06 Ekim 2017, Cuma 19:03:55

"THY Venezuela halkını yalnız bırakmadı"

Türk Hava Yolları'nın (THY) Venezuela'da daha etkin hale gelmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan bazı taleplerde bulunduğu belirtildi.
  • %700 enflasyon olan ulkede solculuk mu?
  • Venezuella hakkında birazcık bilgi sahibi olsanız atmayı bırakırdınız. Venwzuella petrol üretiminde saudiden önde ama herşey bu gördüğünüz kendisini demokrat ve sosyalist zanneden kendisini hile ile başkan seçtiren kiş ve yandaşları tarafından hortumlanıyor. Marketlerde paran olsa bir şey yapamıyorsun enflasyon %1000 evet normal kur bir dolar 3000 iken karaborsada 29000 alıyorsunuz. Karaborsada dolar bozdurun hayatınızınyaşayamazsınızcebinizdeki telefon için adam öldürüyorlar . Sokaklar güvensiz her yer polis dolu . Biraz okuyun inceleyin sonra atmaya devam edin.
  • bizim örnek almamaız gereken bir ülke demokrasisi ve ekonomisi çok sağlam:)
  • bu arkadaş eski vebezualla lideirninin kamyon şöförüydü yani dediklerini fazla dikkate almayın:)
  • Önce çalışanın hakkını verin
  • Venezuelladaki adam bile Türkiye'nin emperyalistlere karşı verdiği mücadeleyi görüyor. Türkiye'deki çakma solculara kapak olsun. Zaten azıcık kurcalasan hepsinin arkasında holdingler olduğunu görürsün..
  • Venezuela bizden kat kat zengin bir ülke hile hurda para kaçırmada bizden kat kat fazla
  • Al birini vur ötekine.
  • Gisad’a sürpriz var
  • Hanimiş farklar? Yokmuş farklar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. 

Türk Hava Yollarının 2016 Aralık ayından bu yana İstanbul-Havana-Karakas hattında seferler düzenlediğini bildiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birçok havayolu şirketi, seferlerini durdurmasına rağmen Türk Hava Yolları, Venezuela halkını yalnız bırakmadı" dedi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; "Türk Hava Yolları uçuşlarının daha etkin hale getirilebilmesi için özellikle değerli dostumdan bazı taleplerimiz de oldu. Önümüzdeki dönemde iki ülke arasında bu konuda bir anlaşma imzalanması için de müzakereler ayrıca sürüyor".
"THY Venezuela halkını yalnız bırakmadı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

773 ~ 7 yıl önce
%700 enflasyon olan ulkede solculuk mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa ~ 7 yıl önce
Venezuella hakkında birazcık bilgi sahibi olsanız atmayı bırakırdınız. Venwzuella petrol üretiminde saudiden önde ama herşey bu gördüğünüz kendisini demokrat ve sosyalist zanneden kendisini hile ile başkan seçtiren kiş ve yandaşları tarafından hortumlanıyor. Marketlerde paran olsa bir şey yapamıyorsun enflasyon %1000 evet normal kur bir dolar 3000 iken karaborsada 29000 alıyorsunuz. Karaborsada dolar bozdurun hayatınızınyaşayamazsınızcebinizdeki telefon için adam öldürüyorlar . Sokaklar güvensiz her yer polis dolu . Biraz okuyun inceleyin sonra atmaya devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tz ~ 7 yıl önce
Maduro , Chavezin yardımcisiydi.Bu kadar amerikanci olma..ulkeyi bu duruma getiren abd ve venezuella icindeki yandaslaridir..olayı iyi okumak lazim.
güzel ~ 7 yıl önce
bizim örnek almamaız gereken bir ülke demokrasisi ve ekonomisi çok sağlam:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alooo ~ 7 yıl önce
bu arkadaş eski vebezualla lideirninin kamyon şöförüydü yani dediklerini fazla dikkate almayın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Önce çalışanın hakkını verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bueno ~ 7 yıl önce
Venezuelladaki adam bile Türkiye'nin emperyalistlere karşı verdiği mücadeleyi görüyor. Türkiye'deki çakma solculara kapak olsun. Zaten azıcık kurcalasan hepsinin arkasında holdingler olduğunu görürsün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fazlalık ~ 7 yıl önce
Venezuela bizden kat kat zengin bir ülke hile hurda para kaçırmada bizden kat kat fazla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Al birini vur ötekine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bb ~ 7 yıl önce
Gisad’a sürpriz var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farklar? ~ 7 yıl önce
Hanimiş farklar? Yokmuş farklar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000