02 Ekim 2010, Cumartesi 10:10:20

THY VE SKY AVRUPA'NIN EN İYİSİ OLDU

Türk Sivil Havacılığı'nın lokomotifi Türk Hava Yolları ile dış hat uçuşlarındaki başarısının ardından iç hatlara girmeye hazırlanan SKY Havayolları Avrupa'da alanının en iyisi oldular...
  • SKY AIRLINES CALISANI OLARAK BASLADIGIM ILK GUNDEN ITIBAREN SIRKETIMLE HEP GURUR DUYDUMMM..COOOK DAHA IYI YERLERDE OLACAGIZ..TUM CALISANLARIYLA INANILMAZ GUZEL BIR SIRKET..SIZI SEVIYORUMMM SKY AIRLINESS...IYIKI VARSINIZ.TEBRIKLERR.OZVERILI CALISANLARIYLA..SUPERSINIZZ...
  • 2 şirketde de çalışmış biri olarak, başarılarınının devmını diliyorum. SKY adı eskiden belki kötü olarak anılabilir fakat şimdi durumlar farklı baya düzeldi... gelişmleere açık sektörde büyüyen bir firma lütfen küçümsemeyimiz... THY ye zaten diyecek lafımız yok sektörde bir numara... Türkiye için havacılık camiası için hayırlı olsun.
  • sky la gurur duyuyoruz.
  • Editörünüz uyuyor mu? Ya da sizi sabote ediyor. "SKY'im böyle ödülü" ne demek? Bu yorum normalse, benim yorumumu da yayınlayın.
  • Her iki şirket ile gurur duydum, mutlaka daha üst basamaklara tırmanmalıdırlar.
  • DAHA 2002 , 11 EYLÜL KRİZİ ARDINDAN DEMİŞTİM; ANADOLUYA GERİDEN GELEN TAZE KAN KAYI BOYUNUN AVRUPA YA SANCAĞI DİKEREK FETHETMESİ GİBİ, HERKES ATILIMI İSTANBUL ŞİRKETLERİNDEN BEKLERKEN, SKY ONLARI GEÇECEK VE AVRUPAYA SANCAĞINI DİKECEK... ŞİMDİ DE DİYORUM Kİ BU FİKRİ TÜM KAYI AİLESİNE ÇIKIP SÖYLEYEN ADAMI BİR HOSTES İÇİN HARCAYANALARA DA HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM............
  • yönetimi , cokpiti ve cabini de olmak üzre bu başarı ile ne kadar övünseniz azdır. gerçekten helal olsun SKY Airlines. AYT nin gururu oldunuz. tüm antalya sizle gurur duyuyor. başarılar sizle olsun. bol emniyetli uçuşlar dilerim.. yolunuz açık ve aydınlık olsun (H. KOCAKAYA) AYT..
  • sky im böyle ödülü
  • sky im böyle ödülü
  • SKYI tebrık etmek lazım gercekten hosteslerıyle yolculara karsı davranıslarıyla sorunsuz ucuslarıyla HARIKA BIR SIRKET ayrıca kaptanları ve hosteslerı unutmayalım tebrıkler sky

Dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden World Travel Awards 2010, Antalya Rixos Premium Otel'de sahiplerini buldu. Avrupa'nın birbirinden güçlü turizmcilerinin aday olduğu World Travel Awards 2010'unda Türk Sivil Havacılık sektörünün iki ismi de büyük ödülleri kaptı.

Turizm sektörünün "Oscar"ı olarak nitelendirilen ödüllere 5 bin Avrupalı turizmci ve firma, binden fazla kategori için aday oldu.

Türk Hava Yolları, business class kategorisinde gösterdiği başarılı operasyonlarla "Avrupa'nın En İyi Business Class Havayolu Şirketi" ödülüne layık görüldü. THY, yıl içersinde de Ekonomi Sınıfı'nda dünyanın en iyi ikram sunan şirketi ödülünü kazanmıştı.

Antalya'da düzenlenen gecede ödül alan bir başka Türk şirketi de Kayı Group bünyesinde faaliyet gösteren SKY Airlines oldu. Şirket, "Avrupa'nın En İyi Charter Havayolu Şirketi" ödülünü aldı. Ayrıca Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü de ''Ömür Boyu Başarı'' ödülüne layık görüldü.

Gecede ayrıca Hollanda Kraliyet Havayolları KLM "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi", easyJet "Avrupa'nın En İyi Low-Cost Şirketi", Zürih Havaalanı "Avrupa'nın En İyi Havaalanı", Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center "Avrupa'nın En İyi Havaalanı Oteli" ödüllerine layık görüldüler.

AirportHaber.com

THY VE SKY AVRUPA'NIN EN İYİSİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
SKY AIRLINES CALISANI OLARAK BASLADIGIM ILK GUNDEN ITIBAREN SIRKETIMLE HEP GURUR DUYDUMMM..COOOK DAHA IYI YERLERDE OLACAGIZ..TUM CALISANLARIYLA INANILMAZ GUZEL BIR SIRKET..SIZI SEVIYORUMMM SKY AIRLINESS...IYIKI VARSINIZ.TEBRIKLERR.OZVERILI CALISANLARIYLA..SUPERSINIZZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2 şirketde de çalışmış biri olarak, başarılarınının devmını diliyorum. SKY adı eskiden belki kötü olarak anılabilir fakat şimdi durumlar farklı baya düzeldi... gelişmleere açık sektörde büyüyen bir firma lütfen küçümsemeyimiz... THY ye zaten diyecek lafımız yok sektörde bir numara... Türkiye için havacılık camiası için hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky la gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Editörünüz uyuyor mu? Ya da sizi sabote ediyor. "SKY'im böyle ödülü" ne demek? Bu yorum normalse, benim yorumumu da yayınlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her iki şirket ile gurur duydum, mutlaka daha üst basamaklara tırmanmalıdırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DAHA 2002 , 11 EYLÜL KRİZİ ARDINDAN DEMİŞTİM; ANADOLUYA GERİDEN GELEN TAZE KAN KAYI BOYUNUN AVRUPA YA SANCAĞI DİKEREK FETHETMESİ GİBİ, HERKES ATILIMI İSTANBUL ŞİRKETLERİNDEN BEKLERKEN, SKY ONLARI GEÇECEK VE AVRUPAYA SANCAĞINI DİKECEK... ŞİMDİ DE DİYORUM Kİ BU FİKRİ TÜM KAYI AİLESİNE ÇIKIP SÖYLEYEN ADAMI BİR HOSTES İÇİN HARCAYANALARA DA HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yönetimi , cokpiti ve cabini de olmak üzre bu başarı ile ne kadar övünseniz azdır. gerçekten helal olsun SKY Airlines. AYT nin gururu oldunuz. tüm antalya sizle gurur duyuyor. başarılar sizle olsun. bol emniyetli uçuşlar dilerim.. yolunuz açık ve aydınlık olsun (H. KOCAKAYA) AYT..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky im böyle ödülü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky im böyle ödülü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKYI tebrık etmek lazım gercekten hosteslerıyle yolculara karsı davranıslarıyla sorunsuz ucuslarıyla HARIKA BIR SIRKET ayrıca kaptanları ve hosteslerı unutmayalım tebrıkler sky

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000