07 Kasım 2010, Pazar 08:41:14

THY WASHINGTON SEMALARINDA...

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Washington DC karşılıklı doğrudan uçuşları TSİ dün akşam 22:55'te başladı.
  • diye bu yorumlara diyoruz. - THY neden 7 saat bekliyor? Normal bekleme suresi 5 saat. Son derece de mantikli. THY trafigin yogun oldugu zamanlarda kalkmayarak cok akillilik yapiyor. Tipki Chicago oldugu gibi. - Washington yolcu kaldirmaz: Oradaki turkleri birakin United in dogu yakasindaki en buyuk HUB ina ucus yapmak son derece mantikli. - Amerika'ya Airbus la uculmaz cunku parca bulunmaz: Bundan daha aptalca bir yorum olamaz. Amerika'da Airbus ucmuyor sanki.. Bu arada bilmeyenler icin Airbus'in amerika merkezi meydandan 20 km otede.
  • 7.5 saat içinde bir yerlere cargo taşısanız!
  • orada çalışacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
  • Boeing in memlektine niye Airbus ile ucuyoruz? Ucak arze yapsa, Boeing parcasi bulmasi daha kolay almz mi? niklas34
  • Amerikalı havayollarının hepsi aptal bizimkiler akıllı. Amerikan medyası "Washington'dan gelen bir Amerikalı havayolu şirketi İstanbul semalarında" diye bir başlık atsın ve bununla gurur duysun o zaman sevinelim. Hepsi kuru gürültü.
  • tebrikler THY nice yeni hatlara dosta dusmana karsi ozellikle de bu site yazarlari ve bazi yorumcularina karsi bin kere tebrikler
  • Istanbul'dan giden ucak, Washingt0n'da dönüs icin 7.5 saat beklemesi, slot alinamadigindan mi kaynaklanmaktadir?
  • sayin kardesin agzina saglik ,cok dogru soyluyorsun bizim muhteren gazetecilerimiz BELES UCABILMEK ICIN ELLERINDEN GELENI ARDINA KOYMAZLAR beles ucurmaz san yarin hemen hakkinda olumsuz yazi cikar, NE MUTLU TURK GAZETECISIYIM DIYENE ,
  • Uçağın Washingtonda 7,5 saat yerde beklemesi neden? Uçaklar uçarsa para kazanır
  • bu promosyon fiyatları kaçmaz..çok uygun.
THY'nin, New York ve Chicago'dan sonra ABD'deki 3. uçuş noktası olan Washington DC seferlerinin başlaması dolayısıyla bugün düzenlenen ilk uçuşa, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve çok sayıda basın mensubu da katıldı.

THY'nin İstanbul-Washington doğrudan seferleri İstanbul Atatürk Havalimanı ile Dulles International Havalimanı arasında salı, perşembe, cuma ve pazar olmak üzere haftada 4 gün Airbus 330 uçakları ile karşılıklı olarak düzenlenecek.

Direkt uçuş tarifesine göre; İstanbul'dan yerel saatlerle saat 10.50'de kalkan uçak, saat 15.25'te Washington'a varacak. Yine aynı günlerde Washington'dan saat 22.55'te kalkacak uçak, saat 17.10'da İstanbul'da olacak.

THY, Washington'dan İstanbul'a 31 Aralık 2010 tarihinden önce satın alınan tüm biletler için 31 Mart 2011 tarihinden önce yapılacak tüm uçuşlarda gidiş-dönüş (tüm vergiler dahil) 751 dolardan başlayan fiyat uygulayacak.

Öte yandan, THY'nin Washington-İstanbul arasındaki ilk doğrudan seferiyle gelecek uçağı, bugün Atatürk Havalimanı'nda olacak.

Washington'dan İstanbul'a gelecek ilk uçakta, aralarında William Delahunt ve Jean Schmidt'in de bulunduğu 8 kongre üyesi bulunuyor.
THY WASHINGTON SEMALARINDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
diye bu yorumlara diyoruz. - THY neden 7 saat bekliyor? Normal bekleme suresi 5 saat. Son derece de mantikli. THY trafigin yogun oldugu zamanlarda kalkmayarak cok akillilik yapiyor. Tipki Chicago oldugu gibi. - Washington yolcu kaldirmaz: Oradaki turkleri birakin United in dogu yakasindaki en buyuk HUB ina ucus yapmak son derece mantikli. - Amerika'ya Airbus la uculmaz cunku parca bulunmaz: Bundan daha aptalca bir yorum olamaz. Amerika'da Airbus ucmuyor sanki.. Bu arada bilmeyenler icin Airbus'in amerika merkezi meydandan 20 km otede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
7.5 saat içinde bir yerlere cargo taşısanız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orada çalışacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Boeing in memlektine niye Airbus ile ucuyoruz? Ucak arze yapsa, Boeing parcasi bulmasi daha kolay almz mi? niklas34

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerikalı havayollarının hepsi aptal bizimkiler akıllı. Amerikan medyası "Washington'dan gelen bir Amerikalı havayolu şirketi İstanbul semalarında" diye bir başlık atsın ve bununla gurur duysun o zaman sevinelim. Hepsi kuru gürültü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tebrikler THY nice yeni hatlara dosta dusmana karsi ozellikle de bu site yazarlari ve bazi yorumcularina karsi bin kere tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Istanbul'dan giden ucak, Washingt0n'da dönüs icin 7.5 saat beklemesi, slot alinamadigindan mi kaynaklanmaktadir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayin kardesin agzina saglik ,cok dogru soyluyorsun bizim muhteren gazetecilerimiz BELES UCABILMEK ICIN ELLERINDEN GELENI ARDINA KOYMAZLAR beles ucurmaz san yarin hemen hakkinda olumsuz yazi cikar, NE MUTLU TURK GAZETECISIYIM DIYENE ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçağın Washingtonda 7,5 saat yerde beklemesi neden? Uçaklar uçarsa para kazanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu promosyon fiyatları kaçmaz..çok uygun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000