git hobilerini yap.Boşuna yer işgal etme.Km olmak içinde çok eğitimli olmaya gerek yok.1.60 boy,lise dengi okul,(artık fizik de gerekmiyor)azıcık ingilizce .Şunu da bil senin uçmuşluğun kadar benim havacılık tecrubem var.Önce yıllan ,mantıklı ol sonra klavye yazarı ol.
....! ~ 11 yıl önce
Senin siyasi fantazilerinin kukla militanları değiliz Ayçin... Al üçbeş yandaş ve üç beş yövmiyeli eylemcini git sendikanda devrimcilik oyna.. Bu insanları yalanlarla peşinden sürükleyemeyeceksin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SÜPRİZE NEOLDU. YA ~ 11 yıl önce
GÖZÜNÜ PARA BÜRÜMÜŞ.ÜLKEMDE ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNENLERİ DÜŞÜN.SANA İKİ AYLIK İKRAMİYE YERİNE ÜÇ AYLIK İKRAMİYE. ,PAZAR ,FAZLA UÇUŞ. PARASI KESİLMELİ.ALDIĞIN YETMİYOR. MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niye ki????? ~ 11 yıl önce
Niye asgari ucretlileri dusunecegim ki???? Q7 ye binen, daha projeden 1trilyona satisa ciktigi anda biten evleri alanlari dusunuyorum ben........ haa birde aldigi stratejik kararlar ile sirketlerini kara geciren yonetimcileri dusunuyorum. Hala asgari ucretlileri dudusunmek konusunda israrlimisin???????
kabin ~ 11 yıl önce
Tum kabin memurlari degil ama bazilari yapt8gi isin sorumluluklarini yerine getirmiyorlar. Kabin memurlarininda ozelestiri yapip bunu kabul etmesi gerekir. Business cabinde bir bardak su vermeyi kendine zul goren kabin amiri arkadaslar sizlerin isi bu. Ve isinizin hakkini yerine getirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 11 yıl önce
para umrumda değil, çok seviyorum şirketimi, arkadaşlarımı, yöneticilerimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 11 yıl önce
Ne için çalışıyoruz yahu arkadaş için mi? En önemlisi zam başka şeyler hava civa...
Sevgi ~ 11 yıl önce
Seni gidi sevgi pıtırcığı seni.. Ama unutma gerçek sevgi karşılıksız olandır. Gerçek sevgiye ulaşmak istiyorsan aldığın maaşları geri iade etmek durumundasın bunu da bilesin.. Peki şimdi cesaretin var mı sevgiye?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000