04 Şubat 2016, Perşembe 14:40:11

THY yeni rotalarını açıkladı

Türk Hava Yolları Ivana-Frankivsk, Bogota ve Panama'ya uçacağını açıkladı.
  • Bogota'ya tek basima gittim, her tarafini dolastim, herhangi bir vukuat olmadi. Cuzdan cekme vs kucuk hirsizlik olaylari olabiliyormus, ama sanki istanbul'da olmuyor... Dikkatli olun, uyanik olun, uzerinizde fazla nakit tasimayin, kimliklerinizi otelde kasada saklayin. Ve Cartegena sehrine mutlaka gidin. Guzelk bir ulke. Turkiye'nin 20 yil gerisinde.
  • Arkadaslar. Sakinin yalniz veya. Esinizle yalniz Kolombiyaya gitmeyin . Giderseniz gurup halinde gidin , size tavsiyem.
  • Istanbul bogota. Ucakla. 15. Saat. 22. Dakikadir. Yorumcu ogrensin
  • Avustralya. Ve hawaii. Venkuver. Seatell. Ve pasifik adalarina. Ne zaman seferler baliyor. Ve. Boeing 747. Ne zamam. Alinacak, Artik aAir bus. Tipleri yeter. THY. Boeingden sasmasin Cunku Boeing Yapisal bakiminda hem saglam . Hemde. Tecrube kazanmis bir. Tip ucak.
  • alım bitti mi ya? Ne çabuk...
  • Avustralya da yaşayan halkımız Thy ile bu hatta uçmayı çok istiyorlar ama bakıyorum Singapore Airlines Etihad Emirates Thai Qatar Airways mükemmel gıcır gıcır uçakları ve güzel yemekleri ile 1 yada 2duraklamalı dinlenerek üstelik emin olun Thy bu hatta şu anda uçan şirketlerden %30 %40 daha yüksek meblağlı bilet satacaktır. Thy tarafından da ekonomik bir uçuş değildir. Yılda 10 emergency durumunda yıllık ne kar bırakır nede prestij kalır. Sadece kokpit ve kabin ekibi için güzel bir destinasyon olur. Unutmayalım sadece uçak tipi önemli değil duraklama yaptığın havalimanı çok daha önemli. Bakın Changi ye Atatürk kapasitesi zaten Full. Adım atacak yer yok. Bide insanları istanbulda toplayıp Melbourne mi nonstop uçuracaksınız?
  • Kolombiya ve panama hattı çok iyi bir tercih transit uçuş yapacak çevre ülkelerden gelecek yolcularla bu hatlar %80 i yakalar
  • Havaşta alım var mı ?
  • Traş oldugum berber cankırı çerkeşli bugun kendisi ile yaptigim istişareler neticesinde kendisi çerkeş-bagota-çerkeş hattının milli ekonomiye ve iç anadolu ya cok buyuk katkılarınin olacagını soyluyor en yakın zamanda acılmasını arz ederim
  • THY ülkemizin global markası be her ülkeye uçması kadar güzel bir şey olamaz. Transit yolcu ile bu seferler dolar. Tebrikler THY.

Türk Hava Yolları Ivana-Frankivsk, Bogota ve Panama'ya uçacağını açıkladı. Sefer detaylarının daha sonra açıklanacağı yeni uçuşların kısa bir süre içerisinde başlaması planlanıyor.

THY'den yapılan duyuruda:

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Ukrayna'nın Ivana-Frankivsk şehrine, Kolombiya'nın Bogota şehrine ve Panama'ya tarifeli seferler başlatılmasına karar verilmiştir.

THY yeni rotalarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Ca ~ 8 yıl önce
Bogota'ya tek basima gittim, her tarafini dolastim, herhangi bir vukuat olmadi. Cuzdan cekme vs kucuk hirsizlik olaylari olabiliyormus, ama sanki istanbul'da olmuyor... Dikkatli olun, uyanik olun, uzerinizde fazla nakit tasimayin, kimliklerinizi otelde kasada saklayin. Ve Cartegena sehrine mutlaka gidin. Guzelk bir ulke. Turkiye'nin 20 yil gerisinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Arkadaslar. Sakinin yalniz veya. Esinizle yalniz Kolombiyaya gitmeyin . Giderseniz gurup halinde gidin , size tavsiyem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Istanbul bogota. Ucakla. 15. Saat. 22. Dakikadir. Yorumcu ogrensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tessekur ~ 8 yıl önce
Tessekur ederim :)!
Siyaset ~ 8 yıl önce
Avustralya. Ve hawaii. Venkuver. Seatell. Ve pasifik adalarina. Ne zaman seferler baliyor. Ve. Boeing 747. Ne zamam. Alinacak, Artik aAir bus. Tipleri yeter. THY. Boeingden sasmasin Cunku Boeing Yapisal bakiminda hem saglam . Hemde. Tecrube kazanmis bir. Tip ucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 8 yıl önce
747 hangi yıllarda tasarlandı halamı boeing be kardeşim biri fly by wire teknolojisinde diğeri hala eski sistemlerle hayatına devam ediyor artık boeing out airbus in bırakın bu kafayı airbus A-380de hidrolik basınç 5000 psi konfor onda teknolojisi çok yüksek uçak mukayese kaldırmaz.
tgs ~ 8 yıl önce
alım bitti mi ya? Ne çabuk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Australia Uçuşu ~ 8 yıl önce
Avustralya da yaşayan halkımız Thy ile bu hatta uçmayı çok istiyorlar ama bakıyorum Singapore Airlines Etihad Emirates Thai Qatar Airways mükemmel gıcır gıcır uçakları ve güzel yemekleri ile 1 yada 2duraklamalı dinlenerek üstelik emin olun Thy bu hatta şu anda uçan şirketlerden %30 %40 daha yüksek meblağlı bilet satacaktır. Thy tarafından da ekonomik bir uçuş değildir. Yılda 10 emergency durumunda yıllık ne kar bırakır nede prestij kalır. Sadece kokpit ve kabin ekibi için güzel bir destinasyon olur. Unutmayalım sadece uçak tipi önemli değil duraklama yaptığın havalimanı çok daha önemli. Bakın Changi ye Atatürk kapasitesi zaten Full. Adım atacak yer yok. Bide insanları istanbulda toplayıp Melbourne mi nonstop uçuracaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemo ~ 8 yıl önce
Kolombiya ve panama hattı çok iyi bir tercih transit uçuş yapacak çevre ülkelerden gelecek yolcularla bu hatlar %80 i yakalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 8 yıl önce
Havaşta alım var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prof.kpt.plt.mert ~ 8 yıl önce
Traş oldugum berber cankırı çerkeşli bugun kendisi ile yaptigim istişareler neticesinde kendisi çerkeş-bagota-çerkeş hattının milli ekonomiye ve iç anadolu ya cok buyuk katkılarınin olacagını soyluyor en yakın zamanda acılmasını arz ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mali ~ 8 yıl önce
THY ülkemizin global markası be her ülkeye uçması kadar güzel bir şey olamaz. Transit yolcu ile bu seferler dolar. Tebrikler THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000