07 Şubat 2011, Pazartesi 09:54:59

THY, VİYANA'YI KUŞATIYOR

Türk Hava Yolları, İstanbul-Viyana-İstanbul hattında frekans artışı yapılacağını duyurdu.
  • Avusturya havayollari günlük 2 seferini 1e düsürdü. THY bu hatta frekans artisi yapmasi gayet normal. Yalniz gecen sene PGSnin bu hatta girmesi´ile fiyatlar 300den 200ün altina indi, hatta bilet erken alindiginda 100 ya bile olabiliyor. Viyanali Türkler olarak Sabanci´ya tesekkür ederiz.
  • viyanayı kuşatıcaz...ve bu sefer alıcaz...nasıl ki her ülkenin belli amaçları varsa türiyenin hedefi ise.....viyanadan başlayıp,türkmenistana kadar,arabıstan çölünü içeri alarak Büyük Türkiye Cumhurıyeti kurmaktır..ama viyanayı kuşatıcaz.....Zafer muttakilerin olucaktır..
  • avusturyalılar viyana kuşatmasınından dolayı türklerden nefret ediyorlar..bizim için normal bir başlık ama,adamlar ikinci dünya savaşında yerle bir edildikerini hatırlamayıp taa yüzyıllar önce ki viyana kuşatması deyince çılgına dönüyorlar.ab için türkiyeye hep red oyu kullanırlar bundan dolayı..bence kullanılmamalı bu tarz başlıklar..
  • şuan nerdeyse her hafta viyana istanbul ucuyorum ucaklar %80 nin altına düşmüyor yerinde bir karar bence
  • Lutfen, Avusturyalilar zaten gicik bu konuda. Tarihte olmus bitmis birseyi komedi gibi baslik yapmaya gerek yok.
  • valla siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün çok hoş olmuş :D
  • Allah askina boyle basliklar atmayin. Avusturyalilar zaten gicik oluyorlar bizlere boyle basliklarla adamlari korkutuyorsunuz.

Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "Halihazırda haftada 18 frekans uçmakta olduğumuz İstanbul – Viyana(VIE) -İstanbul hattının uçuş programı, 13 Haziran 2011 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek seferlerimiz haftalık 21 frekansa yükseltilmiştir" denildi.

İşte o frekans artışının tablosu:



13 Haziran 2011 tarihinden itibaren uçuş programı;


(Saatler lokaldir)

THY, VİYANA'YI KUŞATIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Avusturya havayollari günlük 2 seferini 1e düsürdü. THY bu hatta frekans artisi yapmasi gayet normal. Yalniz gecen sene PGSnin bu hatta girmesi´ile fiyatlar 300den 200ün altina indi, hatta bilet erken alindiginda 100 ya bile olabiliyor. Viyanali Türkler olarak Sabanci´ya tesekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
viyanayı kuşatıcaz...ve bu sefer alıcaz...nasıl ki her ülkenin belli amaçları varsa türiyenin hedefi ise.....viyanadan başlayıp,türkmenistana kadar,arabıstan çölünü içeri alarak Büyük Türkiye Cumhurıyeti kurmaktır..ama viyanayı kuşatıcaz.....Zafer muttakilerin olucaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
avusturyalılar viyana kuşatmasınından dolayı türklerden nefret ediyorlar..bizim için normal bir başlık ama,adamlar ikinci dünya savaşında yerle bir edildikerini hatırlamayıp taa yüzyıllar önce ki viyana kuşatması deyince çılgına dönüyorlar.ab için türkiyeye hep red oyu kullanırlar bundan dolayı..bence kullanılmamalı bu tarz başlıklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şuan nerdeyse her hafta viyana istanbul ucuyorum ucaklar %80 nin altına düşmüyor yerinde bir karar bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lutfen, Avusturyalilar zaten gicik bu konuda. Tarihte olmus bitmis birseyi komedi gibi baslik yapmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
valla siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün çok hoş olmuş :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah askina boyle basliklar atmayin. Avusturyalilar zaten gicik oluyorlar bizlere boyle basliklarla adamlari korkutuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000