28 Nisan 2012, Cumartesi 11:22:32

THY YİNE "EN İYİ" SEÇİLDİ

Dünyanın en prestijli ödüllerinden "Freddie Ödülleri" Türk Hava Yolları'nı "En iyi Havayolu Programı ve En iyi Kredi Kartı" dallarında ödüle layık gördü.
  • THY yi sadece elestirenleri anlamiyorum. Madem bu kadar kotu bir sirket ne diye elin oglu sana odul versin. Tamam hatalar var, duzeltilmeli. Bunlar da dile getirilsin ama herseye ragmen iyi bir sirket demek ki. Sanirim bazilarinin ciddi kuyruk acisi var. Hirslerini alamiyorlar. Boyle bir haberin altina bile karalama... Bari bu haberin altina tebrik yazalim arkadaslar. Bu bir Turk sirketi, hatasiyla sevabiyla bizim iste.
  • thy alsa alsa freddie nin kabusu ödülünü alabilir!!!!!
  • thy na torpille girdiği aşikar olan birine torpilli demek mi suç?? eğer suçsa siz sorun açıklasın şirkete nasıl müdür olarak girip de jet hızıyla new york a tayin olduğunu yayınlayın burda....thy alsa alsa freddie nin kabusu ödülünü alır bu kafayla başka hiçbir şey alamaz!!!! ödülü de nasıl aldığını Allah bilir ya!!!!!
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Şahsen Thy de çalışmak istemeyen arkadaşa,,,,,, Sen şuna Thy ye giremedim desene, bu sektörde özellikle teknisyenlere maaşını eksiksiz veren tek şirket thy dir bunu herkes bilir. torpil elbette dönüyor memlekette, her başarısızlığınızıda torpile bağlamayın.....Belliki girememişsin thy ye,,,,,Kedi uzanamadığı ciğere......
  • Emek sarfetmeden basari gelmez. Basariyi kim haketti ise odulu de o alir , bravo Ihsan beye, daha iyilerine layik
  • güvenlik konusunda ödül alabilir mi? 94 van, 99 ceyhan, 2003 diyarbakır, 2009 amsterdam. daha sayalım mı? rötar kralı hava yolu. yıllık zararı milyar doları buldu bu zarar bu milletin sırtından çıkıp birilerinin cebine giriyor yazıklar olsun
  • We love Turkish Airlines .Others watch us.
  • globally fosss bu kadar fahiş bilet fiyatları ile uçarsa tabiki en kazık havayolu ödülünü alır :))
  • thy düşmanları patlıyorsunuz patlayın

24. Freddie Ödülleri sahiplerini buldu. 

Amerika, Avrupa - Afrika, Orta Doğu - Asya, Onur Ödülü dallarında, en iyi havayolu şirketleri ve otellerin seçildiği ödül töreninde birçok havayolu şirketini ve mil programını geride bırakan Türk Hava Yolları, dünyanın en prestijli ödüllerinde iki dalda ödül kazandı.

Son yıllarda Etihad, Qatar, Lufthansa gibi havayolu şirketlerinin aldığı, geçtiğimiz sene ise Lufthansa'nın 5 dalda birden ödülleri silip süpürdüğü törenin bu seneki galibi Türk Hava Yolları oldu.

24 senedir tüm dünya çapında yapılan bu prestijli törende Türk Hava Yolları , Miles&Smiles programı ile Avrupa/Afrika bölgesinde "En İyi Hava Yolu Programı" ve "En İyi Kredi Kartı Programı" dallarında ödüle layık görüldü.



©AirportHaber.com
 

THY YİNE "EN İYİ" SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

YABAN ~ 12 yıl önce
THY yi sadece elestirenleri anlamiyorum. Madem bu kadar kotu bir sirket ne diye elin oglu sana odul versin. Tamam hatalar var, duzeltilmeli. Bunlar da dile getirilsin ama herseye ragmen iyi bir sirket demek ki. Sanirim bazilarinin ciddi kuyruk acisi var. Hirslerini alamiyorlar. Boyle bir haberin altina bile karalama... Bari bu haberin altina tebrik yazalim arkadaslar. Bu bir Turk sirketi, hatasiyla sevabiyla bizim iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alsa alsa... ~ 12 yıl önce
thy alsa alsa freddie nin kabusu ödülünü alabilir!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suç bizde mi buna mahal verenlerde mi??? ~ 12 yıl önce
thy na torpille girdiği aşikar olan birine torpilli demek mi suç?? eğer suçsa siz sorun açıklasın şirkete nasıl müdür olarak girip de jet hızıyla new york a tayin olduğunu yayınlayın burda....thy alsa alsa freddie nin kabusu ödülünü alır bu kafayla başka hiçbir şey alamaz!!!! ödülü de nasıl aldığını Allah bilir ya!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FREDDİE NİN KABUSU ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Şahsen Thy de çalışmak istemeyen arkadaşa,,,,,, Sen şuna Thy ye giremedim desene, bu sektörde özellikle teknisyenlere maaşını eksiksiz veren tek şirket thy dir bunu herkes bilir. torpil elbette dönüyor memlekette, her başarısızlığınızıda torpile bağlamayın.....Belliki girememişsin thy ye,,,,,Kedi uzanamadığı ciğere......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Emek sarfetmeden basari gelmez. Basariyi kim haketti ise odulu de o alir , bravo Ihsan beye, daha iyilerine layik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
güvenlik konusunda ödül alabilir mi? 94 van, 99 ceyhan, 2003 diyarbakır, 2009 amsterdam. daha sayalım mı? rötar kralı hava yolu. yıllık zararı milyar doları buldu bu zarar bu milletin sırtından çıkıp birilerinin cebine giriyor yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
We love Turkish Airlines .Others watch us.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
globally fosss bu kadar fahiş bilet fiyatları ile uçarsa tabiki en kazık havayolu ödülünü alır :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy düşmanları patlıyorsunuz patlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000