06 Şubat 2014, Perşembe 13:02:08

THY YENİ CIP SALONUNU RESMEN AÇIYOR

Türk Hava Yolları, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde yenileme çalışmaları tamamlanan 'Lounge İstanbul'u resmen hizmete sunuyor.
  • Hayirli olsun
  • Ucakta da yiyorlar hemde nasil goturuyorlar...Elitmis Elit Plus mis hic onemi yok bildigin Aclar Ac!
  • Bedavaya diye 10 saat önceden gelinmez birde yemek var yemek var bi insan bukadar yemegi nasıl yerya karşı masada oturam görmemiş herif kalkıyor birseyler alıyor doymuyor gene kalkıyor birseyler alıyor merak ediyorum acaba uçaktata yiyormu birşeyler. ..
  • thy önce adam gibi kayıp bagaj servisi versin sonra lounge açıp bedava yemek dağıtsın bagajı kaybolana allah yardım etsin ne muhattap var ne şikayet edilecek bi yer
  • Bu lounge a girmek icin 2 saat erken geliyorum. Yemekler harika ve boylece ucakta hic bir sey yemiyorum. Yeni halini gormedim ama sabirsizlikla bekliyorum...
  • Kapasite tam 2 katına çıktı aynı anda 600 yolcu ağırlanabilecek artık. Business yolcularının en çok şikayet ettikleri şey lounge ın kalabalık olmasıydı artık bu sorun çözülmüş oldu. THY 5 yıldızlı hava yolu şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
  • Az yiyip icsinler ;)
  • Zaten açık değilmiydi; reklam kokuyor!

Türk Hava Yolları Yönetimi tarafından alınan kararla yenilenen "Lounge İstanbul" için açılış töreni düzenlenecek.

THY tarafından yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı (AHL) Dış Hatlar Gidiş Terminali’ndeki 'Lounge İstanbul'un genişletilerek yenilenen hizmetleriyle birlikte 11 Şubat 2014 tarihinde resmen açılacağı belirtildi.

Öte yandan Türk Hava Yolları, yurtdışından gelerek İstanbul’a inen Business Class ve Elite Plus yolcularına özel 'İstanbul Lounge Arrival'ı geçtiğimiz yılın Eylül ayında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Katı'nda hizmete açmıştı.

THY YENİ CIP SALONUNU RESMEN AÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucakta da yiyorlar hemde nasil goturuyorlar...Elitmis Elit Plus mis hic onemi yok bildigin Aclar Ac!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guest ~ 10 yıl önce
Bedavaya diye 10 saat önceden gelinmez birde yemek var yemek var bi insan bukadar yemegi nasıl yerya karşı masada oturam görmemiş herif kalkıyor birseyler alıyor doymuyor gene kalkıyor birseyler alıyor merak ediyorum acaba uçaktata yiyormu birşeyler. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayıp bagaj ~ 10 yıl önce
thy önce adam gibi kayıp bagaj servisi versin sonra lounge açıp bedava yemek dağıtsın bagajı kaybolana allah yardım etsin ne muhattap var ne şikayet edilecek bi yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 10 yıl önce
Bu lounge a girmek icin 2 saat erken geliyorum. Yemekler harika ve boylece ucakta hic bir sey yemiyorum. Yeni halini gormedim ama sabirsizlikla bekliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapasite ~ 10 yıl önce
Kapasite tam 2 katına çıktı aynı anda 600 yolcu ağırlanabilecek artık. Business yolcularının en çok şikayet ettikleri şey lounge ın kalabalık olmasıydı artık bu sorun çözülmüş oldu. THY 5 yıldızlı hava yolu şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
güvenlikte 137 şirket içine giremeyen, uçuş güvenliğinde en büyük 60 şirket içinde sondan 3.olan,personeline verdiği yemekten diş,mermer,böcek vs çıkan vs bir şirket mi 5 yıldız yolunda emin adımlarla ilerliyor????
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Az yiyip icsinler ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zaten açık değilmiydi; reklam kokuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değildi... ~ 10 yıl önce
Ortada kalan bir bölge tadilatta idi. Sanırım şimdi o da açılıyor. Hayırlısı olsun... Ama çok kalabalık oluyor nasıl oluyorsa... Muhtemelen bir sürü beleşten giren var :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000