06 Haziran 2018, Çarşamba 12:25:48

THY yabancı pilot yetiştirecek!

Türk Hava Yolları, pilot sıkıntısını yeni mezun yabancı pilot adayları ile çözecek. İşte detaylar…
  • Tam bir FETÖ'cü zihniyet.
  • Bari halka açıkça açıklayın hangi ulkenin mandasıyız?
  • Erdoğan Turkiye'sine kimse gelmez , gelen kalıcı olmaz.
  • Ben çok sevindim bu karara. En kısa sürede başvuracağım. Çok sayıda Almanya'da vatan özlemiyle yaşayan dört dörtlük pilot arkadaşlarım var.Almanıyla ve Türküyle THY'de çalışmak istiyoruz. Biraz yabancılara haksızlıkta olmuş burada. Neden yabancı diye çalışamasınlar? Nihayetinde serbest piyasa ekonomisi var. Ayrıca ''Globally Yours'' demedi mi THY yıllarca? Thy gibi bir şirket en az yüzde 50 yabancı pilotlarla çalışması gerekir. Kim ne derse desin THY yabancılara kapılarını sonuna kadar açmalıdır. Bence Türkiye'deki pilotlarında öz güveni yerinde olmalı ve yurt dışında çalışmalı.
  • Sevgili arkadaşlar. Ne kadar çok ağlamış bir kısmınız. Yok Türklük, yok millilik. Millilik sözde kaldı anlamıyor musunuz? Thy değil miydi yetiştirdiklerini bir günde kapı önüne koyan? Haaa diyeceksiniz ama onlar şucuydu bucuydu. Ama ne mahkeme kararıyla (adalet kalmadı o ayrı bir konu) ne de savunmaları dahi alınmadan Türk çalışanlar kapı önüne konulmadı mı cigerlerim benim? O gün sessiz kalınmakla yetinilmedi hatta ohhh ohhh iyi olmuş bunlara diyenlerin haddi hesabı yoktu. Eeee keser sapı döndü devranda döndü. O günkü göz yumulan hukuksuzlukların neticesinde bugün diğer geride kalanlara da zarar böylece dokunmaya başladı.Maalesef! Kendim ettim kendim buldum türküsü eşliğinde başka çareler arayın derim.Curcuna ve parti yeni başlıyor. Eğlence devam edecek....
  • sadece kücük bi not birakmak istiyorum: almanyada dogdum, büyüdüm ve mühendis oldum. calisiyorum suan, calisiyorum ama, ise girene kadar ak ile karayi sectim. tabi bizim mezuniyetimiz ne yazik ki iki ülke arasinda gelirimin had safhada oldugu zamana denk geldi ve türklere karsi var olan irkcilik tavan yapti. bi arkadas üniversite zamaninda stajyer olarak Thyssen´e baslamisti. ne yazik ki mühendis olarak almadilar akabinde. aklimiza kazinan sadece ordaki bölüm sefinin kendisine "bende üzgünüm inan bana ismin baska (yani türk) olmasaydi durum baska olurdu." demesi idi. evet thy sen doldur ne varsa elin cocuklarini kendi aslan parcalarimiz dururken. nedir bu yabanci hayranligi, nedir bu asaglik kompleksi kardesim ya. neyse fazla yazdik, gurbetten selamlar
  • Ulkemizde acayip bir asagilik kompleksi var. yabanci daha iyidir mantigi var. iste bu ozentilik ve kompleks hepinize pahaliya patliyor onlar da bol bom sizinle dalga geciyor
  • Yazık TÜRK PİLOT ALIN TÜRK YENİ YETİŞEN GENÇ TÜRK PİLOT ALIN
  • Lise mezunu yabanci pilot hic istemiyoruz.
  • Allahınızdan bulun. Binbir dalaverelerle idealist bu vatanın evlatlarını hta dlr gibi sebeplerle harca sonra yabancı genç pilot al yetiştir.

Türk Hava Yolları, pilot sıkıntısını yeni mezun yabancı pilot adayları ile çözecek.

2016 yılından sonra Türkiye’den hızla ayrılmaya başlayan yabancı pilotların yerini genç yabancılarla dolduracak.  Türk Hava Yolları, deneyimli yabancı pilotların yerine yeni mezun yabancı pilotları bünyesine katacak.

Döviz kurundaki artış sonrası Türk lirasının değer kaybetmesiyle Türkiye’den ayrılmaya başlayan yabancı pilotlardan dolayı oluşan pilot açığını kapatmak isteyen THY’nin genç yabancı pilotlara, ihtiyacı olan tipte eğitim vereceği öğrenildi.

THY kokpitinde görev alacak farklı ülkelerden ilk grubun bir süre önce Türkiye’ye geldiği ve sağlık raporlarını aldıktan sonra tip eğitimlerine başlayacağı kaydedildi.

ATPL Frozen lisansa sahip pilotaj eğitimini yeni tamamlayan yabancı pilot adaylarının tip eğitim ücretlerinin kim tarafından karşılanacağına ilişkin bilgi edinilemedi.

©AirportHaber

THY yabancı pilot yetiştirecek!

Yorumlar Tüm Yorumlar (212)

... ~ 6 yıl önce
Tam bir FETÖ'cü zihniyet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manda ~ 6 yıl önce
Bari halka açıkça açıklayın hangi ulkenin mandasıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Erdoğan Turkiye'sine kimse gelmez , gelen kalıcı olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 6 yıl önce
Ben çok sevindim bu karara. En kısa sürede başvuracağım. Çok sayıda Almanya'da vatan özlemiyle yaşayan dört dörtlük pilot arkadaşlarım var.Almanıyla ve Türküyle THY'de çalışmak istiyoruz. Biraz yabancılara haksızlıkta olmuş burada. Neden yabancı diye çalışamasınlar? Nihayetinde serbest piyasa ekonomisi var. Ayrıca ''Globally Yours'' demedi mi THY yıllarca? Thy gibi bir şirket en az yüzde 50 yabancı pilotlarla çalışması gerekir. Kim ne derse desin THY yabancılara kapılarını sonuna kadar açmalıdır. Bence Türkiye'deki pilotlarında öz güveni yerinde olmalı ve yurt dışında çalışmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH? ~ 6 yıl önce
LH'ya niye başvurmamışlar , yoksa Türk oldukları için almıyorlar mı?
Qatar CPT (211'ci) ~ 6 yıl önce
Sevgili arkadaşlar. Ne kadar çok ağlamış bir kısmınız. Yok Türklük, yok millilik. Millilik sözde kaldı anlamıyor musunuz? Thy değil miydi yetiştirdiklerini bir günde kapı önüne koyan? Haaa diyeceksiniz ama onlar şucuydu bucuydu. Ama ne mahkeme kararıyla (adalet kalmadı o ayrı bir konu) ne de savunmaları dahi alınmadan Türk çalışanlar kapı önüne konulmadı mı cigerlerim benim? O gün sessiz kalınmakla yetinilmedi hatta ohhh ohhh iyi olmuş bunlara diyenlerin haddi hesabı yoktu. Eeee keser sapı döndü devranda döndü. O günkü göz yumulan hukuksuzlukların neticesinde bugün diğer geride kalanlara da zarar böylece dokunmaya başladı.Maalesef! Kendim ettim kendim buldum türküsü eşliğinde başka çareler arayın derim.Curcuna ve parti yeni başlıyor. Eğlence devam edecek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utku ~ 6 yıl önce
sadece kücük bi not birakmak istiyorum: almanyada dogdum, büyüdüm ve mühendis oldum. calisiyorum suan, calisiyorum ama, ise girene kadar ak ile karayi sectim. tabi bizim mezuniyetimiz ne yazik ki iki ülke arasinda gelirimin had safhada oldugu zamana denk geldi ve türklere karsi var olan irkcilik tavan yapti. bi arkadas üniversite zamaninda stajyer olarak Thyssen´e baslamisti. ne yazik ki mühendis olarak almadilar akabinde. aklimiza kazinan sadece ordaki bölüm sefinin kendisine "bende üzgünüm inan bana ismin baska (yani türk) olmasaydi durum baska olurdu." demesi idi. evet thy sen doldur ne varsa elin cocuklarini kendi aslan parcalarimiz dururken. nedir bu yabanci hayranligi, nedir bu asaglik kompleksi kardesim ya. neyse fazla yazdik, gurbetten selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak etme ~ 6 yıl önce
Türkiye'de de aynı durum Türk vatandaşları için geçerli. Türkiye de şirketler yabancı aşığı...
Maalesef ~ 6 yıl önce
Ulkemizde acayip bir asagilik kompleksi var. yabanci daha iyidir mantigi var. iste bu ozentilik ve kompleks hepinize pahaliya patliyor onlar da bol bom sizinle dalga geciyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 6 yıl önce
Yazık TÜRK PİLOT ALIN TÜRK YENİ YETİŞEN GENÇ TÜRK PİLOT ALIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ornek ~ 6 yıl önce
Lise mezunu yabanci pilot hic istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy yönetimi ~ 6 yıl önce
Allahınızdan bulun. Binbir dalaverelerle idealist bu vatanın evlatlarını hta dlr gibi sebeplerle harca sonra yabancı genç pilot al yetiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANLAMSIZ ~ 6 yıl önce
MERAK ETME HTA VE DLR DAN GEÇENLERİNDE GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMIYOR THY. O NEDENLE KAÇINILMAZ SON. YABANCI ENİNDE SONUNDA GELECEKTİ. ÇÜNKÜ TÜRK PİLOTLARI TUTAMIYOR THY. ÜLKEDE İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI BOZULALI ÇOOOK OLDU.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000