02 Haziran 2012, Cumartesi 09:22:40

THY YENİ UÇACAĞI NOKTAYI AÇIKLADI

Türk Hava Yolları (THY), Male'ye uçacak.
  • Anlasmazligin detaylarini bilemiyorum ama bazi stratejik noktalarin bu tarz serbestileri olmamasi lazim zira hem bayrak tasiyicimiz hem de is agimiz bundan etkileniyor.Bir takim ikili gorusmelerle iyilestirmeler yapilmasi gerekirdi.Sadece TK ile 1 mio mil uzerinde her sinifta ucus yaptim, farki giderek artarken, acilan hatlarin sayisi ve kapasite ile IST havalimani sartlari ortusmuyor, burada daha fazla buyumek prestij kaybi getirecek aksakliklara yol acmaktadir.Bir hattin acilmasinda, yolcu/transit kapasitesi, kargo trafigi, politik iliskiler vs etkili olanilmektedir.Ancak Male'nin bu kriterlerin hicbirine uydugunu dusunmuyorum.
  • HOLLANDA DAN YAZIYORUM. THY SUPER BIR SIRKET KIYMETINI BILIN. HOLLANDA DA GURUR VERIYOR. DIGER HAVAYOLLARIYLA KIYASLADIGINIZ ZAMAN THY COK COK ILERDE BIR SIRKET, HER YONDEN.
  • Thy Benim icin en iyisi diyorum, ben pariste havaalaninda Calisiyorum ve size yemin ederim ki air France sin cok acigi var ve cok kisi isten cikaracaklar , lutfen arkadaslar thy ye sahip cikalim bizim milli gururumuz
  • Sendikaya guvenmem eyleme katilmam diyorsun da neden sendikaya uye olup alinan haklari cebe indirirken ben istemem hakkim degil demiyorsun.senin gibilerle ayni sirkette calisip ayni unvani tasimakran utaniyorum.
  • Bir tk yolcusu'na buze verdiginiz destekden dolayi cok tesekkur ederim.her yolcudan auni duyarli davranisi bekliyoruz
  • Ne kadar bencil bir düşünce sen dunyanın havayollarıyla çalış diğer havayolların kadar hak ve özgürlüğüne sahip olmasına izin verme daha hangi mesleklere sicriycak bugün en torpili mesleğe yapan yarın sizin işinizde eminim yapar thy yolcularida ucaklarda bu cag disi durumu şikayetlerini yazılı olarak dile getirmeli THY rahat uçmak isteniyorsa once kaptanına kabın memurunun haklarına sahip çıkmalı en iyi reklamı oldu son reklam Thy'nin çok yazık yoneticiler batıracak Thy'yi.
  • bayramın birinde uçak kiralama gitmiştik oraya ekipçe vip gibi bir seferdi..male adası çok kötü..kalacak otel yok..baştan başa 15 adım..şort falan giyilmesi yasak..müslüman halk..diğer adalar çok pahalı..eğer o adada konaklamıyorsanız giriş ya yok ya da ücretli..maldivler parası olup tatile gidene güzel..yatıya giden ekip için kabusa döner..3 yıldızlı pansiyonlarda male adasında sivrisinekler içinde konaklarsınız..diğer adalara tekne kiralar günübirlik gitmeye çalışır çok imkandan yararlanamaz dönersiniz..bazı adaların yakınından tekneyle geçmek bile yasaktır..bilginize..
  • THY en buyuk reklamı personelini üzmesi personelinin grev kararı alması oldu yazık bu zamana kadar verilen çalışanın ayrı emegine o kadar reklam icin ödenen paranin gitmesine bu kadar çağ dısı grev yasasi yine Türkiye'den geldi tek avrupayı THY vardı oda gitti elden artık Avrupa size ne gözle bakar çok üzgünüz çok...
  • Ne olacak bu THY nin hali :) yeni hat açsa bir dert açmasa bir dert. Hemen expertizler hazır. Bu hat yaramaz, zarar ettirir. Nereden biliyorsun kardeşim planlama uzmanı mısın nesin? Yalnız işin acı tarafı THY kar etmeye başlayıp başarı kazanınca bu utanmazlar diyecekler ki "bu şartlarda başarılı olmamak mümkün değildi, ne var bunda? ". O yüzden bu tatminsizlere bakmayıp herkes görevini en iyi şekilde yapmaya devam etmelidir.
  • muhtemelen TORPİLLE THY'de işe girdin mevki sahibi oldun ki bu nedenle koşulsuz şartsız şirketini savunuyorsun. senin gibi olanların gerçekleri çarpıtma girişimlerin oldukça başarısız kalıyor.bu ülkedeki herkes artık gerçeklerin ve hakikatlerin ne olduğunun farkında.özellikle son 1 haftada herkes neyin ne olduğunun farkına vardı.güneş balçıkla sıvanmaz.kendinizi yırtsanız da paralasanız da THY nin sonu pek de iyi olmayacak gibi gözüküyor.çok büyük yanlışlıklar ve yanlışlar yapıldı.şirket itibar ve prestij kaybediyor hiçbir zaman olmadığı kadar.ilerleyen zamanlarda bunun etkileri görülecektir.

THY, Maldivler'in Başkenti Male'ye uçak seferleri düzenleyecek...

THY'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, “Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca; 2012 yılında uçak müsaitliğine bağlı olarak, İstanbul-Male-İstanbul hattının açılmasına karar verilmiştir” denildi.

THY YENİ UÇACAĞI NOKTAYI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Sadece acaip FQTV ~ 12 yıl önce
Anlasmazligin detaylarini bilemiyorum ama bazi stratejik noktalarin bu tarz serbestileri olmamasi lazim zira hem bayrak tasiyicimiz hem de is agimiz bundan etkileniyor.Bir takim ikili gorusmelerle iyilestirmeler yapilmasi gerekirdi.Sadece TK ile 1 mio mil uzerinde her sinifta ucus yaptim, farki giderek artarken, acilan hatlarin sayisi ve kapasite ile IST havalimani sartlari ortusmuyor, burada daha fazla buyumek prestij kaybi getirecek aksakliklara yol acmaktadir.Bir hattin acilmasinda, yolcu/transit kapasitesi, kargo trafigi, politik iliskiler vs etkili olanilmektedir.Ancak Male'nin bu kriterlerin hicbirine uydugunu dusunmuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NLD ~ 12 yıl önce
HOLLANDA DAN YAZIYORUM. THY SUPER BIR SIRKET KIYMETINI BILIN. HOLLANDA DA GURUR VERIYOR. DIGER HAVAYOLLARIYLA KIYASLADIGINIZ ZAMAN THY COK COK ILERDE BIR SIRKET, HER YONDEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 12 yıl önce
Thy Benim icin en iyisi diyorum, ben pariste havaalaninda Calisiyorum ve size yemin ederim ki air France sin cok acigi var ve cok kisi isten cikaracaklar , lutfen arkadaslar thy ye sahip cikalim bizim milli gururumuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz mi eylem yapin dedik diyen zata ~ 12 yıl önce
Sendikaya guvenmem eyleme katilmam diyorsun da neden sendikaya uye olup alinan haklari cebe indirirken ben istemem hakkim degil demiyorsun.senin gibilerle ayni sirkette calisip ayni unvani tasimakran utaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gozcu ~ 12 yıl önce
Bir tk yolcusu'na buze verdiginiz destekden dolayi cok tesekkur ederim.her yolcudan auni duyarli davranisi bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ne kadar bencil bir düşünce sen dunyanın havayollarıyla çalış diğer havayolların kadar hak ve özgürlüğüne sahip olmasına izin verme daha hangi mesleklere sicriycak bugün en torpili mesleğe yapan yarın sizin işinizde eminim yapar thy yolcularida ucaklarda bu cag disi durumu şikayetlerini yazılı olarak dile getirmeli THY rahat uçmak isteniyorsa once kaptanına kabın memurunun haklarına sahip çıkmalı en iyi reklamı oldu son reklam Thy'nin çok yazık yoneticiler batıracak Thy'yi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben gittim ~ 12 yıl önce
bayramın birinde uçak kiralama gitmiştik oraya ekipçe vip gibi bir seferdi..male adası çok kötü..kalacak otel yok..baştan başa 15 adım..şort falan giyilmesi yasak..müslüman halk..diğer adalar çok pahalı..eğer o adada konaklamıyorsanız giriş ya yok ya da ücretli..maldivler parası olup tatile gidene güzel..yatıya giden ekip için kabusa döner..3 yıldızlı pansiyonlarda male adasında sivrisinekler içinde konaklarsınız..diğer adalara tekne kiralar günübirlik gitmeye çalışır çok imkandan yararlanamaz dönersiniz..bazı adaların yakınından tekneyle geçmek bile yasaktır..bilginize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THY en buyuk reklamı personelini üzmesi personelinin grev kararı alması oldu yazık bu zamana kadar verilen çalışanın ayrı emegine o kadar reklam icin ödenen paranin gitmesine bu kadar çağ dısı grev yasasi yine Türkiye'den geldi tek avrupayı THY vardı oda gitti elden artık Avrupa size ne gözle bakar çok üzgünüz çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes işine baksın ~ 12 yıl önce
Ne olacak bu THY nin hali :) yeni hat açsa bir dert açmasa bir dert. Hemen expertizler hazır. Bu hat yaramaz, zarar ettirir. Nereden biliyorsun kardeşim planlama uzmanı mısın nesin? Yalnız işin acı tarafı THY kar etmeye başlayıp başarı kazanınca bu utanmazlar diyecekler ki "bu şartlarda başarılı olmamak mümkün değildi, ne var bunda? ". O yüzden bu tatminsizlere bakmayıp herkes görevini en iyi şekilde yapmaya devam etmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12:27:37 ye cevap ~ 12 yıl önce
muhtemelen TORPİLLE THY'de işe girdin mevki sahibi oldun ki bu nedenle koşulsuz şartsız şirketini savunuyorsun. senin gibi olanların gerçekleri çarpıtma girişimlerin oldukça başarısız kalıyor.bu ülkedeki herkes artık gerçeklerin ve hakikatlerin ne olduğunun farkında.özellikle son 1 haftada herkes neyin ne olduğunun farkına vardı.güneş balçıkla sıvanmaz.kendinizi yırtsanız da paralasanız da THY nin sonu pek de iyi olmayacak gibi gözüküyor.çok büyük yanlışlıklar ve yanlışlar yapıldı.şirket itibar ve prestij kaybediyor hiçbir zaman olmadığı kadar.ilerleyen zamanlarda bunun etkileri görülecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000