13 Temmuz 2010, Salı 10:44:53

THY VE TUROB İŞBİRLİĞİ

Türk Hava Yolları ile Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) arasında, bir süredir yürütülen çalışmalar neticesinde, karşılıklı olarak işbirliğinin geliştirilmesi ve tanıtım konusunda görüş birliğine varıldı.
  • HAYIRLI OLUR.SONUNDA FIYASKO OLMAZ ISALLAH.
İşbirliği çerçevesinde, yapılacak tanıtım organizasyonlarına TUROB üyesi oteller tarafından konaklama desteği sağlanacak.

Türk Hava Yolları tarafından ise, TUROB üyesi otellerin temsilcilerinin, fuar, workshop ve tanıtım aktivitelerini kapsayan yurtdışı seyahatlerinde, Türk Hava Yolları satış ofisleri tarafından biletlenmek şartıyla, tüm ekonomi ve business class ücret seviyeleri üzerinden indirim uygulanacak. Aynı zamanda, serbest bagaj haklarına ilave olarak belirlenen oranda ücretsiz bagaj taşıma hakkı sağlanacak.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, bu anlaşmanın her iki kurum açısından yararlı olacağını belirterek şunları söyledi. “Türk Hava Yolları ve Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği açısından faydalı bir anlaşma oldu. Bir ülkenin olmazsa olmazlarından biri olan turizmde konaklama turizmin gelişimi ve güçlenmesi açısından birinci sırada yer almaktadır. TUROB bu işi birlik üyeleri arasında sosyal dayanışma ile çok başarılı bir şekilde yapmaktadır.”

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, THY ile yapılan işbirliğinin çok anlamlı olduğunu ifade ederek “Milli havayolumuz THY ile yaptığımız işbirliğini çok anlamlı buluyoruz. Yapılan işbirliğinin, ülkemiz tanıtımına büyük ivme kazandıracağını ümit ediyoruz. Havayolu ulaşımı olmazsa, turizm olmaz. Ülkemize, genelde uçak ile gelindiğinden, havayolu ulaşımı, Türk turizmi için çok önemlidir. Şu an, Türk Hava Yolları, 126 uluslararası, 39 yurtiçi olmak üzere 165 noktaya uçuyor ve önümüzdeki günlerde 8 ayrı noktaya daha sefer koyacağını açıklamıştır. THY’nin, dünya çapında elde ettiği başarıyı büyük bir gurur içinde takip ediyoruz” dedi.
THY VE TUROB İŞBİRLİĞİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
HAYIRLI OLUR.SONUNDA FIYASKO OLMAZ ISALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000