02 Eylül 2015, Çarşamba 16:30:24

THY yolcusunun 'patlak bagaj' isyanı

Bodrum-İstanbul uçuşunda bavulu parçalanan Müzeyyen Yıldırım adlı yolcu THY’ye isyan etti.
  • Valizim kirildi thy kayseriye dun inen ucakta ama muhattab bulamadim
  • Bagaj arabasının üzerine 20 tane bagaj koyacaksın ve koyduğun bagajları dik tekerleri bagaj kasasına değecek şekilde sıkıştıracaksın bir uçağa 3 araba değil 5 araba göndereceksin sorun yok olur. SKY AIRLINES AYT (HAVAŞ İYİ BİLİRDİ)
  • samsonite bile değil, wenger ve victorinox
  • kadına bak eleman bni izliyor dio kabahat bulcakya senın kırlı camasrlarına bkmk bızımde işimize glmz kımse bilerek ypmz heerkes hell para kazanmk ıcın bınljıra maala hızmet verıyo ben bu kadının porfılınden hergun gruyorum thyden tazmınat baska bısey deıl. ınnı bılerek olmamst.
  • Tgs az personel cok is politikasiyla calisiyor. Thy saolsun. Thy nin tgs yi kurma amaci da kar etmekti. Bu olayda sadece tgs suclu degil thy de suclu. Biraz daha fazla personel alsin. Verdikleri 3 kurusun da yarisini kesmesinler personelden. Daha cok arac daha cok personel alirsa o bagajlar da daha guzel yuklenir. Vicdansizlik yapmayin tgs personelinden nefret ettiginiz ya da cekemediginiz mi desek alenen ortada. Zaten thy liler her daim tgs lileri cekemiyor. Sebebini hic anlamiyorum. Halbuki tam tersi olmasi gerekmez miydi?? Hem burada biz sizin isinizi goruyoruz azicik insanlik yapin. Biz olmasak thy bu kadar kar etmezdi. Sen de bu sirkete giremezdin belki. Sonra yolcu soruyor neden ucustakiler bu kadar suratsiz? Bu kadar burnu havada? Neden acaba? Yolculara bile duzgun davranamiyorsunuz ki. Hep burunlar havada. Tgs den de nefret ediyosunuz kendinizi aga mi saniyosunuz??
  • Hehe komik bagaj ne hale geldi. Google a " roze koek" yaz. Çok benziyor
  • tgs çalışanı vatandaşın uçağa binme şansı olmadığı için kayıp yada parçalanmış bagaj duygusunu asla yaşayamaz. Ne yazıkki yorumlara baktığımda hazımsız ve görgüsüz personel yorumlarından başka birşey göremiyorum. Hiçbir yolcu bunu haketmez herkes işini doğru yapsın.
  • Çok iş az eleman şirketlerin işine geliyo bide göz dağ işine gelmiyosa çalışmıyabilirsin...
  • Bagaj arabasının altına girmiş normal karşılamak lazım kazadır kimse böyle olsun istemez bu tür bagajlar kaygan olup yere düşme tehlikeleri de var
  • ŞŞımarık bodrum yolcusuna az bile .

30 Ağustos Pazar günü TK 2527 sefer sayılı uçakla Bodrum’dan İstanbul’a gelen Müzeyyen Yıldırım, valizinin kırılması sonrası büyük şok yaşadı.

THY’nin valizin patlamasından sonra kendisiyle ilgilenmediğini belirten Yıldırım, yaşadığı olayı şöyle anlattı:

“Bodrum'dan İstanbul'a geldiğimde valizimi beklerken bütün valizlerin boşaltıldığını ve kontuarın kapandığı ana ekranda yazdı. Kayıptır diye üzüntü ile gittiğim kayıp bagaj bölümünde tesadüf eseri valizimin üzerine sanki uçak inmiş ve özel eşyalarımın içinden fırlamış, açtığım da ise içindeki bütün malzemelerin atomlarına ayrıldığını ve çoğu eşyamın kayıp olduğunu gördüm. Anında zabıt tutturdum” dedi.

Yıldırım, yaşadığı olaya ilişkin THY yetkililerine şikayetini şu sözlerle iletti:
“Dün gece valizimin o halini gördüğüm andan itibaren yaşadığım psikolojik çöküntünün, saatlerce havalimanında uğraştırmanızın, bir bayan olarak özel eşyalarımı fotoğraf çekiminden sonra başka bir valize aktarmak isterken erkek personeliniz başımda bir suçlu gibi beni izleme isteği, valizimden kaybolan, kırılan eşyalarım dışında hasar görmüş kullanılmayacak halde, yıpranmış olan kıyafetlerimi çıkarırken sağ elimin üzerinde oluşan kesiklerin, gece saat 04:30 gibi gittiğim için ertesi sabah saat 09:30 da sözleşme imzalanacak bir toplantıya da katılamamamın verdiği ekstra maddi manevi kayıpla, aşağıda listelediğim hasarın, kaybolan kırılan eşyaların karşılığını nasıl bir iş ahlakı ve nasıl bir iş anlayışı ile telafi edip karşılayacaksınız, nasıl özür dileyeceksiniz çok merak ediyorum.”

İşte Müzeyyen Yıldırım’ın parçalanan valizi:







THY yolcusunun 'patlak bagaj' isyanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (104)

Sait ~ 4 yıl önce
Valizim kirildi thy kayseriye dun inen ucakta ama muhattab bulamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKY ÇALIŞANIYDI ~ 9 yıl önce
Bagaj arabasının üzerine 20 tane bagaj koyacaksın ve koyduğun bagajları dik tekerleri bagaj kasasına değecek şekilde sıkıştıracaksın bir uçağa 3 araba değil 5 araba göndereceksin sorun yok olur. SKY AIRLINES AYT (HAVAŞ İYİ BİLİRDİ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
samsonite bile değil, wenger ve victorinox

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman ~ 9 yıl önce
kadına bak eleman bni izliyor dio kabahat bulcakya senın kırlı camasrlarına bkmk bızımde işimize glmz kımse bilerek ypmz heerkes hell para kazanmk ıcın bınljıra maala hızmet verıyo ben bu kadının porfılınden hergun gruyorum thyden tazmınat baska bısey deıl. ınnı bılerek olmamst.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman Bey! ~ 8 yıl önce
Edepli olan suçundan dolayı susar edepsiz olan suçlu iken havlar
hakan ~ 4 yıl önce
bir başınıza gelsi,n bakalım, o zamn nasıl havlayacaksınız. bilerek yapmaz he. nasıl konuldukları hakkında fikriniz de yoktur sizin... neyse paranız gitsin de görelim sizi yine.
Tgs ~ 9 yıl önce
Tgs az personel cok is politikasiyla calisiyor. Thy saolsun. Thy nin tgs yi kurma amaci da kar etmekti. Bu olayda sadece tgs suclu degil thy de suclu. Biraz daha fazla personel alsin. Verdikleri 3 kurusun da yarisini kesmesinler personelden. Daha cok arac daha cok personel alirsa o bagajlar da daha guzel yuklenir. Vicdansizlik yapmayin tgs personelinden nefret ettiginiz ya da cekemediginiz mi desek alenen ortada. Zaten thy liler her daim tgs lileri cekemiyor. Sebebini hic anlamiyorum. Halbuki tam tersi olmasi gerekmez miydi?? Hem burada biz sizin isinizi goruyoruz azicik insanlik yapin. Biz olmasak thy bu kadar kar etmezdi. Sen de bu sirkete giremezdin belki. Sonra yolcu soruyor neden ucustakiler bu kadar suratsiz? Bu kadar burnu havada? Neden acaba? Yolculara bile duzgun davranamiyorsunuz ki. Hep burunlar havada. Tgs den de nefret ediyosunuz kendinizi aga mi saniyosunuz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
Kardeş sen THY Çağrı Merkezinde çalışan personelin halini biliyo musun? TGS de herşeyin kaymağını yiyosunuz bence.
Niko ~ 4 yıl önce
Beğenmiyorsanız çekip gidin kardeşim insanların malına ne zarar veriyorsnz
W. ~ 9 yıl önce
Hehe komik bagaj ne hale geldi. Google a " roze koek" yaz. Çok benziyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ye ~ 9 yıl önce
tgs çalışanı vatandaşın uçağa binme şansı olmadığı için kayıp yada parçalanmış bagaj duygusunu asla yaşayamaz. Ne yazıkki yorumlara baktığımda hazımsız ve görgüsüz personel yorumlarından başka birşey göremiyorum. Hiçbir yolcu bunu haketmez herkes işini doğru yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çılgın ikmalcı ~ 9 yıl önce
Çok iş az eleman şirketlerin işine geliyo bide göz dağ işine gelmiyosa çalışmıyabilirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bagaj arabasının altına girmiş normal karşılamak lazım kazadır kimse böyle olsun istemez bu tür bagajlar kaygan olup yere düşme tehlikeleri de var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ŞŞımarık bodrum yolcusuna az bile .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hardy ~ 9 yıl önce
Ahlaksız herif bende thy de çalıştım emekli oldum ama böyle pis cevap veren seni gördüm inşallah senin de başına gelir bir yolcunun başına gelenden nasıl zevk alıyorsun nasıl bir ahlak yapın var kafan var eğer thy tgs veya apronda bir şirkette çalışıyorsan vay o şirketin haline bir manyak çalıştırıyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000