27 Mart 2012, Salı 16:24:25

THY VE LUFTHANSA SEFERLERİ AKSIYOR

Almanya’da yer hizmetleri çalışanlarının yaptığı grev hayatı felç etti.
  • THY 2011 de 1 milyar küsür tl zarar etti.TK'cılar bahane olarak uçak aldık diyorlar.bu uçaklar uzun vadeye,yıllara yayılmış taksitlerle alınıyor.bizim gibi uçak alan Alman LH havayolları 6 küsür milyar tl yatırım yaptı,uçak aldı bir de bunun üstüne ise 2 milyar TL'ye yakın kar etti. (820 milyon EUR)THY ile LH arasında kıyaslama yapılamaz arada her bakımdan dağlar kadar fark var.torpilli,havacılığı bilmeyen kişilerin elinde oyuncak olan THY dünyanın zararını ederken LH'ta ise en alt kademlerinden gelen yöneticiler tarafından son derece prosfesyonel olarak yönetilen LH ise büyük kar yapıyor.THY zarar etse de kimin umrumda acaba? bu büyük zararlar borsa yatırımcısının ve halkımın cebinden çıkıyor,şirketi yönetenlerin değil.uyan türkiy
  • bu sendiuka grev yapar diyorsaniz bosuna demeyin grev cikmaz kuzu kuzu kabul edecek %3 her sene sendika baskani basta sanki grev yapacakmis gibi tavir alir sonra kuzu kuzu kabul eder diktatorluk ile yonetilen bir ulkede kisiler hakkkini arayamaz
  • tgs çalışanları ne yapsın.somalidekiler bizden iyidir.
  • frankfurt ta biz yapdik grevi almanyada hayat bitti artik .
  • alman yer hizmetleri çalışanları direnek,azimle ve kararlılıkla haklarını alıp,kazancaklar.onlar başaracak,bizler de başarabiliriz.gerekirse hakkını aramak için grev hakkını kullanacaksın.darısı THY ve diğer özel havayolu çalışanlarının başına.direnerek kazanacağız.gerekirse de mücadelemiz için grev hakkımızı kullancağız.2 senedir zam alamayan THY çalışanları olarak enflasyonun yüzde yıllık 10 olduğu bir ülkede yüzde 3 ücret artışı çok komik,gerçeklerden uzak ve kabul edilemez.
Almanya’nın birçok havalimanı’nda yer görevlileri ücret yetersizliği nedeniyle grev yaptı. Grev, Almanya’daki yüzlerce seferi vurdu.

Avrupa’nın en büyük sendikalarından olan Verdi tarafından organize edilen grev, Frankfurt, Köln, Düsseldorf, Münih, Hannover, Bremen’den yapılması planlanan yüzlerce uçuşu etkiledi.

Lufthansa Havayolları şu ana kadar 450 seferin iptal edildiğini ifade ederken, Almanya genelinde toplam iptal edilen uçuş sayısının 1350 olduğu belirtildi.

Bu arada Türk Hava Yolları’nın da Frankfurt, Berlin seferlerinde de kısa süreli gecikmeler meydana geldiği ifade edilirken, grevin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Verdi sendikası kamu sektöründe çalışan yaklaşık 2 milyon kişi için yüzde 6.5 oranında ücret artışı talep ederken, iş verenler 2 yıllık bir süre için 3.3 oranında artış yapacaklarını belirtiyor.
THY VE LUFTHANSA SEFERLERİ AKSIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
THY 2011 de 1 milyar küsür tl zarar etti.TK'cılar bahane olarak uçak aldık diyorlar.bu uçaklar uzun vadeye,yıllara yayılmış taksitlerle alınıyor.bizim gibi uçak alan Alman LH havayolları 6 küsür milyar tl yatırım yaptı,uçak aldı bir de bunun üstüne ise 2 milyar TL'ye yakın kar etti. (820 milyon EUR)THY ile LH arasında kıyaslama yapılamaz arada her bakımdan dağlar kadar fark var.torpilli,havacılığı bilmeyen kişilerin elinde oyuncak olan THY dünyanın zararını ederken LH'ta ise en alt kademlerinden gelen yöneticiler tarafından son derece prosfesyonel olarak yönetilen LH ise büyük kar yapıyor.THY zarar etse de kimin umrumda acaba? bu büyük zararlar borsa yatırımcısının ve halkımın cebinden çıkıyor,şirketi yönetenlerin değil.uyan türkiy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu sendiuka grev yapar diyorsaniz bosuna demeyin grev cikmaz kuzu kuzu kabul edecek %3 her sene sendika baskani basta sanki grev yapacakmis gibi tavir alir sonra kuzu kuzu kabul eder diktatorluk ile yonetilen bir ulkede kisiler hakkkini arayamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tgs çalışanları ne yapsın.somalidekiler bizden iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
frankfurt ta biz yapdik grevi almanyada hayat bitti artik .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
alman yer hizmetleri çalışanları direnek,azimle ve kararlılıkla haklarını alıp,kazancaklar.onlar başaracak,bizler de başarabiliriz.gerekirse hakkını aramak için grev hakkını kullanacaksın.darısı THY ve diğer özel havayolu çalışanlarının başına.direnerek kazanacağız.gerekirse de mücadelemiz için grev hakkımızı kullancağız.2 senedir zam alamayan THY çalışanları olarak enflasyonun yüzde yıllık 10 olduğu bir ülkede yüzde 3 ücret artışı çok komik,gerçeklerden uzak ve kabul edilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000