14 Kasım 2013, Perşembe 09:57:57

THY YENİ UÇUŞ NOKTALARI İÇİN GÜN SAYIYOR

Dünya genelinde en fazla ülkeye uçan ve son üç yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları'nın uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.
  • neden adanaya yilda birde olsa isvicreden direk ucus yok
  • Neden avrupanin bir cok sehrinden sadece istanbula direk ucuslar var Neden Adanaya Gaziantepe Kayseriye bircok yere yok hep aktarmali rezillikle gidib geliyoruz. Ve en iyi hava yolu güya
  • ben de heyecan yapmıştım san francisco falan okurum diye...
  • Thy gazipasa koymacak misiniz?
  • st martins filan sandım...veya phuket ne bileyim yani latin amerika olur avrupadan bir şehir sandım ama yok yine afrika...neyse bir bildikleri vardır herhalde...
  • Durmak yok fethullah'in okullari icin yeni seferler acmaya devam.
  • Esenboga'dan adam akilli yurtdisi direk ucus yok ki doluluk oranini bilelim. Kaldi ki bir devletin milli havayolu prestij icin dahi olsa baskentinden belli basli merkezlere ucmalidir diye dusunuyorum. 200 kusur ucagin var. 5 tanesini Ankara'ya koysan ne olur? Zarar etsen ne olur? Sanki siyaset ustu kurummus gibi feasible degil laflari zirvadir.
  • Bir bilen varsa aciklayabilir mi? ESB den direk yapilan yurtdisi ucuslarin doluluk orani nedir?
  • Afrikayı bi bırakıp sydney yada başka bir australia şehrini neden dene(ye)miyorlar?Afrikadaki bu iki şehirden ne gibi kar elde etmeyi planlıyor?Niçin bi miami'ye uçmuyor,yada st marteen vs vs..niçin hep afrika.
  • Papua Yeni Gine - Port Moresby'dan sefer istiyoruz stopover olarak..

Türk Hava Yolları’nin İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı yeni destinasyonları, 12 Aralık'tan itibaren Afrika ülkelerinden Nijerya'nın kuzeyinde bulunan Kano şehri ve Çad'ın başkenti N'Djamena olacak. 

Türk Hava Yolları’nın bu seferlere 12 Aralık 2013 tarihinden itibaren başlayacağı ve N’Djamena uçuşlarının Kano aktarmalı olarak icra edileceği öğrenildi. THY’nin bu seferleri haftalık 4 frekans olarak düzenlemesi bekleniyor.

THY, 12 Aralık’ta başlatacağı seferler öncesi tanıtım hazırlıklarına başladı. Türk Hava Yolları, önümüzdeki Cuma günü Kano’da düzenleyeceği Workshop sayesinde yerli seyehat acentelerı ve reklam ajanslar ile buluşacak.

THY YENİ UÇUŞ NOKTALARI İÇİN GÜN SAYIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

adanali ~ 9 yıl önce
neden adanaya yilda birde olsa isvicreden direk ucus yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isyan ~ 10 yıl önce
Neden avrupanin bir cok sehrinden sadece istanbula direk ucuslar var Neden Adanaya Gaziantepe Kayseriye bircok yere yok hep aktarmali rezillikle gidib geliyoruz. Ve en iyi hava yolu güya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ~ 10 yıl önce
ben de heyecan yapmıştım san francisco falan okurum diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy gazipasa koymacak misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara kıta afrika ~ 10 yıl önce
st martins filan sandım...veya phuket ne bileyim yani latin amerika olur avrupadan bir şehir sandım ama yok yine afrika...neyse bir bildikleri vardır herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Durmak yok fethullah'in okullari icin yeni seferler acmaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskent ~ 10 yıl önce
Esenboga'dan adam akilli yurtdisi direk ucus yok ki doluluk oranini bilelim. Kaldi ki bir devletin milli havayolu prestij icin dahi olsa baskentinden belli basli merkezlere ucmalidir diye dusunuyorum. 200 kusur ucagin var. 5 tanesini Ankara'ya koysan ne olur? Zarar etsen ne olur? Sanki siyaset ustu kurummus gibi feasible degil laflari zirvadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 10 yıl önce
Bir bilen varsa aciklayabilir mi? ESB den direk yapilan yurtdisi ucuslarin doluluk orani nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
passengers ~ 10 yıl önce
Afrikayı bi bırakıp sydney yada başka bir australia şehrini neden dene(ye)miyorlar?Afrikadaki bu iki şehirden ne gibi kar elde etmeyi planlıyor?Niçin bi miami'ye uçmuyor,yada st marteen vs vs..niçin hep afrika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burayı unuttunuz ~ 10 yıl önce
Papua Yeni Gine - Port Moresby'dan sefer istiyoruz stopover olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000