11 Kasım 2014, Salı 12:19:43

THY YOLCULARI MİLLERİNİ BÖYLE HARCAYACAK

Türk Hava Yolları, Miles&Smiles üyelerine özel internet üzerinden alışveriş yapacakları bir platform geliştirdi.
  • Bol bol uçsunlar millerini harcasınlar. Tabi gel THY Çağrı Merkezi'nde gel çalış millerin nasıl harcandığını hatalı THY sistemi ve yolcu arasında kalan personelin halini gör ondan sonra elinde mikrofonla şov yap! Senin gibi insanlardan ve THY nin her türlü aksaklığını personeline ihaleyi yıkan siz yönetemeyecilerden utanıyoruz!
  • THYm benim...
  • Normalde THY nın bu platform için resmi ihale açması gerekirdi ki zaten bu proje yaklaşık 6 senedir gündemde ancak bir turlu şartname hazırlanamadığı ve bolum muduru degistigi için hayata geçirilmedi. Sanal Magaza nın yanısıra bir suru firma ile gorusulmustu. Anlasılan o ki ihale yerine başka bir yol bulunmuş. Zira ihale ile ilgili hic bir basında haber olmadı.
  • kimse birşey alamasın diye yapılmış bir site açılmıyor
  • Sitede sıkıntı var. Acil giderilmeli. Açılma ve içeriği kağnı gibi.
  • Söz konusu uygulamanın bankayla alakası yok sanırım. Tamamen THY'nin uygulaması
  • Tebrik ediyorum. Harika bir çalışma.
  • Önce Shop&Miles Kredi kartından 110 TL kart aidatı ve kafalarına göre kestikleri "Hızlı Mil Kazanım" ücreti saçmalığına bir son versinler. Kartı kullan diye teşvik ediyor, sonra mili hızlı kazandın diye ceza kesiyor :)))
  • Bunlarla uğraşacaklarına uçakta duty free verseler daha çok mil harcandığı gibi daha çok kazanırlar ama nerdeee. Baksana büyük bir iş yapılmış gibi herkes de bir gülücük.

Türk Hava Yolları, Miles&Smiles üyelerine özel internet üzerinden alışveriş yapacakları bir platform geliştirdi. shopandmiles.com sitesi üzerinden mil sahibi Türk Hava Yolları yolcuları, alışveriş yaparak millerini harcayabilecekler.

Miles&Smiles üyelerinin sahip oldukları mil puanlar, mil+para ile alışveriş yapabilmelerini sağlayacak alternatif mil harcama mecrası, 'Shop&Miles' bugün itibariyle hizmete açıldı.

shopandmiles.com sayesinde Miles&Smiles üyeleri, millerini sadece uçuşlarda veya program ortaklarında değil, farklı bir alışveriş ortamında da harcayabilip nakit (kredi kartı) alışverişlerinde de mil kazanabilecekken kazandıkları milleri de yine burada kullanabilecekler.

Uzun süredir üzerinde detaylıca çalışılan Shop&Miles projesinde öncelikli hedefin Miles&Smiles üyelerinin kazandıkları miller karşılığında binlerce ürün arasından seçim yaparak alışveriş yapabilmelerini sağlamak ve bu sayede mevcut potansiyel üyelerin Türk Hava Yolları ile aralarında bağı daha da güçlendirmek olduğu belirtildi.

İçerisinde yer alacak tüm ürün ve hizmetlerin Sanal Mağazacılık A.Ş. tarafında sağlanacağı ve başlangıçta 23 ana kategori ve 93 alt kategoride 5000'in üzerinde ürün çeşidi ile hizmet sunmaya başlayacak shopandmiles.com'da onlarca kategori arasından binlerce ürün satışa sunulacak.

Ana kategoriler arasında bebek&oyuncak, beyaz eşya, bilgisayar, çanta cüzdan, elektrikli ev aletleri, elektronik eşyalar, ev&mutfak, oto aksesuar gibi ürünler bulunuyor.

Kategoriler arasındaki Türk Hava Yolları Özel Koleksiyonu’nun altında bulunan, markaya özel tasarlanmış “TK Collection” ürünleri ilk kez bu mecrada üyelerin beğenisine sunulacak.

“TK Collection” markası bu proje ile birlikte hayata geçirilen farklı bir yenilik. Bu markanın altında ilk etapta satışa sunulacak olan ürünler arasında farklı modellerde ‘Widen Your World’ mottolu çantalar, defterler, hafıza kartları, uçuş düzenlenen destinasyonlara özel tasarlanmış sabunlar, kupalar, kulaklıklar, cep telefonu kapakları, zengin alternatifli tişört ve şapkadan oluşan tekstil ürünleri ve model uçaklar yer alıyor. 

İlk etapta 11 ülkede başlatılan sanal mağaza uygulamasının (Türkiye, Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, ve Amerika) daha sonra başka ülkelerde de faaliyete geçirilmesi hedefleniyor.

EL CLASİCO MAÇINA BİLE GİDİLEBİLECEK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan THY Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Konar; '4.5 milyon miles üyemiz var ve bu üyelerin yüzde 65'i Türkiye'de yaşıyor. Bu hizmetle yolcular istedikleri ürünleri milleriyle alma imkanı bulacaklar. Sadece mille değil kredi kartlarıyla da alışveril yapabilecekler. Milleriyle El Clasico maçından (Real Madrid-Barcelona) helikopter turuna kadar birçok imkandan yararlanabilecekler. İlerleyen zamanlarda havalimanlarında da gerçek mağaza açmayı da hedefliyoruz' dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temek Kotil ise; 'Yolcularımıza böyle bir alternatif sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bol bol uçsunlar millerini de istedikleri gibi harcasınlar. Bizde mil çok' dedi.









THY YOLCULARI MİLLERİNİ BÖYLE HARCAYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

THY ~ 9 yıl önce
Bol bol uçsunlar millerini harcasınlar. Tabi gel THY Çağrı Merkezi'nde gel çalış millerin nasıl harcandığını hatalı THY sistemi ve yolcu arasında kalan personelin halini gör ondan sonra elinde mikrofonla şov yap! Senin gibi insanlardan ve THY nin her türlü aksaklığını personeline ihaleyi yıkan siz yönetemeyecilerden utanıyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
THYm benim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
Normalde THY nın bu platform için resmi ihale açması gerekirdi ki zaten bu proje yaklaşık 6 senedir gündemde ancak bir turlu şartname hazırlanamadığı ve bolum muduru degistigi için hayata geçirilmedi. Sanal Magaza nın yanısıra bir suru firma ile gorusulmustu. Anlasılan o ki ihale yerine başka bir yol bulunmuş. Zira ihale ile ilgili hic bir basında haber olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brodway ~ 9 yıl önce
kimse birşey alamasın diye yapılmış bir site açılmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sitede sıkıntı var. Acil giderilmeli. Açılma ve içeriği kağnı gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Söz konusu uygulamanın bankayla alakası yok sanırım. Tamamen THY'nin uygulaması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrik ediyorum. Harika bir çalışma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garantii ~ 9 yıl önce
Önce Shop&Miles Kredi kartından 110 TL kart aidatı ve kafalarına göre kestikleri "Hızlı Mil Kazanım" ücreti saçmalığına bir son versinler. Kartı kullan diye teşvik ediyor, sonra mili hızlı kazandın diye ceza kesiyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUTY FREE HALA YOK ~ 9 yıl önce
Bunlarla uğraşacaklarına uçakta duty free verseler daha çok mil harcandığı gibi daha çok kazanırlar ama nerdeee. Baksana büyük bir iş yapılmış gibi herkes de bir gülücük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000