04 Haziran 2016, Cumartesi 11:50:25

THY yolcusu: "Üzerimde bomba var"

İstanbul-Diyarbakır seferini yapmaya hazırlanan uçak, bir yolcunun "Üzerimde bomba var" demesi üzerine güvenli alana çekilerek arandı.
  • Sıgırları gudecek coban lazim kabine.harro duymustur kesin kahvede birinden.hak hukuk nedir bilmez bizim milletimiz.cumhuriyet rejiminin dogurdugu cehaletin urunleri.
  • Bütün olay çıkarma hırsızlık gasp bu tarz olay çıkaran kekolarda..
  • Gecikmeye neden olan kişilerden gerekli tazminatın talep edimesi ve bu kişilerin kara listeye alınarak TC nosu Ad ve soyadına göre uçak bileti satışı engellenmeli.
  • Artık Kürt olmaktan utanır oldum bu gibi insanlar sayesinde. Türkler bizi her yerde eziyor sonumuz ne olacak bilmiyorum.
  • Kurdo'lar yine olay cikardi.Bunlar artik ucuslarimizda bela oldular.Gecici bir sure guneydogu'ya yapilacak ucuslari askiya almak icin imza topladik.
  • ben olsam erkeksen patlat ln derdim
  • En azından güvenlik prosedürleri sorunsuz işliyormuş. 3 saat rötarın en büyük getirisi bu olmuş. Kararı veren kaptan ve ekibini takdir etmek lazım. O arkadaş artık bu insanların haklarını ahıret inancı varsa, ahırette ödemeye çalışır...
  • Nefter ediyorum lakayit yolculardan, bagajında ne var diye soruyoruz gülerek bomba diyor. Her gün en az bir kere rastlıyor bu tipler. Başlarına birşey gelmedikçe işin ciddiyetini kavrayamaz bunlar..
  • Atsin al en az 20 sene ve büttün masraf lari ödesin
  • insanların hayatıyla dalga geçen bu tip yolculara indirimsiz 10 yıl hapis verilsin. çocuk oyununa döndü iş. kimse kimsenin tehdidine katlanmak zorunda değil

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapmaya hazırlanan uçağında, bir yolcunun "Üzerimde bomba var" demesi üzerine yapılan aramada herhangi bir patlayıcı bulunmadı.

THY'nin TK 2602 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının, saat 05.20'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 143 yolcusunu alarak kalkması için hazırlıkları yapıldı.

Bu sırada uçağa alınan yolculardan 3'ü aralarında tartışmaya başladı. Tartışma sırasında bu yolculardan birinin "Üzerimde bomba var. Patlatırım" demesi üzerine, kabin memuru durumu kaptan pilota aktardı.

Kaptan pilot, uçağı güvenli alana çekerken, yolcular da tekrar terminale alındı. Kaptan pilotun haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin uçakta yaptıkları aramada, herhangi bir patlayıcı madde bulunmadı.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen 3 kişinin, aralarında alacak-verecek konusunda husumet olduğu öğrenildi.

Bu arada gecikme yaşayan uçak, 08.20'de Diyarbakır'a hareket etti.

.

THY yolcusu: "Üzerimde bomba var"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Coban ~ 8 yıl önce
Sıgırları gudecek coban lazim kabine.harro duymustur kesin kahvede birinden.hak hukuk nedir bilmez bizim milletimiz.cumhuriyet rejiminin dogurdugu cehaletin urunleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kekolar ~ 8 yıl önce
Bütün olay çıkarma hırsızlık gasp bu tarz olay çıkaran kekolarda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Öz ~ 8 yıl önce
Gecikmeye neden olan kişilerden gerekli tazminatın talep edimesi ve bu kişilerin kara listeye alınarak TC nosu Ad ve soyadına göre uçak bileti satışı engellenmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitlisli ~ 8 yıl önce
Artık Kürt olmaktan utanır oldum bu gibi insanlar sayesinde. Türkler bizi her yerde eziyor sonumuz ne olacak bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurdolar ~ 8 yıl önce
Kurdo'lar yine olay cikardi.Bunlar artik ucuslarimizda bela oldular.Gecici bir sure guneydogu'ya yapilacak ucuslari askiya almak icin imza topladik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
ben olsam erkeksen patlat ln derdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tedbir ~ 8 yıl önce
En azından güvenlik prosedürleri sorunsuz işliyormuş. 3 saat rötarın en büyük getirisi bu olmuş. Kararı veren kaptan ve ekibini takdir etmek lazım. O arkadaş artık bu insanların haklarını ahıret inancı varsa, ahırette ödemeye çalışır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefret ~ 8 yıl önce
Nefter ediyorum lakayit yolculardan, bagajında ne var diye soruyoruz gülerek bomba diyor. Her gün en az bir kere rastlıyor bu tipler. Başlarına birşey gelmedikçe işin ciddiyetini kavrayamaz bunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu deyil salak ~ 8 yıl önce
Atsin al en az 20 sene ve büttün masraf lari ödesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tedbir ~ 8 yıl önce
insanların hayatıyla dalga geçen bu tip yolculara indirimsiz 10 yıl hapis verilsin. çocuk oyununa döndü iş. kimse kimsenin tehdidine katlanmak zorunda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000