22 Mart 2017, Çarşamba 17:51:47

THY voleybol takımı şampiyon oldu

THY Spor Kulübü'nün geçtiğimiz yıl kurulan voleybol takımı Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi.
  • Karşıyaka ve Yeşilyurt sevdiğim arkadaşlarımın olduğu takımlar.Tesaduf bu ya üstüste iki maçını izledim THY'nin.Her zaman taraf olurdum maçlarda ama bu iki maçtada taraf olmadan sadece seyirci oldum.THY mükemmel bir takım kurmuş kim ne derse desin.ANET'in hem güzelliğine hem voleyboluna aşık oldum.Daha çok müthiş oyuncular var THY de.Bileğinin hakkıyla lige çıkmış.Bazi eksiklikleri var antrenörleri mükemmel birisi görüyordur zaten.Tam kıskanılacak ve güçle değil ancak kötü sözle irtifa kaybettirilmeye çalışılacak yepyeni bir takım olmuş.Sabah gazetesi de 2000 satmazken yeni patron yeni makinalarla Turkiyenin en büyük gazetelerinden birisi haline getirdi.THYde formalite olarak akinan eski bir takımdan yenilenerek doğmuş kiskananlar çatlasın.Ben inanıyorum THY Sultanlar Liginde ilk 6 içinde her zaman yer alan dev bir taki. Olacaktır.. THY'ye her yerde her zaman UÇMAK yakışır.. ISTIKBAL GÖKLERDEDIR..
  • Once vakifbank simdi thy...
  • Eski voleybolcu yeni kabin memuru olarak tebrik ederim kızlar,emeğinize sağlık
  • Voleybol takımı gibi fiğer birindekilerde özberili çalışşsada havacılıktada 1. Olsak.
  • THY' nin yıllar sonra spor camiyasında adının tekrardan telaffuz edilmesi bizleri gerçekten gururlandırıyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Tebrikler gençler
  • Oncelikle ter Akitip , klasmaninda 1. Olan takimi ve calisanlarini tebrik ederim. Ama dunya ya bu kadar entegre Olan bir sirketin basinda, sadece daha once calistigi Sirkette Hazir buldugu Bir takimi yeniden kurmak sadecd vizyonsuzluktur, yazik Sn Ayci keske taklitci olmasaydiniz
  • Bu başarıda emeği geçen, göğsümüzü kabartan herkesi tebrik ederim.
  • tebrikler.başarilarinizin devamını dilerim.

THY Spor Kulübü'nün geçtiğimiz yıl kurulan voleybol takımı Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın THY'nin başına geçmesinin ardından kurulan Voleybol takımı bu yıl büyük bir başarıya imza attı. 

Voleybol 2. Ligi 1. Grup'ta mücadele eden THY, grubunu lider tamamlayarak play-off karşılaşmalarına çıktı. İsmail Şahin'in ekibi burada da başarıyla mücadele eden ekip, 1. Lig'e yükseldi. 

THY voleybol takımı şampiyon oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Seyit Serdar Akşehirli ~ 6 yıl önce
Karşıyaka ve Yeşilyurt sevdiğim arkadaşlarımın olduğu takımlar.Tesaduf bu ya üstüste iki maçını izledim THY'nin.Her zaman taraf olurdum maçlarda ama bu iki maçtada taraf olmadan sadece seyirci oldum.THY mükemmel bir takım kurmuş kim ne derse desin.ANET'in hem güzelliğine hem voleyboluna aşık oldum.Daha çok müthiş oyuncular var THY de.Bileğinin hakkıyla lige çıkmış.Bazi eksiklikleri var antrenörleri mükemmel birisi görüyordur zaten.Tam kıskanılacak ve güçle değil ancak kötü sözle irtifa kaybettirilmeye çalışılacak yepyeni bir takım olmuş.Sabah gazetesi de 2000 satmazken yeni patron yeni makinalarla Turkiyenin en büyük gazetelerinden birisi haline getirdi.THYde formalite olarak akinan eski bir takımdan yenilenerek doğmuş kiskananlar çatlasın.Ben inanıyorum THY Sultanlar Liginde ilk 6 içinde her zaman yer alan dev bir taki. Olacaktır.. THY'ye her yerde her zaman UÇMAK yakışır.. ISTIKBAL GÖKLERDEDIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kfy ~ 7 yıl önce
Once vakifbank simdi thy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski sporcu ~ 7 yıl önce
Eski voleybolcu yeni kabin memuru olarak tebrik ederim kızlar,emeğinize sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 7 yıl önce
Voleybol takımı gibi fiğer birindekilerde özberili çalışşsada havacılıktada 1. Olsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKISH ~ 7 yıl önce
THY' nin yıllar sonra spor camiyasında adının tekrardan telaffuz edilmesi bizleri gerçekten gururlandırıyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 7 yıl önce
Tebrikler gençler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Papagan ~ 7 yıl önce
Oncelikle ter Akitip , klasmaninda 1. Olan takimi ve calisanlarini tebrik ederim. Ama dunya ya bu kadar entegre Olan bir sirketin basinda, sadece daha once calistigi Sirkette Hazir buldugu Bir takimi yeniden kurmak sadecd vizyonsuzluktur, yazik Sn Ayci keske taklitci olmasaydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artik ~ 7 yıl önce
Yahu bu insanlık ne kadar kıskanç bir varlık böyle bari bunla gurur duy be adam
Spor Sever ~ 7 yıl önce
Bu başarıda emeği geçen, göğsümüzü kabartan herkesi tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 7 yıl önce
tebrikler.başarilarinizin devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000