22 Mart 2012, Perşembe 11:59:59

THY YENİ NOKTASINA TEMMUZ'DA UÇACAK

Türk Hava Yolları'nın İngiltere'de (UK) uçacağı 4. şehir neresi oluyor?
  • Edinburgh Kuzey in Atinasi unvanli gorsel olarak Avrupa`nin en guzel sehirlerinden biridir. Bence cok yerinde bir acilim olmus. Iskoc turistlerde Ege ve Akdeniz e yonlendirilebilirse basarili bir hat olacagini dusunuyorum.
  • K. Irlanda , ingiltere , iskocya ve gallerdir. Haberde hata yok, illa iskocya diye belirtilmesine de gerek yok. Edinburgh muduru Serhat a basarilar.
  • arkadaşlar hacı susurluk a bişi mi oldu ses soluk cıkmıyo tanıyan varsa çalsın kapısını airportta thy le ilgili haber var koş yorum yap desin:))
  • Uçakaltını düşünen yok abi,hergün bir sefer açın adam almaya gelince yok. Ya amacınız ne, Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Yazıklar olsun verdiğimiz emeğe biz elimizden geleni yapalım ben tek başıma ambarda üç (3) ton kargoyu tek başıma yüklemeye çalışayım 200 parça bagaj nasıl olsa yapıyoruz değilmii. Sen yukarda torpilinle otur yok yok birgün gelinir hesap verilir. ama bu dünyada o torpil patlar hemde ne patlar mekanizmayı dağıtır, en sevdiğin bile seni kurtaramaz ister asker arkadaşı ister hemşeri bu son uyarı ister inanın ister inanmayın ama UÇAK YÜKLEME TİMLERİ ; Postabaşı, Şöför, Barkaodçu, (1) BİR işçi evet , YANLIŞ duymadınız,(1) İŞÇİ kardeşim aklınızı başınıza alın, ŞİMDİ GÖZÜNÜZÜ KAPATIN VE bu adamlar çalışıyor ve yemek yemiyor !!
  • Edinburg İskoçya'nın başkenti fakat nüfus ve hareketlilik İstanbul-Ankara gibi, yani Glasgow hem daha fazla nüfusa sahip hem de daha aktif ve popüler. Aralarındaki kara iletişimi de çok kolay. Umarım seçimde bir hata yapılmamıştır.
  • hergün yeni hat açıyorlar ama atatürk havaalanı artık kaldıracak bir durumuda değil. sabiha gökçen ancak kendisine yetiyor. bu durumda ankara esenboğa'nın da thy nin 2.hub i olarak biran evvel işletmeye alınması gerekmez mi? 3. paralel pisti yapacağız demişti sayın bakan. fazla gecikmez inşallah yoksa ahl de işler iyice çıkmaza girecek.
  • hayırlı olsun her geçen gün yeni bir hat açılıyor.
  • Edinburgh'ta belirgin bir Türk vatandaşı nüfusu yok diye biliyorum, dolayısıyla transfer yolcu ile büyüyecek bir hat... ancak eminim başarılı olacaktır.
  • HAYIRLI OLMASI DILEGIYLE. EDINBURGH HATTININ ACILISINI GERCEKLESTIRECEK ARKADASLARA DA KOLAY GELSIN..
  • zaten haberde 4. şehir diyor,havaalanı demiyor. Londra daki 3 havaalanı da belirtiliyor. yani yanlış bir bilgi yok.
Türk Hava Yolları, İngiliz Birleşik Krallık'ta uçtuğu şehir sayısını dörde çıkartıyor. Londra Heatrow, Stansted ve Gatwick, Birmingham, Manchester seferlerinin ardından Edinburgh seferleri için hazırlanan THY, seferlerin 16 Temmuz'da başlayacağını belirtti.

Haftada 4 sefer olarak planlanan Edinburgh seferlerinin, A319 uçaklarıyla gerçekleştirileceği öğrenildi.

Bu arada Manchester seferlerini 737-800 ve A319 uçaklarıyla gerçekleştiren Türk Hava Yolları'nın yaz döneminde B737-900ER tipi uçaklarla gerçekleştireceği öğrenildi. Bilindiği üzere bu uçaklar ek yakıt tanklarıyla Afrika seferlerinde kullanmak üzere satın alınmıştı.

©Airporthaber
THY YENİ NOKTASINA TEMMUZ'DA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
Edinburgh Kuzey in Atinasi unvanli gorsel olarak Avrupa`nin en guzel sehirlerinden biridir. Bence cok yerinde bir acilim olmus. Iskoc turistlerde Ege ve Akdeniz e yonlendirilebilirse basarili bir hat olacagini dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
K. Irlanda , ingiltere , iskocya ve gallerdir. Haberde hata yok, illa iskocya diye belirtilmesine de gerek yok. Edinburgh muduru Serhat a basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar hacı susurluk a bişi mi oldu ses soluk cıkmıyo tanıyan varsa çalsın kapısını airportta thy le ilgili haber var koş yorum yap desin:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçakaltını düşünen yok abi,hergün bir sefer açın adam almaya gelince yok. Ya amacınız ne, Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Yazıklar olsun verdiğimiz emeğe biz elimizden geleni yapalım ben tek başıma ambarda üç (3) ton kargoyu tek başıma yüklemeye çalışayım 200 parça bagaj nasıl olsa yapıyoruz değilmii. Sen yukarda torpilinle otur yok yok birgün gelinir hesap verilir. ama bu dünyada o torpil patlar hemde ne patlar mekanizmayı dağıtır, en sevdiğin bile seni kurtaramaz ister asker arkadaşı ister hemşeri bu son uyarı ister inanın ister inanmayın ama UÇAK YÜKLEME TİMLERİ ; Postabaşı, Şöför, Barkaodçu, (1) BİR işçi evet , YANLIŞ duymadınız,(1) İŞÇİ kardeşim aklınızı başınıza alın, ŞİMDİ GÖZÜNÜZÜ KAPATIN VE bu adamlar çalışıyor ve yemek yemiyor !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Edinburg İskoçya'nın başkenti fakat nüfus ve hareketlilik İstanbul-Ankara gibi, yani Glasgow hem daha fazla nüfusa sahip hem de daha aktif ve popüler. Aralarındaki kara iletişimi de çok kolay. Umarım seçimde bir hata yapılmamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hergün yeni hat açıyorlar ama atatürk havaalanı artık kaldıracak bir durumuda değil. sabiha gökçen ancak kendisine yetiyor. bu durumda ankara esenboğa'nın da thy nin 2.hub i olarak biran evvel işletmeye alınması gerekmez mi? 3. paralel pisti yapacağız demişti sayın bakan. fazla gecikmez inşallah yoksa ahl de işler iyice çıkmaza girecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hayırlı olsun her geçen gün yeni bir hat açılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Edinburgh'ta belirgin bir Türk vatandaşı nüfusu yok diye biliyorum, dolayısıyla transfer yolcu ile büyüyecek bir hat... ancak eminim başarılı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HAYIRLI OLMASI DILEGIYLE. EDINBURGH HATTININ ACILISINI GERCEKLESTIRECEK ARKADASLARA DA KOLAY GELSIN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zaten haberde 4. şehir diyor,havaalanı demiyor. Londra daki 3 havaalanı da belirtiliyor. yani yanlış bir bilgi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000