05 Ocak 2010, Salı 12:08:56

THY YOLCULARI UÇAMADI

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Chicago uçuşuyla ABD’ye gidecek olan yolcular over book yüzünden uçamadı.
  • İnanmayın THY yalan söylemiyor,ancak ne olduğunu da bilmiyor!!!!!!!!!!!!!!!! TGS herşeyi hal edercik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sanki THY değilde gazanfer bilge seyyahat.yazık rezaletleri boylarını da aştı.yakında STAR ALLIANZ dan da atacaklar.
  • CAMEL TOUR ' DAN SEVGİLERLE..... YOLCU LİSTESİNE BAKIN BAKALIM. SON ANDA GELEN TORPİLLİ BİR KAPALI GRUP VAR MI ? EY CAMEL TOUR , HERKES SİZİ SEVMEK İSTİYOR AMA KENDİNİZİ FAZLA SEVDİRMEYİN MİLLETE......
  • bu normal bişey tüm buyuk havayolları yapıyor bunu ustune de conrad ta kaldırıp 500 usd de vermıorlar.iyimiş wallaaa :)))belki ucanlar yıne thy yi tercih edecek ama bu ucamayan yolcuların tercihi kesinnnnn yine thy olurrr :))thy giderek güçleniyor bu hergun daha belirginleşiyor ama yolcuyla muhattap olan personelin biraz daha nazilk olmasını diliyoruzz ..acilindennn
  • THY nin nerelere geldiği belli. Deve kesmekle olmadığını hala anlayamadılar. Koskoca THY nin düştüğü durumlara bak.
  • valla bana her ucamadigim ucus icin 500 dolar ve gecede conrad ta konaklama versin beni hergun ucurmasinlar hergun over yapipip benim yerimi baskasina satsinlar :))))))))))))))
  • arkadaşlar insanları kırıcak,kızdırıcak cahil gibi kelimeler havacılık sektörüne yakışmıyor :(
  • TK eski TK değil. Böyle diyerek CAHİLLİĞİNİ gösteriyorsun.
  • pegasusun server ı çökyü ´´PEGASUS ÇÖKTÜ ``diye başlık atıldı o olay hiçbir uçuşta 1 saatten fazla gecikmeye neden olmadan engel olundu ancak thy bu kadar büyük bir skandala imza attı buna bu başlık yazıldı sizce doğrumu elinizi vicdanınıza koyun bakın rahatmıymış orda (tabi varsa)...yane ne server çöküyor ,ne doğal afet vuruyor thy yi ama durup dururken internet çağında avrupa nın 4. havayolu fazladan TAM 40 bilet satıyor !!!dava açılmassa thy şanslı çünkü ortada arıza yok,kaza yok,güvenlik için alınan bir önlem yok :))))))
  • TK'CIĞIM, CANIM HAVAYOLUM...VERME ŞÖYLE CAHİLLERİN ELİNE KOZ YAA...

Türk Hava Yolları’nın bugün gerçekleştirdiği TK005 sayılı seferiyle 11:30'da İstanbul’dan Chicago’ya gidecek yolcuları fazla bilet satılması ve uçakta yer kalmamasından dolayı ABD’ye uçamadı.

Türk Hava Yolları’na ait Airbus 340 tipi yolcu uçağında yer kalmadığı için İstanbul’da kalan 40 kadar yolcuya diğer havayollarında da yer olmadığı için yarın uçabilecekleri söylendi.

Mağdur olan yolculardan bazıları işlerine yetişemeyecekleri için karşılaştıkları bu duruma adeta isyan etti. THY yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yoğunluktan dolayı böyle bir problemle karşılaşıldığı ve yolcuların bir sonraki günkü uçuşa kadar Conrad Otel’de ağırlanacağı öğrenildi.

THY’nin ayrıca yolculardan özür dilemek amacıyla 500 Dolarlık hediye çeki verdiği öğrenildi.

*Over book nedir? Fiilen var olandan fazla koltuk satma uygulamasıdır.

THY

THY

©AirportHaber.com

THY YOLCULARI UÇAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
İnanmayın THY yalan söylemiyor,ancak ne olduğunu da bilmiyor!!!!!!!!!!!!!!!! TGS herşeyi hal edercik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanki THY değilde gazanfer bilge seyyahat.yazık rezaletleri boylarını da aştı.yakında STAR ALLIANZ dan da atacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CAMEL TOUR ' DAN SEVGİLERLE..... YOLCU LİSTESİNE BAKIN BAKALIM. SON ANDA GELEN TORPİLLİ BİR KAPALI GRUP VAR MI ? EY CAMEL TOUR , HERKES SİZİ SEVMEK İSTİYOR AMA KENDİNİZİ FAZLA SEVDİRMEYİN MİLLETE......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu normal bişey tüm buyuk havayolları yapıyor bunu ustune de conrad ta kaldırıp 500 usd de vermıorlar.iyimiş wallaaa :)))belki ucanlar yıne thy yi tercih edecek ama bu ucamayan yolcuların tercihi kesinnnnn yine thy olurrr :))thy giderek güçleniyor bu hergun daha belirginleşiyor ama yolcuyla muhattap olan personelin biraz daha nazilk olmasını diliyoruzz ..acilindennn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin nerelere geldiği belli. Deve kesmekle olmadığını hala anlayamadılar. Koskoca THY nin düştüğü durumlara bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
valla bana her ucamadigim ucus icin 500 dolar ve gecede conrad ta konaklama versin beni hergun ucurmasinlar hergun over yapipip benim yerimi baskasina satsinlar :))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar insanları kırıcak,kızdırıcak cahil gibi kelimeler havacılık sektörüne yakışmıyor :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TK eski TK değil. Böyle diyerek CAHİLLİĞİNİ gösteriyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusun server ı çökyü ´´PEGASUS ÇÖKTÜ ``diye başlık atıldı o olay hiçbir uçuşta 1 saatten fazla gecikmeye neden olmadan engel olundu ancak thy bu kadar büyük bir skandala imza attı buna bu başlık yazıldı sizce doğrumu elinizi vicdanınıza koyun bakın rahatmıymış orda (tabi varsa)...yane ne server çöküyor ,ne doğal afet vuruyor thy yi ama durup dururken internet çağında avrupa nın 4. havayolu fazladan TAM 40 bilet satıyor !!!dava açılmassa thy şanslı çünkü ortada arıza yok,kaza yok,güvenlik için alınan bir önlem yok :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TK'CIĞIM, CANIM HAVAYOLUM...VERME ŞÖYLE CAHİLLERİN ELİNE KOZ YAA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000