09 Ekim 2009, Cuma 10:27:50

THY YOLCULARI NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

Türk Hava Yolları'nın TK 1992 sefer sayılı uçağı ile İngiltere'nin Heathrow Havaalanı'ndan İzmir'e gelen 20 yolcu, akmtarma yaptıkları İstanbul'da otel işkencesi yaşadı.
  • Tum ozel hava yollarini yonetenler THY AO dan gecme , calisanlarinizin bir cogu da oyle .Sizleri ayakta tutan THY AO nun emeklileri be . Sacma sapan yorum yapmayin , adil olunki , size de adil davransinlar , komlekslerinizden kurtulun mutlu olun .Bir gun sizde THY AO lu olabilmek icin can atarsiniz ama neyse kedi , ciger meselesi ???
  • Ne yazık ki Pegasus olsaydı yolcular hala havalimanında uyuyor olacaklardı. Yine THY yalan dolan birşeyler yapmış. Pegasustaki rötarlarda görevli bile bulamazsınız.
  • Actirma kutuyu soylettirme kotuyu !!! cin carpigina yalakalik yapacagim diye sacmalama !!!
  • Anlaşacak otel mi yoktu. Taksimde otel mi olurmuş. İyi aksaraya göndermemişler. Havalimanı civarında bir sürü otel var. Arakasında başka birşey mi var ? Bilemem...
  • siz hala TK ile uçmaya devam edin, az bile eziyet çekmişsiniz! pegasus ile uçsaydınız,taksimdeki otelde değil, evinizde uyurdunuz:)
  • kardeşim, atatürk havalimanında airport hotel var,ama thy ile anlaşması yok diyecekler,zaman mekan kavramı bulunmayan,idare etmekten ziyade idare edilmeye ihtiyacı olan bazı güçlü yöneticilerin yönetiminde bu hadise gerçekleşmiş olabilir.değilse sebeb açıklanmalı...
  • hakikaten anonslardaki o emir kipi beni de her uçuşta kahrediyor.yöneticiler nasıl bunu farketmez anlayamıyorum doğrusu...
  • Ben Frankfurt havalimaninda söförlük yapiyorum. Fuar zamani sehir icinde ve etrafinda oteller dolu oluyor. Bazen yolcular 100-150km uzakliktaki otellere gönderiliyorlar. 1-2 saat sonra tekrar geri getiriyoruz. Yolcuya taksi ve otel voucheri verildiginde gidecegi otelin ne kadar uzakta oldugu söylenmiyor. Yola ciktiktan sonra kafayi yiyorlar. Bir daha Lufthansa ile ucmayacagim deyeni cok duydum. THY yi elestirirken biraz insafli olalim. B
  • Böyle gayet normal olayları nekadar da büyütüyorsunuz. THY şimdi oteli ayarlıyanı işten atar ve sorun cözülür. Bittiii. Uzatmayın. Yer işletmenin anlaşmalı kuruluşu olan sultanahmet nargilecisinde bi nargile içiverin.
  • . nın hangi harf olduğunu yazamadım. Atatürk nere Taksim nere. Gidiş geliş en az 1 saat yolda kayıp. Havaalanı civarında kaç adet otel var. Ayıp yahu. İmajı kaybetmeyeceksin. Bu yönetimle olmaz. Yürümüyor işte. Sorumlu ve deneyimli insanlar gerekli.

Dün, saat 16.30'da İngiltere'nin Londra Heathrow Havaalanı'ndan İstanbul'a hareket etmesi gereken Türk Hava Yolları'nın TK 1992 sayılı tarifeli uçağı 2 saat rötar yaptı. Uçak, Atatürk Havaalanı'na Türkiye saatiyle 23.30'da indi. Aktarmalı olarak seyahat eden 20 yolcu, gecikme nedeniyle son İzmir uçağını kaçırdı.

Yolculara İstanbul'da konaklayacakları ve ertesi gün saat 07.00 uçağı ile İzmir'e gidecekleri söylendi. Çıkış işlemleri saat 01.00'da biten yolcular, 1 saat servis bekledikten sonra Taksim'deki Crystal Otel'e götürüldü. Saat 02.30'da otele ulaşan yolculara sabah uçağına yetişebilmeleri için 03.30'da hazır olmaları gerektiği söylendi. Bunun üzerine, bazı yolcular ile THY görevlileri arasında tartışma çıktı.

Uçaktaki yolculardan Didimli müteahhit Kerem Soysalan, duruma tepki göstererek, “Otele gelmeden önce 03.30'da hazır olmamız gerektiği söylenmedi. 1 saatliğine bizi otele getirdiler. Keşke havaalanında kalsaydık. Bugünkü bütün iş toplantılarımı iptal etmek zorunda kaldım. Üstüne üstlük bu işkenceye maruz kaldım” dedi.

Soysalan diğer yolcularla birlikte, THY'nin Danışma Merkezi'ni arayıp havaalanına götürülme saatlerinin 03.30'dan 05.30'a alınmasını istediklerini ancak, görevlinin kendilerine, “IMF toplantısı nedeniyle trafik sıkışık olabilir. O sebeple otelden erken çıkmanız gerekiyor” dediğini de aktararak, “IMF toplantısı dün sona ermişti. Görevli bize bahane uydurdu” diyerek, tepkisini dile getirdi.

Aynı uçaktaki yolculardan mimar Duygu Doğan ise, “Uçakta İstanbul'a inmeden önce, İzmir aktarmalı gidişimizde bir sorun olmadığı söylenmişti. İstanbul'a inince gece otelde konaklamamız gerektiğini öğrendik. Buna da itiraz etmedik ancak, 1 saat otelde kalıp havaalanına uçağın kalkışında 3 saat önce, getirildik. Oysa iç hat uçuşlarında 1 saat önce gelmemiz yeterliydi” diye konuştu.

Hürriyet

THY YOLCULARI NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 15 yıl önce
Tum ozel hava yollarini yonetenler THY AO dan gecme , calisanlarinizin bir cogu da oyle .Sizleri ayakta tutan THY AO nun emeklileri be . Sacma sapan yorum yapmayin , adil olunki , size de adil davransinlar , komlekslerinizden kurtulun mutlu olun .Bir gun sizde THY AO lu olabilmek icin can atarsiniz ama neyse kedi , ciger meselesi ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne yazık ki Pegasus olsaydı yolcular hala havalimanında uyuyor olacaklardı. Yine THY yalan dolan birşeyler yapmış. Pegasustaki rötarlarda görevli bile bulamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Actirma kutuyu soylettirme kotuyu !!! cin carpigina yalakalik yapacagim diye sacmalama !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anlaşacak otel mi yoktu. Taksimde otel mi olurmuş. İyi aksaraya göndermemişler. Havalimanı civarında bir sürü otel var. Arakasında başka birşey mi var ? Bilemem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
siz hala TK ile uçmaya devam edin, az bile eziyet çekmişsiniz! pegasus ile uçsaydınız,taksimdeki otelde değil, evinizde uyurdunuz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardeşim, atatürk havalimanında airport hotel var,ama thy ile anlaşması yok diyecekler,zaman mekan kavramı bulunmayan,idare etmekten ziyade idare edilmeye ihtiyacı olan bazı güçlü yöneticilerin yönetiminde bu hadise gerçekleşmiş olabilir.değilse sebeb açıklanmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hakikaten anonslardaki o emir kipi beni de her uçuşta kahrediyor.yöneticiler nasıl bunu farketmez anlayamıyorum doğrusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Frankfurt havalimaninda söförlük yapiyorum. Fuar zamani sehir icinde ve etrafinda oteller dolu oluyor. Bazen yolcular 100-150km uzakliktaki otellere gönderiliyorlar. 1-2 saat sonra tekrar geri getiriyoruz. Yolcuya taksi ve otel voucheri verildiginde gidecegi otelin ne kadar uzakta oldugu söylenmiyor. Yola ciktiktan sonra kafayi yiyorlar. Bir daha Lufthansa ile ucmayacagim deyeni cok duydum. THY yi elestirirken biraz insafli olalim. B

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Böyle gayet normal olayları nekadar da büyütüyorsunuz. THY şimdi oteli ayarlıyanı işten atar ve sorun cözülür. Bittiii. Uzatmayın. Yer işletmenin anlaşmalı kuruluşu olan sultanahmet nargilecisinde bi nargile içiverin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
. nın hangi harf olduğunu yazamadım. Atatürk nere Taksim nere. Gidiş geliş en az 1 saat yolda kayıp. Havaalanı civarında kaç adet otel var. Ayıp yahu. İmajı kaybetmeyeceksin. Bu yönetimle olmaz. Yürümüyor işte. Sorumlu ve deneyimli insanlar gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000