27 Mart 2010, Cumartesi 12:32:03

THY 'YAZ DÖNEMİ'NE YENİLİKLERLE GİRİYOR

Türk Hava Yolları'nın Pazar günü başlayacak Yaz tarifesinde yapılan önemli değişikliklerle seyahat edecek yolculara birçok yeni şeçenek sunulacak.
  • anadolu yakasında oturup avrupa yakasında calısanlar ıcın..sabahları sabıha gokcen-ataturk aksamları ataturk -sabıha gokcen seferı konmasını ıstıyoruz..
  • 2010 Haziran itibariyle Dar es Salaam uçuşları başlayacaktı burada belirtilmemiş, başka sezona kaldı sanırım. Kenya & Mısır aktarmalarından kurtarsalar iyi olacak.
  • thy artık gelişmiş büyük bir firma fakat şu rötarlar da olmasa...
  • THY nin Artik Almanyanin Bremen Sehrinden den kalkmasinin zamani geldi. Hannover e ve Hamburg a gitme cilesi bitsin artik.
  • thynin fiyatlari avrupaya ucuslarda rakiplerine oranla oldukca yuksek kaldi, fiyat kontrolunu ayarlamalari lazim, millet artik bayrak tasiyici pahalida olsa binerim mantiginin geceli coook oldu.
  • thy 2010 icinde dc, los angelese ucmaya baslayacak. ayrica jfk havalimanina ek olarak newark havalimanina da gunluk 2. nyc seferlerini baslatmayi planliyor.
  • Sevgili arkadaslar THY her yere ucuyor masaallah ama amerikanin baskenti ve cok sayida Turk un oldugu yere ne zaman ucmaya baslayacak, bu konuda bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
  • THY den Stuttgart-Kayseri karsilikli olmak üzere direk sefer istiyoruz. Su anda Stuttgartdan Kayseriye sadece Ögertürktur ve Pegasus ucuyor.
  • sabiha gökçen havaalanından yeni hatlar bekliyoz.
  • THY VE SHGM YASAKLI TÜRK PİLOTLARI LİSTELERİNİ KALDIRIRSALAR TÜRKİYE'DE PİLOT SORUNU ÇÖZÜLÜR. 1000 LERCE YASAKLI TÜRK PİLOTLARI ŞİRKET ŞİRKET KAPI KAPI DOLAŞIYOR AMA YASAKLI OLDUKLARI İÇİN KİMSE İŞ VERMİYOR. YASAKLI PİLOTA İŞ VERECEK ŞİRKET SHGM'DEKİ KAFATASI AVCILARINI KARŞILARINA ALMAYA CESARET EDEMİYORLAR. SHGM ŞİRKETLERE ŞANTAJ YAPPIYOR

THY tarafından yapılan açıklamada, 2010 Yaz tarifesinde yapılan planlamalardan bazıları şu şekilde duyuruldu:

İç hatlarda 5 Temmuz tarihinden itibaren Diyarbakır seferleri haftada 14’ten 21’e çıkacak. Ayrıca bu Kış döneminde 14’ten 21 frekansa çıkan İstanbul-Hatay seferleri Yaz tarife döneminde de aynı şekilde devam edecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan icra edilmekte olan iç hat noktalarında da kapasite artışına gidildi. 2009-2010 Kış tarifesi ile birlikte haftada 14 sefer olarak icra edilmeye başlanan Sabiha Gökçen - Adana seferleri haftada 21 sefere, Antalya seferleri haftada 7’den 21’e, İzmir seferleri 13’den 28’e, Ankara seferleri 13’den 31’e, Dalaman seferleri 8’den 11’e ve Bodrum seferleri 13’den 14’e çıkacak.

Dış hatlarda ise 2010 Yaz tarife döneminde Şiraz, Soçi,  Accra ve İskenderiye açılması planlanan yeni uçuş noktaları olacak. Şiraz seferlerinin haftada 4 frekans, Soçi seferlerinin haftada 3 frekans, Accra seferlerinin haftada 4 frekans Lagos üzerinden, İskenderiye seferlerinin haftada 4 frekans icra edilmesi planlanmaktadır.

Günde 3 sefer gerçekleştirilen Londra (Heathrow) seferleri, 2010 Yaz tarifesi ile birlikte günde 4 sefer olacak şekilde icra edilecektir. İstanbul - Londra (Stansted) seferleri ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan icra edilmeye devam edilecektir.

Geçtiğimiz yıl seferlere başlanan İstanbul-Dakar-Sao Paulo hattının, yaz tarifesi itibarıyla, haftada 3’er frekans olacak şekilde ayrılarak, non-stop seferler şeklinde gerçekleştirilecek.

Uzun menzil hatlardan haftada 4 sefer yapılan Tokyo seferleri 28 Mart itibarıyla Narita Havalimanı'ndan yeni temin edilen slotlar sayesinde haftada 6 olacak şekilde planlandı. Bunun yanısıra, Osaka seferleri tarife başlangıcıyla birlikte haftada 3’ten 4’e, Seul seferleri 6 Temmuz itibarıyla haftada 4’den 5’e ve New York seferleri 11 Temmuz itibarıyla haftada 7’den 10’a çıkacak.

Orta menzil hatlardan, Prag seferleri haftada 9’dan 14’e, Hamburg seferleri 14’den 17’ye, Madrid seferleri 10’dan 14’e, Beyrut seferleri 14’den 19’a, Tel Aviv seferleri 25’den 29’a, Berlin seferleri 17’den 20’ye, Göteborg seferleri 4’den 5’e ve Nairobi seferleri haftada 5’ten 7 frekansa yükseltilecek. Ayrıca İstanbul-Şam seferleri haftada 18 frekans, İstanbul-Tripoli seferleri ise haftada 13 frekans düzenlenecek.

İstanbul’dan gerçekleştirilen Paris, Münih ve Milano seferleri, 2010 yaz tarifesinde Anadolu noktalarından da tarifeli sefer olarak icra edilmesi düşünülmektedir. Buna göre Paris’ten Ankara, İzmir, Bodrum ve Antalya’ya, Münih’ten Ankara, Adana, Kayseri, Samsun ve Sabiha Gökçen’e, Milano’dan ise Bodrum ve Antalya’ya seferler planlandı.

THY 'YAZ DÖNEMİ'NE YENİLİKLERLE GİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu yakasında oturup avrupa yakasında calısanlar ıcın..sabahları sabıha gokcen-ataturk aksamları ataturk -sabıha gokcen seferı konmasını ıstıyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2010 Haziran itibariyle Dar es Salaam uçuşları başlayacaktı burada belirtilmemiş, başka sezona kaldı sanırım. Kenya & Mısır aktarmalarından kurtarsalar iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy artık gelişmiş büyük bir firma fakat şu rötarlar da olmasa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin Artik Almanyanin Bremen Sehrinden den kalkmasinin zamani geldi. Hannover e ve Hamburg a gitme cilesi bitsin artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thynin fiyatlari avrupaya ucuslarda rakiplerine oranla oldukca yuksek kaldi, fiyat kontrolunu ayarlamalari lazim, millet artik bayrak tasiyici pahalida olsa binerim mantiginin geceli coook oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy 2010 icinde dc, los angelese ucmaya baslayacak. ayrica jfk havalimanina ek olarak newark havalimanina da gunluk 2. nyc seferlerini baslatmayi planliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili arkadaslar THY her yere ucuyor masaallah ama amerikanin baskenti ve cok sayida Turk un oldugu yere ne zaman ucmaya baslayacak, bu konuda bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY den Stuttgart-Kayseri karsilikli olmak üzere direk sefer istiyoruz. Su anda Stuttgartdan Kayseriye sadece Ögertürktur ve Pegasus ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçen havaalanından yeni hatlar bekliyoz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY VE SHGM YASAKLI TÜRK PİLOTLARI LİSTELERİNİ KALDIRIRSALAR TÜRKİYE'DE PİLOT SORUNU ÇÖZÜLÜR. 1000 LERCE YASAKLI TÜRK PİLOTLARI ŞİRKET ŞİRKET KAPI KAPI DOLAŞIYOR AMA YASAKLI OLDUKLARI İÇİN KİMSE İŞ VERMİYOR. YASAKLI PİLOTA İŞ VERECEK ŞİRKET SHGM'DEKİ KAFATASI AVCILARINI KARŞILARINA ALMAYA CESARET EDEMİYORLAR. SHGM ŞİRKETLERE ŞANTAJ YAPPIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000