08 Ocak 2010, Cuma 11:05:47

THY yolcu rekoru kırdı

Türk Hava Yolları'nın (THY), Macaristan'daki pazar payını 2009 yılında yüzde 4'e çıkararak büyük bir başarıyı yakaladığı belirtildi.
  • tabi yaa hizmetin en kaltelisini yapmak istiyosan uçak teker koyarken bile basılan chime lara bakacaksın. sen boşuna mı kabin memuru oldun. her türlü güçlüğe karşı koyacaksın. gerekeirse uç ama hizmetini yap :))))))
  • Bi malev var dı ne oldu....
  • teker acıldıgında kabin memurlarının gorevli istasyonlarında oturup baglanması gerekiyor kabini toplaması degil.. galleyden bahseden oldumu acaba
  • Ulvi Murat Eskin de teker acıldıgında ayaktaydı ve kabindeydi.. ne demek istedigimi şimdi anlayabilirsin umarım! cok cabuk unutuyoruz coooook!
  • Zaten bu degilmidir olay. Rakiplerinden daha iyi hizmet vermek ve one cikmak. 1,5 saatte sicak yemek veriyor ve arkadasin dedigi gibi yolcularin keyifleri yerinde. NE GUZEL ISTE. Arkadasin da keyfi yerinde olmadigi icin, rahatsiz herhalde. Himzet yapmak icin kabin memuru oldu, galeyde oturup sohbet etmeye degil. Hatirlatirim
  • cunku budapeste 1 bucuk saat suruyor ve sıcak yemek yiyor yolcular o yuzden keyifleri rahat.. kabin ekibiise teker acıldıgında daha kabini toplamaya devam etmesine ragmen
  • Eleştirilip de karşılığında abuk subuk cevap vermeyen Candan beyi özledim. Bu başarı bence onun eseri.Keşke geri dönse..Temelimle kucaklaşıp barışsalar.
  • Haber THY Macaristan ile ilgili, Ali Sabanci Pegasus'un sahibi. Bu haberdeki basair C.Karlitekin+H.Topcu+T.Kotil 3lusunun
  • thy'yi bu başarısından dolayı kutluyorum.yurtdışında yaşadığımızdan dolayı bize gurur veren bir şirket.ali sabancının gelişinden sonra çok yol katetti.şirketi yeni bir havaya soktu.tekrar tebrikler.

1997 yılında açılan İstanbul-Budapeşte-İstanbul hattı ile daha önce hiçbir zaman bu pazar payının yakalanamadığını açıklayan THY'nin Budapeşte Müdürü Levend Arısoy, bu hattaki pazar paylarının 2009 yılında yüzde 122 artarak, 1,88'den yüzde 4'e yükseldiğini söyledi.

THY'nin Macaristan pazarındaki başarısının sadece bu rakamlarla sınırlı kalmadığını söyleyen Arısoy, 2008 yılında yaklaşık 70 bin yolcu taşıdıklarını, 2009 yılında ise bu rakamın 79 bin olduğunu bildirdi.

Macaristan genelinde hava yolculuğunun küresel ekonomik krizden önemli boyutta etkilendiği, ülkedeki yolcu kapasitesinin yüzde 20'lik bir düşüş yaşadığı süreçte THY'nin bu süreci kan kaybederek değil, rekor ölçüde yolcu sayısını artırarak çıkmasının kendilerini çok mutlu olduğunu söyleyen Levend Arısoy, 2010 yılındaki hedeflerinin de pazar paylarını yüzde 5'e çıkarmanın yanı sıra yolcu sayısını ise 85 bine yükseltmek olduğunu söyledi.

Macaristan'da turizm sektöründe faaliyet gösteren Türk ve Macar turizm acenteleri de THY'nin verdiği hizmetten memnun olduklarını kaydettiler.

Türk turizm acentesi Coach Travel Genel Müdürü Mustafa Özkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Macaristan'a gelen Türk turistlerin yolculuklarını THY ile yaptıklarını, seferlerde gecikmelerin olmaması ve uçakta sunulan hizmetten tüm yolcuların memnun kaldıklarını söyledi.

THY yolcu rekoru kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
tabi yaa hizmetin en kaltelisini yapmak istiyosan uçak teker koyarken bile basılan chime lara bakacaksın. sen boşuna mı kabin memuru oldun. her türlü güçlüğe karşı koyacaksın. gerekeirse uç ama hizmetini yap :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bi malev var dı ne oldu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teker acıldıgında kabin memurlarının gorevli istasyonlarında oturup baglanması gerekiyor kabini toplaması degil.. galleyden bahseden oldumu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ulvi Murat Eskin de teker acıldıgında ayaktaydı ve kabindeydi.. ne demek istedigimi şimdi anlayabilirsin umarım! cok cabuk unutuyoruz coooook!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten bu degilmidir olay. Rakiplerinden daha iyi hizmet vermek ve one cikmak. 1,5 saatte sicak yemek veriyor ve arkadasin dedigi gibi yolcularin keyifleri yerinde. NE GUZEL ISTE. Arkadasin da keyfi yerinde olmadigi icin, rahatsiz herhalde. Himzet yapmak icin kabin memuru oldu, galeyde oturup sohbet etmeye degil. Hatirlatirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cunku budapeste 1 bucuk saat suruyor ve sıcak yemek yiyor yolcular o yuzden keyifleri rahat.. kabin ekibiise teker acıldıgında daha kabini toplamaya devam etmesine ragmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eleştirilip de karşılığında abuk subuk cevap vermeyen Candan beyi özledim. Bu başarı bence onun eseri.Keşke geri dönse..Temelimle kucaklaşıp barışsalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haber THY Macaristan ile ilgili, Ali Sabanci Pegasus'un sahibi. Bu haberdeki basair C.Karlitekin+H.Topcu+T.Kotil 3lusunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy'yi bu başarısından dolayı kutluyorum.yurtdışında yaşadığımızdan dolayı bize gurur veren bir şirket.ali sabancının gelişinden sonra çok yol katetti.şirketi yeni bir havaya soktu.tekrar tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000