29 Ekim 2018, Pazartesi 14:44:54

THY yeni üniformalarıyla birlikte İstanbul Yeni Havalimanı'nda

İstanbul Yeni Havalimanı'nın tarihi açılışı beklenirken THY de yeni üniformalarıyla birlikte göz önüne çıktı.
  • Ağalar bu ne ? Emirates-Qatar-Cathay Pasific Mix. Gerçekten ilginç... Bu ülkede neden özgün fikir üretmek bu kadar zor oldu ? Nedir yani ? Ben bile daha iyisini yapardım emin olun.Kim bilir ne paralar dönmüştür üstelik.Hayrına yapardım ben güzel bir tasarım :)
  • Her yerde milli milli diyoruz İtalyan tasarım yapıyor. Daha doğrusu yapamıyor. Bu ne yani. İğrenç olmuş. Yazık verilen paraya. Bir sürü kumaş iş gücü gidecek. Şu yoklukta masraf. İtalyan modacıyı da merak ettim. İlk tasarımı bize yaptı herhalde. Hiç bir şey beğenmeyen diyenler var ama gerçekten göze hitap etmiyor bu. Güzel olsa 1-2 kişi kötüymüş der. Sitedeki yorumların %95 kötü diyor.
  • QaTHYar Airlines
  • Kaftandan iyidir dünya hava yolu şirketleri geleceğin cizgilerini taşımakta birbiriyle yarışır bizim hava yolumuz retro havasina bürünüp dahada geri düşünceye atılmış ama her halükarda kaftandan iyidir
  • Daha önceki tanıtımda coraplar daha acık renkti , koyulaştırınca iyice kararmışlar. Panodaki kıyafetten bile farklı, üstünde oynanmış daha da kötü olmus.
  • Kizlarda tosun gibi masallah boy kg olcumleri 3 ayda 1 yapilmali
  • Filodaki hosteslerin standartlarına göre yine de seçilerek görevlendirilmişler belli ki. Zira dışarıda görsen hostes demeyecegim ne km ları var yolcuya nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, kilolarına dikkat etmeyip orası burası sarkan, makyaj yapmayı bilmeyen, üniforması üzerinde haşema gibi duran, yani aynaya baktığında kendini göremeyen...
  • kek verip çay dolduracaklar, neyin derdindesiniz kaşlar kalem bir ton boya hele hele..
  • Çeketle iyi, çeketsiz beldeki kemer olmamış. Ayakkabılarl o füme çoraplar olmamış belki borda çorap daha iyi olabilir.Çeket kol boyları kısa kalmış, apronda kızlar üşüyebilir.
  • Yani bu nasil bir uniformadir. Atlas Globale benzemis keske onun aynisi olsaymis. Su coraplarin rengi ne şoktayim resmen. Eski formalar devam etsin. Bunu yapan modadan cok iyi anliyor ama THY yi sabote etmeyi iyi basardi

İstanbul Yeni Havalimanı'nın tarihi açılışı beklenirken THY de yeni üniformalarıyla birlikte göz önüne çıktı.

İtalyan tasarımcı Ettore Bilotta tarafından hazırlanan yeni kıyafetler, İstanbul Yeni Havalimanı açılışı ile birlikte kullanılmaya başlanacak.

THY'nin yeni üniformaları, açılış için İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki THY personeli tarafından kullanılmaya başlandı.

Şapka, eldiven, elbise, çanta ve çeşitli aksesuarlardan oluşan yeni kabin üniformalarına renk olarak bayrak kırmızısı ve antrasit gri renkleri hâkim. Bu projeye ait bir diğer önemli detay ise; bütünsel bir marka deneyimi yaşatmak adına kabin, kokpit, yer hizmetleri personeli ve uçan şef üniformalarının tek bir tasarım altında hayat bulması oldu.





















THY yeni üniformalarıyla birlikte İstanbul Yeni Havalimanı'nda

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

Tango ~ 5 yıl önce
Ağalar bu ne ? Emirates-Qatar-Cathay Pasific Mix. Gerçekten ilginç... Bu ülkede neden özgün fikir üretmek bu kadar zor oldu ? Nedir yani ? Ben bile daha iyisini yapardım emin olun.Kim bilir ne paralar dönmüştür üstelik.Hayrına yapardım ben güzel bir tasarım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli ~ 5 yıl önce
Her yerde milli milli diyoruz İtalyan tasarım yapıyor. Daha doğrusu yapamıyor. Bu ne yani. İğrenç olmuş. Yazık verilen paraya. Bir sürü kumaş iş gücü gidecek. Şu yoklukta masraf. İtalyan modacıyı da merak ettim. İlk tasarımı bize yaptı herhalde. Hiç bir şey beğenmeyen diyenler var ama gerçekten göze hitap etmiyor bu. Güzel olsa 1-2 kişi kötüymüş der. Sitedeki yorumların %95 kötü diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zevksizce ~ 5 yıl önce
QaTHYar Airlines

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygılar ~ 5 yıl önce
Kaftandan iyidir dünya hava yolu şirketleri geleceğin cizgilerini taşımakta birbiriyle yarışır bizim hava yolumuz retro havasina bürünüp dahada geri düşünceye atılmış ama her halükarda kaftandan iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanıtım uniformalarından farklı ~ 5 yıl önce
Daha önceki tanıtımda coraplar daha acık renkti , koyulaştırınca iyice kararmışlar. Panodaki kıyafetten bile farklı, üstünde oynanmış daha da kötü olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Re ~ 5 yıl önce
Kizlarda tosun gibi masallah boy kg olcumleri 3 ayda 1 yapilmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hostes standartları ~ 5 yıl önce
Hangi standartlara göre alınıyorlar ki boy ya da kiloya bakılsın....
Guzellik Goreceli ama ~ 5 yıl önce
Filodaki hosteslerin standartlarına göre yine de seçilerek görevlendirilmişler belli ki. Zira dışarıda görsen hostes demeyecegim ne km ları var yolcuya nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, kilolarına dikkat etmeyip orası burası sarkan, makyaj yapmayı bilmeyen, üniforması üzerinde haşema gibi duran, yani aynaya baktığında kendini göremeyen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 5 yıl önce
üniformayı üstüne haşema gibi giyen onlar değiller. öyle uygun görülüyor. üniformasıyla oynamayanınki öyle duruyor zaten.
hava ~ 5 yıl önce
kek verip çay dolduracaklar, neyin derdindesiniz kaşlar kalem bir ton boya hele hele..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇookBilen ~ 5 yıl önce
Çeketle iyi, çeketsiz beldeki kemer olmamış. Ayakkabılarl o füme çoraplar olmamış belki borda çorap daha iyi olabilir.Çeket kol boyları kısa kalmış, apronda kızlar üşüyebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzgun ~ 5 yıl önce
Yani bu nasil bir uniformadir. Atlas Globale benzemis keske onun aynisi olsaymis. Su coraplarin rengi ne şoktayim resmen. Eski formalar devam etsin. Bunu yapan modadan cok iyi anliyor ama THY yi sabote etmeyi iyi basardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000