17 Kasım 2009, Salı 16:37:24

THY YOLCULARI YARALANDI

THY’nin İstanbul’a gelecek yolcularını Trabzon’a götüren midibüs kaza yaptı, 14 kişi yaralandı…
  • Kaymakama bak. Midibusle gitmeyelim demis. Yok ya... Adamlar sana helikopter mi kaldiracakti? Bu adam yarin basimiza bakan ol,ur ondan sonra gor adami.... Kendini birsey saniyorlar...
  • Hava muhalefeti nedeniyle Erzincan'a inemeyen uçağın yolcuları ulaşmak istedikleri noktaya kadar seyahatlerini temin etmek amacıyla havayolu bir hizmet vermeye çalışmış.Bir seyahatimde benimde başıma gelmişti.Uçak Konya'ya inemeyince bizi Konya dan otobüsle ücret dahi almadan Ankara'ya götürmüşlerdi.Aslında iyi bir hizmet ama tabii ki bu tür talihsiz olaylar olmasa.Havayolununda otobüs şirketininde bir suçu olmadığını düşünüyorum.Neticede kimse böyle birşey olmasını istemez.Allah tez zamanda şifa versin.Geçmiş olsun.
  • Midibüsle değil limuzinle gideceklerdi herhalde :) Veya uçak kaldırsaydı thy iki şehir arasında:)

Aşırı yağış nedeniyle Erzincan yerine Erzurum’a inen THY uçağının İstanbul’a gelecek olan yolcuları Trabzon Havalimanı’na getiren midibüse farklı bir midibüs çarpınca kazada 14 kişi yaralandı.

Yaralılar Erzincan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralananlar arasında bulunan Muratlı Kaymakamı Yakup Tat, midibüsle gitmek istemediklerini ancak THY yetkililerinin kendilerini dinlemediğini ifade etti.

THY YOLCULARI YARALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kaymakama bak. Midibusle gitmeyelim demis. Yok ya... Adamlar sana helikopter mi kaldiracakti? Bu adam yarin basimiza bakan ol,ur ondan sonra gor adami.... Kendini birsey saniyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hava muhalefeti nedeniyle Erzincan'a inemeyen uçağın yolcuları ulaşmak istedikleri noktaya kadar seyahatlerini temin etmek amacıyla havayolu bir hizmet vermeye çalışmış.Bir seyahatimde benimde başıma gelmişti.Uçak Konya'ya inemeyince bizi Konya dan otobüsle ücret dahi almadan Ankara'ya götürmüşlerdi.Aslında iyi bir hizmet ama tabii ki bu tür talihsiz olaylar olmasa.Havayolununda otobüs şirketininde bir suçu olmadığını düşünüyorum.Neticede kimse böyle birşey olmasını istemez.Allah tez zamanda şifa versin.Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Midibüsle değil limuzinle gideceklerdi herhalde :) Veya uçak kaldırsaydı thy iki şehir arasında:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000