20 Temmuz 2016, Çarşamba 10:19:26

THY Yönetim Kurulu darbe girişimini değerlendirecek

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu'nun Cuma günü gerçekleşen darbe girişiminin etkileriyle ilgili toplantı yapacağı belirtildi
  • 16 yıl şirketime tüm bağlılıkla hizmet etmiş, sicilinde teşekkürler bulunan, yaptığı işlerle ödül almış ama şirketten "verimsizlik" adı altında şaka gibi bir gerekçeyle iş akdi fesh edilmiş biriyim.... Bulunduğu pozisyonu aldığı parayı hak etmeyen, sadece onun bunun tanıdığı diye yıllarca şirketi para makinası olarak gören sömüren zihniyete karşı hiçbirşey yapamadan izledik... Şimdi gerçekten elinizi vicdanınıza koyun, bu kul hakkı değil de ne??? Şirketime bağlılığım vatanıma bağlılım her daim ama keşke yöneticilerimiz çalışanın referansına "abilerine" değil gerçekten çalışmasına iş ahlakına ve insani iletişimlerine baksalardı. İşe iade mahkemesini kazananlarla ilgili gerçekten hakkaniyetli vicdanlı kararlar verilmesini umuyorum. Bu sektörde tecrübelerinden yararlanılacak bunca kaliteli insan var haksızlığa uğrayan. Sadece biraz VİCDAN.
  • 44102 sicil nolu Berrak Karadöl'üm ben. 21 sene sonunda emekli olmaya mecbur bırakıldım performansım düşük dediler. Araştırılmasını istiyorum sicilimin gerçekten düşük mü performansım. Siyasi görüşüm sosyal demokrat, laik cumhuriyet yanlısı, Atatürkçü...sicilimde 2 yazılı teşekkür belgesi var, şirkete yazılı ve sözlü Türkçe ve yabancı dil sınavları ile girdim. Yabancı dil tazminatı alan uzman olarak emekli olmaya mecbur kaldım. 10 sene sonra maaş almaya hak kazanıcam. THY yanlısı feto ya da benzeri tüm cemaat tarikat ne ise karşısında olan biriyim. Neymiş suçum ki 1 Nisan 2016 'da emekli olmak mecburiyetinde kaldım. Yaşım 41, tanıyanlar bildikleri bir hatam varsa buraya yazsınlar bilmek isterim.
  • YUZDE YETMİSİ FETOCUDUR. NASİL TEDPİT EDİLİR BUNLAR COK KOLAY Özel üniversite bitirip Thy De uzman olmuşsa vede bir kaç yıl sonra mudur başkan olmuşsa kesin FETO çocuğudur. İhbar ediyorum.
  • Bir THY Başkanının 30 Haziran tarihli Twitter paylaşımı: Mesajında Terörist başı Fethullaha "ADAM" diye hitap ediyor... "Adam ABD de yaşıyor dönme durumu da yok .Fakat bizim rejiminiz ne olacak onla ilgili gösteri yapıyor. Bu ne mantıksız kafadır böyle.."
  • Çok yakında 3000 fetocu atılacak. En azindsn bir kısım pislik temizlenecek
  • saw.da azınlıgın mırıldandıgı mısra.Kararlıdır davasında Anaların duasında RECEP TAYYIP ERDOGAN.biz sana gönül vermişiş REİS.senden vazgeçmeyiz.
  • Önce yönetim kurulu kendi içindeki fetoslari temizlesin Kimsenin haksız yere burnu kanamasin Gerçi yönetim deki fetoslar da çark eder Onlar kivirmaya alışıldır
  • tüm hinler cezasını bulmalı bu memlektin ekmeğini yiyip hainlik yapmak yok .....
  • THY GİBİ KURUMDAN FETÖ DENİLEN TERÖR ÖRGÜT ÜYELERİ VARSA HEMEN TEMİZLENMELİ AKSİ TAKTİRDE KURUM TÖMBET ALTINDA BIRAKILMIŞ OLUNUR.BU ARADA HANTAL YAPININDA GENÇLEŞMESİ LAZIM.
  • Her kimki vatanim milletim devletime karsi boylesine gaddar boylesine haince bir saldirida bulunup birligimize beraberligimize demokrasimize kastettiyse Allah onlari muvaffak eylemesin bizlerin yaninda olsun, bu kez de gordukki Allah'a inananlar kazandi. Yazik oldu onca kahramanimiz sehit dustu ancak halkima bu haince darbeye kim tesebbus ettiyse teker teker yakalanip cezasi verilecektir hic suphesiz. Umarim amerika da ulkesinde yasamasina izin verdigi bu hain feto yandaslari ve liderini teslim eder ve TC gelecekte tum hainlere ibret olsun diye geregini yapar!!! Yasasin millet yasasin Türkiyem.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu'nun Cuma günü gerçekleşen darbe girişiminin etkileriyle ilgili toplantı yapacağı belirtildi

Bloomberg'e konuşan THY sözcüsü Yahya Üstün, toplantının gündeminin henüz belli olmadığını, ancak başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin tartışılacağını söyledi.

Darbe girişimi ve ABD'nin uçuş yasağı gibi gelişemelerin etkisinin sınırlı olacağını düşündüklerini söyleyen Üstün, "Güçlü bir markamızın olması bize yardımcı oluyor" dedi.

Üstün, yıl sonu hedeflerine ilişkin yapılacak herhangi bir revizyonun ise sadece Yönetim Kurulu kararıyla yapılabileceğini belirtti.

TURİZM SIKITNILARINA DARBE GİRİŞİMİ EKLENDİ

Cuma akşamı gerçekleşen darbe girişimi sonrası yurtdışından gelecek ziyaretçi sayısında görülmesi beklenen azalmanın yolcularının yüzde 60'ı yabancılardan oluşan THY'yi de olumsuz etkilemesi bekleniyor.

TEB Yatırım'a göre, Türk Hava Yolları hisseleri Pegasus ve TAV ile birlikte darbe girişimi sonrası dönemde en kırılgan hisseler. Kurumun yayınladığı notta kötüleşen koşulların havacılık şirketlerine yönelik mevcut beklentilere aşağı yönlü riskler oluşturduğu ifade edildi.

Öte yandan Amerikan Sivil Havacılık Kurumu, ABD'li havayolu şirketlerinin ABD'den İstanbul'a veya İstanbul'dan ABD'ye havayolu taşımacılığı yapmasını yasaklamıştı.

Darbe girişiminin ardından ara verilen ABD uçak seferleri, THY'nin "TK 003" sefer sayılı İstanbul-New York uçuşuyla tekrar başlatıldı.

Türk Hava Yolları özellikle artan terör endişeleriyle turzimdeki yaşanan sıkıntılardan olumsuz etkileniyordu.

Yılın ilk altı ayına ilişkin veriler, şirketin daha çok gelir ettiği direkt uçan yolcu sayısının yüzde 30 düştüğünü göstermişti.

THY Yönetim Kurulu darbe girişimini değerlendirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

Denizkizi ~ 8 yıl önce
16 yıl şirketime tüm bağlılıkla hizmet etmiş, sicilinde teşekkürler bulunan, yaptığı işlerle ödül almış ama şirketten "verimsizlik" adı altında şaka gibi bir gerekçeyle iş akdi fesh edilmiş biriyim.... Bulunduğu pozisyonu aldığı parayı hak etmeyen, sadece onun bunun tanıdığı diye yıllarca şirketi para makinası olarak gören sömüren zihniyete karşı hiçbirşey yapamadan izledik... Şimdi gerçekten elinizi vicdanınıza koyun, bu kul hakkı değil de ne??? Şirketime bağlılığım vatanıma bağlılım her daim ama keşke yöneticilerimiz çalışanın referansına "abilerine" değil gerçekten çalışmasına iş ahlakına ve insani iletişimlerine baksalardı. İşe iade mahkemesini kazananlarla ilgili gerçekten hakkaniyetli vicdanlı kararlar verilmesini umuyorum. Bu sektörde tecrübelerinden yararlanılacak bunca kaliteli insan var haksızlığa uğrayan. Sadece biraz VİCDAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berrak Karadöl ~ 8 yıl önce
44102 sicil nolu Berrak Karadöl'üm ben. 21 sene sonunda emekli olmaya mecbur bırakıldım performansım düşük dediler. Araştırılmasını istiyorum sicilimin gerçekten düşük mü performansım. Siyasi görüşüm sosyal demokrat, laik cumhuriyet yanlısı, Atatürkçü...sicilimde 2 yazılı teşekkür belgesi var, şirkete yazılı ve sözlü Türkçe ve yabancı dil sınavları ile girdim. Yabancı dil tazminatı alan uzman olarak emekli olmaya mecbur kaldım. 10 sene sonra maaş almaya hak kazanıcam. THY yanlısı feto ya da benzeri tüm cemaat tarikat ne ise karşısında olan biriyim. Neymiş suçum ki 1 Nisan 2016 'da emekli olmak mecburiyetinde kaldım. Yaşım 41, tanıyanlar bildikleri bir hatam varsa buraya yazsınlar bilmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irticacı ~ 8 yıl önce
Nasıl inançlı insanlar laik cumhuriyet yanlısı Atatürkçüler tarafından irticacı diye sorgusuz sualsiz ordudan atıldı ve THY ye alınmadıysa , sizi de onların intikamını almak için atmışlar. Aynı suçsuz irticacılar gibi.(Fetö cüleri kastedmiyorum, namaz kılan herkesi irticacı yaptınız , Fetö cüler ise namaz kılmaz,içki içer,gerekirse her türlü zinayı yapar.)
berrak ~ 8 yıl önce
Kendi yorumuma bakarken yanlışlıkla beğenmedime bastım, ltf işleme almayın
THY NİN ~ 8 yıl önce
YUZDE YETMİSİ FETOCUDUR. NASİL TEDPİT EDİLİR BUNLAR COK KOLAY Özel üniversite bitirip Thy De uzman olmuşsa vede bir kaç yıl sonra mudur başkan olmuşsa kesin FETO çocuğudur. İhbar ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teröristmi Adam mı ~ 8 yıl önce
Bir THY Başkanının 30 Haziran tarihli Twitter paylaşımı: Mesajında Terörist başı Fethullaha "ADAM" diye hitap ediyor... "Adam ABD de yaşıyor dönme durumu da yok .Fakat bizim rejiminiz ne olacak onla ilgili gösteri yapıyor. Bu ne mantıksız kafadır böyle.."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne dedi ? ~ 8 yıl önce
Bakin yorumlara Sn , Bey ifadeleri kullanilmaz oldu , ilker bey itibar kaybediyorsunuz .Teroristleri o sirketten atamayacak isen ne isiniz var o gorevde. O gorevde iseniz neden terorisleri koruyorsunuz .Feto teroristtir , hala neden yumusuatilmis saygi duyulan ifadeler kullaniliyor.Ne demek istedin , dilinmi surctu bilinc altindakimi disa vuruyor Karisiksiniz da cozerler yakinda , yalakalarin dolmusuna gelmez isini iyi yaparsan (Gercek FETO culari tazminatsiz ) gonderebilirsen itibar ve sirketteki yeriniz saglamlasir, yoksa 5 ci Y.K.Baskanini gonderiverirler .T.Kotilim icerde saglam kale gibi ...
Çok yakında... ~ 8 yıl önce
Çok yakında 3000 fetocu atılacak. En azindsn bir kısım pislik temizlenecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuc ne ~ 8 yıl önce
Yine takiyye Ve husran . Birak FETO cu atmayi , YKK karari aciklayamiyor Ua yonetimin tamami takiyyeci FETO avanelerinden olusuyor yada hukumet ikili oynuyor gecmis oldun thy Ve y Guzel Turkiyem,,,,
14 temmuz ~ 8 yıl önce
saw.da azınlıgın mırıldandıgı mısra.Kararlıdır davasında Anaların duasında RECEP TAYYIP ERDOGAN.biz sana gönül vermişiş REİS.senden vazgeçmeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrusu ~ 8 yıl önce
Önce yönetim kurulu kendi içindeki fetoslari temizlesin Kimsenin haksız yere burnu kanamasin Gerçi yönetim deki fetoslar da çark eder Onlar kivirmaya alışıldır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feto hashasileri ~ 8 yıl önce
Aynen .cokta uzadi ...Y.Kurulunun icindekileri zaten biliyorlar,onlari temizleyemedikleri icin uzadi bu is,ama reis kesin talimati vermis,sonuc bekliyor,yoksa topyekun alayini alacakmis gorevden,bu son sanslari cok sindiler, saklandilar,masum insanlari harcadilar ama yol bitti.siza FETO nun alayini gondermeye geldi.Gen Md,Gen Mudur yardakcilari,baskanlar,onlarin yardakcilari,mudurcukler,uzmanlar ve sefler ile Tum Yurtdisi Mudurluklerdeki,kargo,teknik as ,DOCO SUN EXPRESS( burda is yarim kalmisti malum) THY ile herturlu bilet satis ve kargo Anlasmasi olan tum GSA ler..Hepiniz buyutecle degil mikroskopla inceleniyorsunuz .Tum fetocular Allah sizi layiginizi versin insallah, masum insanlarin ahlarini aldiniz mezara kadar cekersiniz insallah orada nasilsa ilahi adalet var...
hakperest ~ 8 yıl önce
tüm hinler cezasını bulmalı bu memlektin ekmeğini yiyip hainlik yapmak yok .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 8 yıl önce
THY GİBİ KURUMDAN FETÖ DENİLEN TERÖR ÖRGÜT ÜYELERİ VARSA HEMEN TEMİZLENMELİ AKSİ TAKTİRDE KURUM TÖMBET ALTINDA BIRAKILMIŞ OLUNUR.BU ARADA HANTAL YAPININDA GENÇLEŞMESİ LAZIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MD ~ 8 yıl önce
Her kimki vatanim milletim devletime karsi boylesine gaddar boylesine haince bir saldirida bulunup birligimize beraberligimize demokrasimize kastettiyse Allah onlari muvaffak eylemesin bizlerin yaninda olsun, bu kez de gordukki Allah'a inananlar kazandi. Yazik oldu onca kahramanimiz sehit dustu ancak halkima bu haince darbeye kim tesebbus ettiyse teker teker yakalanip cezasi verilecektir hic suphesiz. Umarim amerika da ulkesinde yasamasina izin verdigi bu hain feto yandaslari ve liderini teslim eder ve TC gelecekte tum hainlere ibret olsun diye geregini yapar!!! Yasasin millet yasasin Türkiyem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000