12 Eylül 2014, Cuma 08:25:52

THY VE ZORLU CENTER'DAN ORTAK KAMPANYA

Zorlu Center, dünya genelinde en fazla ülkeye uçan ve son dört yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları'yla çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı’yla birlikte düzenlenen bu kampanya kapsamında, milyonlarca mil hediye edilecek. Zorlu Center'dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri her alışverişten, alışverişin 4 katı kadar mil kazanılacak ve 12 bin 500 TL ve üzeri harcamalarda ekstra 10 bin mil daha eklenecek.
  • Gidip hemen fiş toplayayim sağdan soldan.. LAX bileti bedavaya gelmeli 8)
  • Çok akıllıca bir kampanya bence.

İstanbul'un tam kalbinde yeni bir cazibe merkezi yaratan Zorlu Center, Türk Hava Yolları'yla yürüttüğü kampanya kapsamında, Zorlu'dan alışveriş yapan misafirlerine milyonlarca mil dağıtıyor. Bugüne kadar benzeri hiç yapılmayan ve Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı’yla birlikte düzenlenen bu kampanya kapsamında, Zorlu Center'dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri her alışverişten, alışverişin 4 katı kadar mil kazanılacak. Hiç bir banka kredi kartına bağlı olmayan ve ister nakit ister kredi kartı ile yapılacak her türlü harcamayla katılınabilen bu kampanyada, 12 bin 500 TL ve üzeri harcamalarda ekstra 10 bin mil daha eklenecek.

5 Eylül 2014 – 7 Ekim 2014 tarihleri arasında, AVM açılış kapanış saatleri olan saat 10.00’dan – 22.00’ye kadar, Zorlu Center içindeki mağazalar, restoranlar, SPA hizmeti ve Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi gişelerinden tek seferde minimumda 150- TL (yüz elli Türk Lirası) ve üzeri tutarda yapılmış alışverişlerde, alışveriş tutarının her 1TL’si (bir Türk Lirası) karşılığında Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı’ndan 4 (dört) Mil kazanmak mümkün.

7 Ekim 2014 tarihinde AVM kapanış saatine kadar yapılan tüm harcamalara ilişkin fiş/faturalar, en geç 8 Ekim 2014 tarihinde AVM kapanış saatine kadar kampanyaya katılım için kampanya standlarına ibraz edilebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için tek seferde, yapılan alışverişte elde edilen fiş/fatura ile minimum 150- TL (yüz elli Türk Lirası) ve üzeri bir tutar harcanmış olması gerekiyor.

Kampanya boyunca birden fazla fiş/fatura ibraz edebiliyor. Kampanyaya katılan müşterilerin, kampanya tarihleri arasında, toplamda her 12.500- TL’lik (onikbinbeşyüz Türk Lirası) harcaması karşılığında, hak kazandıkları mil adedine ek olarak kendilerine, ekstradan 10.000 (on bin) hediye mil veriliyor.

Kampanya kapsamında kazanılan miller ve hediye miller 9 Kasım 2014 tarihi itibariyle, müşterilerin belirttikleri Miles & Smiles TK numarası ile başlayan Miles & Smiles Mil Yükleme Servisi tarafından hesaplarına otomatik olarak yükleniyor. Kampanyaya katılan müşteriler, ibraz edilen her bir fiş/fatura başına kazandıkları milleri ve toplam bakiyelerini, her işlem sonrası gönderilecek SMS üzerinden de takip edebiliyorlar.

Kampanyadan sadece Türk Hava Yolları Miles & Smiles üyeleri faydalanabiliyor. Miles & Smiles üyesi olmayan müşteriler, Zorlu Center içinde belli noktalarda yer alan kampanya stantlarında Miles & Smiles üyesi olabiliyorlar. Kampanyaya ait detaylı bilgilere www.zorlucenter.com üzerinden ulaşılabiliyor.

THY VE ZORLU CENTER'DAN ORTAK KAMPANYA

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gidip hemen fiş toplayayim sağdan soldan.. LAX bileti bedavaya gelmeli 8)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok akıllıca bir kampanya bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000