19 Mart 2010, Cuma 08:02:17

THY VE SWISS İŞBİRLİĞİ BAŞLIYOR

17 Mart 2010 tarihinde imzalanan ikili anlaşmaya göre Türk Hava Yolları ve Swiss International Airlines’ın, iki ülke arasındaki İstanbul–Zürih, İstanbul–Cenevre ve İstanbul-Basel uçuşları codeshare seferler olarak gerçekleştirilecek ve uçuş tarifeleri birbirine uyumlu hale getirilecek.
  • Bu arada bari THY da Swiss'den bir şeyler öğrenir
  • Umarim her iki taraf icin de kazan-kazan tipi bir calisma olur.
  • Bir zamanlar Swissairin liderliğinde Qualiflier vardı. Swissair ilk önce kendi adını yazdırırdı. Ben en önemliyim diye. THY de sonunda çıkta bu birlikte dağıldı. Swiss nereden nereye THY de neredem nereye.Star Alliance de şirketlerin isimler alfabetik sırayla yazılıyor. Demokratik. Ama doğruya doğru Swissair ile bir kez Zürih Amsterdam uçtum. Doğrusu ekonomi sınıfta bussiness kalitesiyle uçmuştuk.Küçük kızıma özel mamalar ,oyuncaklar vb. Çok hoştu.Ama THY her zaman gönlümün birincisi.

Bu uygulama her iki havayolu şirketinin yolcuları için daha fazla sefer sayısı, daha fazla varış noktası ve İstanbul, Zürih, Cenevre ve Basel merkezlerinden bir çok noktaya daha iyi bağlantı olanağı sağlayacak.

Her iki havayolu şirketinin özel yolcu programlarına dahil yolcuları 1 Nisan’dan itibaren THY ve Swiss hatlarında mil toplayabilecek ve bu milleri her iki havayolunda kullanabilecekler. Böylece Miles&Smiles ile  Miles&More üyeleri, daha geniş bir uçuş yelpazesinin sağlayacağı avantajlardan yararlanabilecekler. 

Türk Hava Yolları ve Swiss International Airlines’ın sunduğu hizmetler ve uçuş ağıyla ilgili ayrıntılı bilgilere www.thy.com ve www.swiss.com adreslerinden erişilebilir.

THY VE SWISS İŞBİRLİĞİ BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu arada bari THY da Swiss'den bir şeyler öğrenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarim her iki taraf icin de kazan-kazan tipi bir calisma olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir zamanlar Swissairin liderliğinde Qualiflier vardı. Swissair ilk önce kendi adını yazdırırdı. Ben en önemliyim diye. THY de sonunda çıkta bu birlikte dağıldı. Swiss nereden nereye THY de neredem nereye.Star Alliance de şirketlerin isimler alfabetik sırayla yazılıyor. Demokratik. Ama doğruya doğru Swissair ile bir kez Zürih Amsterdam uçtum. Doğrusu ekonomi sınıfta bussiness kalitesiyle uçmuştuk.Küçük kızıma özel mamalar ,oyuncaklar vb. Çok hoştu.Ama THY her zaman gönlümün birincisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000