15 Nisan 2009, Çarşamba 08:14:53

THY yolcu sayısını yine artırdı

Türk Hava Yolları, ocak-mart döneminde yolcu sayısının yüzde 8.4 artarak 4.9 milyona çıkardı.
  • Normalde bukadar rezillik, skandal ve kaqzalar yaşayan başka bir şirket sinek avlar ama bizde ne hikmetse yolcu attırıyor. Bana kalırsa bu da TK'nın prestij kurtarmak için attığı bir yalan. Ben kendi adıma konuşayım artık TK'ya binmiyorum. Bi ton para veriyordum, hizmeti bırak birde afra tafra yiyordum. Şimdi kim denk gelirse ona biniyorum. Onur PGS İzair farketmez. Lowcost uçuyorum hizmette beklemiyorum hiç olmazsa. Bir parantez, İzair ile ilk kez uçtum ama uçaklarını da ekibinin yaklaşımını da çok beğendim. Söylemeden geçemeyeceğim
  • SİZ ZATEN YEŞİLKÖY MARİNADA TEKNE BAKIMI YAPTIRIP MİLLETİ 100 KİLO İLE BOĞMAKLA MEŞGULDUNUZ O DÖNEMLERDE.....MERSİNLİLER NURİLER CEMİL KAYIHAN TEKNELERİNDE...BİN KİŞİ BİLİYOR SİZ HALA EKMEK YİYOSUNUZ VALLA BRV SİZE.LEM LALELİ AÇ GÖZÜNÜ EĞİTİM AL BİRAZ...
  • GENE Mİ LİONS.11 EYLÜL ERTESİNDE BENİ MAAŞIM %10 3 AY BOYUNCA KESİLİNCE NERDEYMİŞ.3 AY DİYE ANLAŞIP BENİM BİLE BU GÜN NEFRET ETTİĞİM ATİLAY AYÇİN SENDİKASI YUSUF BOLAYIRLININ İZİNLERİ KALDIRALIM 3 AY DAHA %1O MAAŞ KASİNTİSİNİ UZATALIM DERKEN NERDEYMİŞ.BEN BOLAYIRLIYI HİÇ TE İYİ HATIRLAMIYORUM.10 YILIM ONUN OLSUN.İYİ HATIRLAYANLAR İYİ HATIRLASIN NP BEN PARASINI ÖDEDİM İYİ HATIRMAK MECBURİYETİM YOK.Bİ DİYECEĞİM HAKKIMI KİMSEYE HELAL ETMİYORUM NE CEMİL BEYLERE NE BOLAYIRLIYA NE KELTOŞ YUL BRAYNER REVİZYON MÜDÜRÜ ERHAN A.BUYRUN SİZE IP.EVDEN.ASIL SUÇLU ATİLAYINDA BELASINI RİCA EDİYORUM.LALELİ LİONS TA DUYSUN BARİ.TAZMİNATIMI YEDİNİZ HALA YAŞIYOSUNUZ.HAKKIMI HELAL ETMİYORUM KARDEŞİM.
  • İşte belediyecilik ve metroculuk böyle yorumlarda belli oluyor. Yolcu sayısı arttı diye yönetim şakşakçıları ortaya çıkıyor. Ya bari susun da kimse size yorum yapmasın. Böyle cahilane yazılar sizlerin daha önce belediye otobüslerini nasıl işlettiler diye soru işaretleri doğuruyor... Ah THY ah... Ne hallere düştün.
  • THY yolcu sayısının artması gurur verici. Bu arada kiralanan B 777 lerin First Class yolcu sayısını bilen var mı? Doldurabiliyorlar mı?
  • Değerli lionsçu arkadaşımız THY na nasıl girdi çok merak ediyorum... Bu kadar da yağdanlık olunmaz ki ?
  • Bir de personel sayısından ve buna paralel hizmet kalitesinden bahsedebilir mi işten anlayan bir arkadaş???
  • Yeter artık ... lalesi bıktık senin vıcık vıcık yağ damlayan yorumlarından
  • Olur mu? Hani THY kötü yönetiliyordu? Hani "imam"ları doldurmuşlardı? Hani yönetimde "İETT müdürleri" vardı? Hani bunlar işten anlamazdı? Hâlâ mantığını kullabilenler için söylüyorum, bu söylenenler doğru olsa, bu haberler yayımlanabilir miydi?

THY’den yapılan açıklamaya göre, Dış Hatlarda Business Class ve Dıştan Dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak Mart 2008 dönemine kıyasla sırasıyla yüzde 6.2 ve yüzde 46 artış sağlandı. Arzedilen Koltuk Km (AKK), Ocak Mart 2008 döneminde 9.9 milyar iken, 2009 yılının aynı döneminde yüzde 14.9 artarak 11.4 milyara Ücretli Yolcu Km (UYK), Ocak, Mart 2008 döneminde 6,9 milyar iken, 2009 yılının ayni döneminde yüzde 8.8 artarak 7.5 milyara ulaştı. Yolcu doluluk oranı 3.7 puan düşüş ile yüzde 66.1’e, Konma Sayısı ocak-mart 2008 döneminde 40.740 iken, 2009 yılının aynı döneminde yüzde 9.4 artışla 44. 570’e, Kargo Posta Ocak Mart 2008 döneminde 44.595 ton iken, 2009 yılının aynı döneminde yüzde 6.4 artarak 47.442 tona yükseldi.

THY yolcu sayısını yine artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Normalde bukadar rezillik, skandal ve kaqzalar yaşayan başka bir şirket sinek avlar ama bizde ne hikmetse yolcu attırıyor. Bana kalırsa bu da TK'nın prestij kurtarmak için attığı bir yalan. Ben kendi adıma konuşayım artık TK'ya binmiyorum. Bi ton para veriyordum, hizmeti bırak birde afra tafra yiyordum. Şimdi kim denk gelirse ona biniyorum. Onur PGS İzair farketmez. Lowcost uçuyorum hizmette beklemiyorum hiç olmazsa. Bir parantez, İzair ile ilk kez uçtum ama uçaklarını da ekibinin yaklaşımını da çok beğendim. Söylemeden geçemeyeceğim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZ ZATEN YEŞİLKÖY MARİNADA TEKNE BAKIMI YAPTIRIP MİLLETİ 100 KİLO İLE BOĞMAKLA MEŞGULDUNUZ O DÖNEMLERDE.....MERSİNLİLER NURİLER CEMİL KAYIHAN TEKNELERİNDE...BİN KİŞİ BİLİYOR SİZ HALA EKMEK YİYOSUNUZ VALLA BRV SİZE.LEM LALELİ AÇ GÖZÜNÜ EĞİTİM AL BİRAZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GENE Mİ LİONS.11 EYLÜL ERTESİNDE BENİ MAAŞIM %10 3 AY BOYUNCA KESİLİNCE NERDEYMİŞ.3 AY DİYE ANLAŞIP BENİM BİLE BU GÜN NEFRET ETTİĞİM ATİLAY AYÇİN SENDİKASI YUSUF BOLAYIRLININ İZİNLERİ KALDIRALIM 3 AY DAHA %1O MAAŞ KASİNTİSİNİ UZATALIM DERKEN NERDEYMİŞ.BEN BOLAYIRLIYI HİÇ TE İYİ HATIRLAMIYORUM.10 YILIM ONUN OLSUN.İYİ HATIRLAYANLAR İYİ HATIRLASIN NP BEN PARASINI ÖDEDİM İYİ HATIRMAK MECBURİYETİM YOK.Bİ DİYECEĞİM HAKKIMI KİMSEYE HELAL ETMİYORUM NE CEMİL BEYLERE NE BOLAYIRLIYA NE KELTOŞ YUL BRAYNER REVİZYON MÜDÜRÜ ERHAN A.BUYRUN SİZE IP.EVDEN.ASIL SUÇLU ATİLAYINDA BELASINI RİCA EDİYORUM.LALELİ LİONS TA DUYSUN BARİ.TAZMİNATIMI YEDİNİZ HALA YAŞIYOSUNUZ.HAKKIMI HELAL ETMİYORUM KARDEŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşte belediyecilik ve metroculuk böyle yorumlarda belli oluyor. Yolcu sayısı arttı diye yönetim şakşakçıları ortaya çıkıyor. Ya bari susun da kimse size yorum yapmasın. Böyle cahilane yazılar sizlerin daha önce belediye otobüslerini nasıl işlettiler diye soru işaretleri doğuruyor... Ah THY ah... Ne hallere düştün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY yolcu sayısının artması gurur verici. Bu arada kiralanan B 777 lerin First Class yolcu sayısını bilen var mı? Doldurabiliyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değerli lionsçu arkadaşımız THY na nasıl girdi çok merak ediyorum... Bu kadar da yağdanlık olunmaz ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir de personel sayısından ve buna paralel hizmet kalitesinden bahsedebilir mi işten anlayan bir arkadaş???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yeter artık ... lalesi bıktık senin vıcık vıcık yağ damlayan yorumlarından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Olur mu? Hani THY kötü yönetiliyordu? Hani "imam"ları doldurmuşlardı? Hani yönetimde "İETT müdürleri" vardı? Hani bunlar işten anlamazdı? Hâlâ mantığını kullabilenler için söylüyorum, bu söylenenler doğru olsa, bu haberler yayımlanabilir miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000