16 Şubat 2012, Perşembe 18:11:32

THY YARINKİ 40 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava şartları nedeniyle yarın yapılması gereken 40 iç ve dış hat seferini iptal etti.
  • Boş koltuklu seferler iptal ediliyor. Kar bahane...
  • biraz mantık biraz çift taraflı görme yeteneği diyorum size. THY veya baska firmalara laf atacagınıza biraz olumlu düşünseniz cok güzel olur hem sizin için hemde bu yazıları okuyanlar için. Sivas uçusunu iptal etmesi yolcu azlıgından değil hava durumundandır. sivasta kar olmayabilir ama piste inerken yan rüzgar olabilir.. uçağın düşme riskini alıp uçması mı mantıklı veya sefer iptali yapması mı? kusur aramakta üstümüze yok birazda takdir etmeyi öğrenebilsek...
  • artık nihayet sonunda thy de takke düştü ,kel gözüktü,hikayeden yapılan dandik makyaj da tutmayarak akmaya başladı.thy baktı ki az yolcuyla uçuşları yapmasa masraftan kurtulacak boş gidecek uçakları hava muhalefeti bahanesiyle kaldırmayıp hiç olmazsa zararı azaltalım diyor galiba.çünkü seferi yapsa zaten para kazanamayacak boşuna yakıt harcanacak,masraf edecek.ama bu tedbirler de işe yaramayıp thy yi kurtaramayacak.işin ehli olmayan deneme yanılma ile işi öğrenmeye çalışan çalışan torpilli yöneticilerin elinde hesapsız,dengesiz şekilde büyüyen ve şirket büyük zarar içinde olmasına rağmen hala uçak alıp hat açıyor. şirket neredeyse batma noktasına geldi .thy filosunda küçülmeye gitmezse bir süre sonra avrupadaki bazı şirketler gibi bataca
  • iett de öğlen saatlerinde sefer sayılarını azaltıyor yolcu az diye yönetim iett den geldiği için aynı uygulamayı yapıyor tek teğişen iett de yıllık yapılan sefer tarifesi değişmiyor thy de ise günlük yolcu sayısına göre değişiyor .bu işletmecilik zihniyeti zarar ettirir .iett nin zararını halk ötebislerinden alınan paydan karşılanıyor.thy nin zararınıda devlet karşılar. devletin malı deniz yemeyen domuz.
  • bütün hava yolu şirketleri, yer işletme firmaları ekstra personel yedekte tutarak mağduriyeti en alt seviyeye indirmek için çalışırken ağzı olan konuşuyor..çok uzağa gitmeyen belediyer bile kar küreme araçlarını otobüs duraklarına koymuşken bu akdar acımasız olmamak lazım..
  • sana istersen hemen cenevreden foto yollarim, bir gram kar yok, iskembeden atmiyoruz, ama sen biraz simsiki taraftarsin belkide kendi firman ve sirketcilik yapiyorsun.
  • Bilip bilmeden THY nin buyuklugune laf atmayi marifet sayan bir kitle var ne hakkin hikmetiyse...Buradan nemalaniyorlar midir nedir bilmiyorum, her ortamda,her kararda illaki laf atmayi marifet kabul ediyorlar... Kimse kafasina gore is yapmiyor bayanlar baylar...Ortada metorolojik veriler var, kaldi ki, metoroloji dediginiz sey tahmin! Ama tahmin orani yuksek kar yagisina dair. Oyle olunca yolcusunu karda kista havalimanina kadar getirip, sonra sefer iptal etmek daha dogru bir karar mi ? Hem sadece Istanbul degil ki, bir cok yurtici meydan da yarin kotu olacak... Kaldi ki THY nin durduk yere sefer iptal etmesi soz konusu olamaz..Kar hazirligi, temizligi yapamayan bir meydan isletmesi var malesef :(
  • herseyi gecin arkadaslar, hemen bir hava muhalefeti olunca, ilk olarak neden dolmayan yerler iptal dusunun allah askina, neden londra degil hatta ayni ulkede basel, zurich degilde geneva iptal.. ilk 10a oynayan bir firma boyle tuccar taktikleri YAPAMAZ.
  • thy işinize gelince bazen kamu bazen de duruma göre kamu şirketi size göre öyle değil mi?kamumusunuz,özelmisiniz bir karar verin artık isterseniz ?keyfinize göre yolcu sayısı çok az diye seferi iptal yapamazsınız kafanıza göre.IATA kurallarına göre tarifeli bir uçuşu kural olarak yolcu sayısını gerekçe göstererek iptal edemezsiniz.bu durum kural ihlalidir.thy çöküşe doğru hızla gidiyor.torpilli adam ala ala işini bilen profesyonel eleman bırakmadılar.koskoca şirketin itibarı ve prestijini büyük ölçüde yitirdi.bir kurumun içine bu kadar politika ve siyaseti empoze ederseniz olacağı buydu zaten.
  • Hava Einstein beyler
THY’nin internet sitesinden yapılan duyuruda, yurt genelini etkisi altına alan ağır kış şartları nedeniyle havayolu ulaşımında aksamalar olduğu belirtilerek, yolcular iptal edilen yarınki iç ve dış hat seferleri hakkında bilgilendirildi.

Duyuruda, Atatürk Havalimanı’ndan yurt dışına yapılacak Hannover, Bakü, Cenevre, Atina, Hamburg, Nice ve Batum seferleri ile iç hatlarda Denizli, Ankara, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Muğla, Sivas, Erzincan ve Sinop’a yapılacak bazı seferlerin karşılıklı olarak iptal edildiği kaydedildi.
THY YARINKİ 40 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 12 yıl önce
Boş koltuklu seferler iptal ediliyor. Kar bahane...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biraz mantık biraz çift taraflı görme yeteneği diyorum size. THY veya baska firmalara laf atacagınıza biraz olumlu düşünseniz cok güzel olur hem sizin için hemde bu yazıları okuyanlar için. Sivas uçusunu iptal etmesi yolcu azlıgından değil hava durumundandır. sivasta kar olmayabilir ama piste inerken yan rüzgar olabilir.. uçağın düşme riskini alıp uçması mı mantıklı veya sefer iptali yapması mı? kusur aramakta üstümüze yok birazda takdir etmeyi öğrenebilsek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artık nihayet sonunda thy de takke düştü ,kel gözüktü,hikayeden yapılan dandik makyaj da tutmayarak akmaya başladı.thy baktı ki az yolcuyla uçuşları yapmasa masraftan kurtulacak boş gidecek uçakları hava muhalefeti bahanesiyle kaldırmayıp hiç olmazsa zararı azaltalım diyor galiba.çünkü seferi yapsa zaten para kazanamayacak boşuna yakıt harcanacak,masraf edecek.ama bu tedbirler de işe yaramayıp thy yi kurtaramayacak.işin ehli olmayan deneme yanılma ile işi öğrenmeye çalışan çalışan torpilli yöneticilerin elinde hesapsız,dengesiz şekilde büyüyen ve şirket büyük zarar içinde olmasına rağmen hala uçak alıp hat açıyor. şirket neredeyse batma noktasına geldi .thy filosunda küçülmeye gitmezse bir süre sonra avrupadaki bazı şirketler gibi bataca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iett de öğlen saatlerinde sefer sayılarını azaltıyor yolcu az diye yönetim iett den geldiği için aynı uygulamayı yapıyor tek teğişen iett de yıllık yapılan sefer tarifesi değişmiyor thy de ise günlük yolcu sayısına göre değişiyor .bu işletmecilik zihniyeti zarar ettirir .iett nin zararını halk ötebislerinden alınan paydan karşılanıyor.thy nin zararınıda devlet karşılar. devletin malı deniz yemeyen domuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bütün hava yolu şirketleri, yer işletme firmaları ekstra personel yedekte tutarak mağduriyeti en alt seviyeye indirmek için çalışırken ağzı olan konuşuyor..çok uzağa gitmeyen belediyer bile kar küreme araçlarını otobüs duraklarına koymuşken bu akdar acımasız olmamak lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sana istersen hemen cenevreden foto yollarim, bir gram kar yok, iskembeden atmiyoruz, ama sen biraz simsiki taraftarsin belkide kendi firman ve sirketcilik yapiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilip bilmeden THY nin buyuklugune laf atmayi marifet sayan bir kitle var ne hakkin hikmetiyse...Buradan nemalaniyorlar midir nedir bilmiyorum, her ortamda,her kararda illaki laf atmayi marifet kabul ediyorlar... Kimse kafasina gore is yapmiyor bayanlar baylar...Ortada metorolojik veriler var, kaldi ki, metoroloji dediginiz sey tahmin! Ama tahmin orani yuksek kar yagisina dair. Oyle olunca yolcusunu karda kista havalimanina kadar getirip, sonra sefer iptal etmek daha dogru bir karar mi ? Hem sadece Istanbul degil ki, bir cok yurtici meydan da yarin kotu olacak... Kaldi ki THY nin durduk yere sefer iptal etmesi soz konusu olamaz..Kar hazirligi, temizligi yapamayan bir meydan isletmesi var malesef :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herseyi gecin arkadaslar, hemen bir hava muhalefeti olunca, ilk olarak neden dolmayan yerler iptal dusunun allah askina, neden londra degil hatta ayni ulkede basel, zurich degilde geneva iptal.. ilk 10a oynayan bir firma boyle tuccar taktikleri YAPAMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy işinize gelince bazen kamu bazen de duruma göre kamu şirketi size göre öyle değil mi?kamumusunuz,özelmisiniz bir karar verin artık isterseniz ?keyfinize göre yolcu sayısı çok az diye seferi iptal yapamazsınız kafanıza göre.IATA kurallarına göre tarifeli bir uçuşu kural olarak yolcu sayısını gerekçe göstererek iptal edemezsiniz.bu durum kural ihlalidir.thy çöküşe doğru hızla gidiyor.torpilli adam ala ala işini bilen profesyonel eleman bırakmadılar.koskoca şirketin itibarı ve prestijini büyük ölçüde yitirdi.bir kurumun içine bu kadar politika ve siyaseti empoze ederseniz olacağı buydu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hava Einstein beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000