14 Ekim 2014, Salı 11:35:10

THY YOLCULARI İSLAMABAD'DA KALDI

Türk Hava Yolları'nın İslamabad-İstanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan uçağı arızalanınca yolcular Pakistan'da kaldı. THY yolcuları almak için başka bir uçak gönderdi.
  • İyi geceler thy nin ilk A330 kursuna girmiş biri olarak üzüntü ile izliyorum yaklaşık 30 senedir çalıştım ve bir fesih yazısı ile thy dışında kaldım şimdi özel bir havayokunda çalışıyorum ve inanirmisiniz bilmem ama thy nin gidişatı teknik olarak iyi gormmuyorum inşallah yanilirim bir bilen...
  • Bizde istanbuldan 7 saat geç kalktık guanzhou ya pazartesi günü. İlginç olansa istanbulda oldu yani geniş gövde uçak sayısı yetersiz heraldeç
  • Torpilli ve ehil olmayan amatör bir kadro tarafından yönetilen THY'de hergün yeni rezilliklere şahit oluyoruz.Bugün ise hem Erzurum da apronda kanadını hangara çarpan uçak ve Pakistan'da arızalanarak kalan uçak vukutlarını gördük.THY nereye gidiyor ? Sen elindeki işi bilen adamları işten at ya da oaraya buraya sür ondan sonra bu kaza ve arızaları durmadan yaşamaya devam et.Durmak yok yola devam ama artık kervan yürümüyor gibi :)
  • Sen uçaklarına adam gibi bakım yapma, yeterli sayıda teknisyen bulundurma, uçtuğun yerde arızalı parçaları değiştirebileceğin MRO'lardan bir haber ol ondan sonra 100.000 EUR maliyetle başka uçak gönder. Hala nasıl olduğu belli olmayan Teknik'teki satın alma müdürü karadenizli ve onun yalakası F.O. ile ekibi yatsın dursun, nasılsa her arızada gönderecek bi uçak var.. THY, ACIDIK diyor ama komisyon nerede..
  • ekipler neden teknik ariza ile ilgilensin,teknisyen yokmu.
  • Yaşaş nedir ?

Türk Hava Yolları'nın bu sabah 09:35'te İstanbul'da olması gereken TK711 sefer sayılı yolcu uçağı yaşadığı arıza nedeniyle kalkışını gerçekleştiremedi.

Ekipler uçakta meydana gelen arızayı gidermek için bir süre uğraştı ancak arıza giderilemedi. Bunun üzerine A330-200 tipi uçakta bulunan yolcular indirilerek İslamabad Havalimanı'nda terminale alındı.

Yaşanan gelişmeler üzerine Türk Hava Yolları, İslamabad'da kalan yolcularını almak üzere İstanbul'dan başka bir uçağı Pakistan'a gönderdi.

Yolcuların yaklaşık 8 saatlik gecikmeyle akşam 17:00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacağı belirtildi.

THY YOLCULARI İSLAMABAD'DA KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İyi geceler thy nin ilk A330 kursuna girmiş biri olarak üzüntü ile izliyorum yaklaşık 30 senedir çalıştım ve bir fesih yazısı ile thy dışında kaldım şimdi özel bir havayokunda çalışıyorum ve inanirmisiniz bilmem ama thy nin gidişatı teknik olarak iyi gormmuyorum inşallah yanilirim bir bilen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
Bizde istanbuldan 7 saat geç kalktık guanzhou ya pazartesi günü. İlginç olansa istanbulda oldu yani geniş gövde uçak sayısı yetersiz heraldeç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GLOBALİ REZALET ~ 9 yıl önce
Torpilli ve ehil olmayan amatör bir kadro tarafından yönetilen THY'de hergün yeni rezilliklere şahit oluyoruz.Bugün ise hem Erzurum da apronda kanadını hangara çarpan uçak ve Pakistan'da arızalanarak kalan uçak vukutlarını gördük.THY nereye gidiyor ? Sen elindeki işi bilen adamları işten at ya da oaraya buraya sür ondan sonra bu kaza ve arızaları durmadan yaşamaya devam et.Durmak yok yola devam ama artık kervan yürümüyor gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY UZMAN ~ 9 yıl önce
Hamdi Topçu ve Kotil arkalarında sırf Başbakan var diye işe alınan kişiler yoksa Başbakan olmasan bu adamlar burda olabilir mi bugün? Bunlar THY nin itibarını ayaklar altına aldılar. Gençleri havacılıktan soğutup tüccar kafa mantığıyla şirketi bu hale getirdiler.
Maşallah ~ 9 yıl önce
Sen uçaklarına adam gibi bakım yapma, yeterli sayıda teknisyen bulundurma, uçtuğun yerde arızalı parçaları değiştirebileceğin MRO'lardan bir haber ol ondan sonra 100.000 EUR maliyetle başka uçak gönder. Hala nasıl olduğu belli olmayan Teknik'teki satın alma müdürü karadenizli ve onun yalakası F.O. ile ekibi yatsın dursun, nasılsa her arızada gönderecek bi uçak var.. THY, ACIDIK diyor ama komisyon nerede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus ~ 9 yıl önce
THY Teknik A.Ş nin satınalma müdürü ile bir eğitimde bir araya geldim tesadüfen. Israrla oflu olduğunu vurgulatan ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen birisi. Kesinlikle vasıfsız. Ayda 2-3 kez yurt dışı seyahatim oluyor. Her uçağa bindiğimde, o adamın aldığı parçalarla tamir edilmiş bir uçağa bindim diyorum. Yazık bu şirkete. Ülkenin altın çocuğu ama değeri bilinmiyor.
teknik ariza/ekip? ~ 9 yıl önce
ekipler neden teknik ariza ile ilgilensin,teknisyen yokmu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 9 yıl önce
Yaşaş nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000