04 Aralık 2009, Cuma 13:35:54

THY yolcuları artık daha avantajlı

Continental Havayolları ile yapılan yeni anlaşma ile Türk Hava Yolları’nın Özel Yolcu Programı Miles & Smiles üyeleri Continental Havayolları ile gerçekleştirecekleri uçuşlardan mil kazanabilecek, millerini Continental Havayolları uçuşlarında ödül bilete dönüştürebilecekler...

Aynı şekilde Continental Havayolları OnePass üyeleri de Türk Hava Yolları uçuşlarından mil kazanabilecek ve milleriyle ödül bilet alabilecekler.

Miles&Smiles üyelerine 23 havayolunda mil kazanma ve harcama imkanı sağlayan Türk Hava Yolları, Özel Yolcu Programı ortaklığı yaptığı havayollarının sayısını Continental Havayolları ile birlikte 24’e yükseltti.

OnePass üyeleri, Türk Hava Yolları`nın 37 iç hat ve 119 dış hat noktasına gerçekleştirdiği uçuşlarda mil kazanıp milleri ile ödül bilet alabildikleri gibi, Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyeleri de ana merkezi New York, Houston ve Cleveland olan Continental Havayolları’nın 265 noktaya gerçekleştirdiği uçuşlarda mil kazanıp, ödül bilet alabilecekler.

Özel Yolcu Programı ortaklığı hakkında ayrıntılı bilgiler www.thy.com/smiles adresinden alınabilir.

Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları ile ilgili ayrıntılı bilgilere 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden, www.thy.com adresinden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

 

THY yolcuları artık daha avantajlı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000