14 Eylül 2009, Pazartesi 08:01:28

THY ve Pegasus gün sayıyor

Ege’nin iki yakasını 18 yıl sonra birleştiren SunExpress’in geçtiğimiz 15 Ağustos’ta salı ve cumartesi günleri başlayan İzmir-Atina seferlerinin yanı sıra, iki hava yolu firması THY ve Pegasus da bu hatta uçmak için hazırlıklarını sürdürüyor.
  • ADB-ATH hattının kapasitesi düşük. Duyduğum kadarıyla SunExpress'in uçuşlarında doluluk oranı %30'u geçmiyormuş. THY ve Pegasus da denesinler olmazsa topluca iptal ediverirler. Hiç bir şirket 189 kişilik uçağı 50-60 kişiyle uçan destinasyona göndermez.
  • Izmir Atina arasindaki yolcu miktari ne ki THY 4 PGS 3 SXS 2 olmak uzere toplam haftada 9 ucus planlaniyor? Yakinda yolcu bulunamadigi icin ucus iptallerini de okuruz diye dusunuyorum..
  • sunex derhal bu hattan çekilmeli zaten abisi var
  • birader sen uzayda mı yaşıyon?? Bundan 3-4 ay önce bu hat haftada 10 sefer olarak açıldı. THY, Pegasus ve SunEx başvurdu. THY 5, Pegasus 3, SunEx 2 hat aldı. SunEx erken uçuşlara başladı, Pegasusla THY daha geç başlıyor. Ne alakası var senin yazdıklarınla, bilip bilmeden her Allahın kulu yazı yazıo burda yaa. Alala
  • Babasının hattıydı. O kadar çok yolcu var ki, hemen uçun. Sunexpress uçuyor işte, bırakın adamlar para kazansın. Yok hemen hazıra kon, arkasından fiyat kır....
  • pegasus kendisini yine fiyat farkıyla belli etmiş. tebrikler hatta helal olsun

THY, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 21 Eylül Pazartesi’den itibaren İzmir-Atina direk uçuşlarına başlayacak.THY’den yapılan açıklamada haftada 4 gün İzmir ve Atina arasında karşılıklı olarak gerçekleştirilecek uçuş tarifesine göre İzmir’den pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri saat 12.30’da kalkacak uçak Atina’ya 13.30’da varacak. Atina’dan aynı günlerde kalkacak uçak ise İzmir’de 11.30’da olacak.

Öte yandan Pegasus Hava Yolları ile İZair de 2 Ekim’den itibaren Atina uçuşlarına başlamayı planlıyor. Pegasus’un seferleri pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleşecek. Sunexpress’in de salı ve cumartesi günleri gerçekleşen seferleriyle İzmir- Atina arasında haftanın yedi günü direk uçuş imkanı sağlanmış olacak. Sunexpress’in İzmir-Atina uçuş fiyatı 49 Euro, Pegasus’un ise 69 TL’den başlıyor. (Hürriyet)

THY ve Pegasus gün sayıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
ADB-ATH hattının kapasitesi düşük. Duyduğum kadarıyla SunExpress'in uçuşlarında doluluk oranı %30'u geçmiyormuş. THY ve Pegasus da denesinler olmazsa topluca iptal ediverirler. Hiç bir şirket 189 kişilik uçağı 50-60 kişiyle uçan destinasyona göndermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Izmir Atina arasindaki yolcu miktari ne ki THY 4 PGS 3 SXS 2 olmak uzere toplam haftada 9 ucus planlaniyor? Yakinda yolcu bulunamadigi icin ucus iptallerini de okuruz diye dusunuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sunex derhal bu hattan çekilmeli zaten abisi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
birader sen uzayda mı yaşıyon?? Bundan 3-4 ay önce bu hat haftada 10 sefer olarak açıldı. THY, Pegasus ve SunEx başvurdu. THY 5, Pegasus 3, SunEx 2 hat aldı. SunEx erken uçuşlara başladı, Pegasusla THY daha geç başlıyor. Ne alakası var senin yazdıklarınla, bilip bilmeden her Allahın kulu yazı yazıo burda yaa. Alala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Babasının hattıydı. O kadar çok yolcu var ki, hemen uçun. Sunexpress uçuyor işte, bırakın adamlar para kazansın. Yok hemen hazıra kon, arkasından fiyat kır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus kendisini yine fiyat farkıyla belli etmiş. tebrikler hatta helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000