22 Eylül 2008, Pazartesi 07:51:53

THY yeni uçağına 'Burhaniye' dedi

Türk Hava Yolları (THY) filosuna yeni katılan 165 yolcu kapasiteli Boeing 737-800 tipi uçağa "Burhaniye" adını verdi...
  • Burhaniye ilcesinde yasayan donemin insanlari 1. Dunya savasinda aralarinda para birlestirerek orduya verilmek uzere bir ucak almislardir. Bundan dolayi yeni alinan ucaga bu isim verilmistir.
  • elestiri yaparken birazda mantikli ol,burhaniye belde ismi.sonucta bi isim verilecek.sadece elestirmis olmak icin biseyler yazmisssin.
  • bakalım yönetimde kimin sevgilisini ismi burhanıye ondan o ismi vermişlerdir kimi sevgilisinı mud yapar vs.daha neler neler

THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Topçu, uçağın bir maketini, Burhaniye Kaymakamlığına gönderdi. Kaymakam Ali Uslanmaz da Topçu'ya yazdığı teşekkür mektubunda, bu durumun Burhaniyelileri son derece mutlu ettiğini söyledi.

THY yeni uçağına 'Burhaniye' dedi

Yorumlar

Uluc ~ 10 yıl önce
Burhaniye ilcesinde yasayan donemin insanlari 1. Dunya savasinda aralarinda para birlestirerek orduya verilmek uzere bir ucak almislardir. Bundan dolayi yeni alinan ucaga bu isim verilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b738 ~ 16 yıl önce
elestiri yaparken birazda mantikli ol,burhaniye belde ismi.sonucta bi isim verilecek.sadece elestirmis olmak icin biseyler yazmisssin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airliner ~ 16 yıl önce
bakalım yönetimde kimin sevgilisini ismi burhanıye ondan o ismi vermişlerdir kimi sevgilisinı mud yapar vs.daha neler neler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000