12 Kasım 2011, Cumartesi 18:01:58

THY VE IZAIR UÇAKLARI DIVERT ETTİ...

İzmir-Van seferini yapan İzair'a ait bir yolcu uçağı, olumsuz hava koşulları nedeniyle Muş Havaalanı'na indi...
  • bu adamların uçakları çok basit duruyor. hosteslerde ingilizce bilmiyor. vermişler ellerine bir kağıt ordan okuyorlar. yazıktır eğitimli adam alın arkadaşım
  • o arkadaşına söyle bir gün bu hava şartlarında van meydanına bir gelsin o zaman haklısın diyebiliriz o dediğin meydanlara aynı pilotlarda sorunsuz iniyor !
  • izair yıllardır yüzü gülmeyen güldürülmeyen havayolusun. geçmiş olsun kaptanları tebrik ederim. bu şirket içinde tek düzgün işleyen yer olan uçuş işletme bu şirketi nezamana kadar sırtında taşıyacak bilmiyorum.
  • insan hayatı oyun değildir. sanal alemden çık pencereden başını çıkar bakalım bir hayatta neler oluyor. bu işin şakası olmaz
  • Canım sen FSX oynamaya devam et kendi kendine. İndirmeyi kaldırmayı bize bırak.Çok merak ediyorsan sana nasılsa birileri nasıl kaldırıldığını sonrada ne şekilde indirildiğini gösterir zaten.
  • Bunlarda pilotmu be!!Pilot dediğin adam biraz cesaretli olur.Bi dene şansını otomatik iniş falan dene(bilmiyosanız öğretirim ben FS de her yere indim cocuk oyuncağı uçak kullanmak) kardeşim hemen korkup kaçın.Sonra muştan otobüse talim zavallı yolcular.Bence bu tip durumlarda karar mercii kaptan olmamalı, konuklara sorma joker hakkını kullanıp eğer çoğunluk zorlayıp inelim derse pilotta paşa paşa görevini yapıp inecek!O kadar!Ah ah ben SHGM başkanı yada ulaştırma bakanı olucam varya ne rötar olur ne başka şey.Herkes her yere her türlü hava koşulunda ulaştırırım.
  • bizim pilotlar kokpitte kişi uçarlar..kaptan, f/o ve yusufyusuf :))...
  • İstanbul Oslo, Oslo Bergen ve Bergen de daha kuzeyde bir yerleşime sık sık uçan bir arkadaşım var. Yıllardır her hava koşulunda gideceği yere aksamasız ulaştı. Onların kullandığı uçaklar ve de sistemler farklı mı?
  • Site yoneticileri icin bir mesajim var; Divert yerine yonlendirildi desek daha guzel olmaz mi ? Turkcemize sahip cikalim ingilizce kullanmayalim diye klasik laflar soylemeyecegim ancak, asirlardir sure gelen dilimizi kullanmak varken neden elin diliyle karistiririz kendi dilimizi anlamam.
  • izair izair inatla izair..
Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle hava ulaşımında aksamalar yaşanıyor. THY'nin İstanbul-Van seferini yapan yolcu uçağının Elazığ'a inmesinin ardından, İzmir-Van seferini yapan İzair uçağı da Muş Havaalanı'na indi.

Van'la sürekli irtibat halinde olan uçağın pilotu, kar yağışının durmasıyla Van'a hareket edecekleri yönünde bilgi verdi. 150 yolcusu bulunan uçaktan inen yaklaşık 20 kişi kara yolu ulaşımını tercih ederken, uçak yaklaşık yarım saatlik beklemenin ardından 130 dolayındaki yolcusuyla tekrar Van'a hareket etti.

Öte yandan 2 gün önce Van'dan yaralı ve hasta getiren iki ambulans uçak ise hava muhalefeti nedeniyle Muş Havaalanı'nda bekletiliyor. 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından 8 yaralı ve depremzedeyi Muş'a getiren ambulans helikopterler de Van'daki olumsuz hava şartlarından dolayı Erzurum'a hareket etti. Erzurum'da da hava şartlarının kötü olmasından dolayı Muş'a dönen helikopterler, iki gündür Muş Havaalanı'nda bekletiliyor.

THY VE IZAIR UÇAKLARI DIVERT ETTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu adamların uçakları çok basit duruyor. hosteslerde ingilizce bilmiyor. vermişler ellerine bir kağıt ordan okuyorlar. yazıktır eğitimli adam alın arkadaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o arkadaşına söyle bir gün bu hava şartlarında van meydanına bir gelsin o zaman haklısın diyebiliriz o dediğin meydanlara aynı pilotlarda sorunsuz iniyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
izair yıllardır yüzü gülmeyen güldürülmeyen havayolusun. geçmiş olsun kaptanları tebrik ederim. bu şirket içinde tek düzgün işleyen yer olan uçuş işletme bu şirketi nezamana kadar sırtında taşıyacak bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
insan hayatı oyun değildir. sanal alemden çık pencereden başını çıkar bakalım bir hayatta neler oluyor. bu işin şakası olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Canım sen FSX oynamaya devam et kendi kendine. İndirmeyi kaldırmayı bize bırak.Çok merak ediyorsan sana nasılsa birileri nasıl kaldırıldığını sonrada ne şekilde indirildiğini gösterir zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bunlarda pilotmu be!!Pilot dediğin adam biraz cesaretli olur.Bi dene şansını otomatik iniş falan dene(bilmiyosanız öğretirim ben FS de her yere indim cocuk oyuncağı uçak kullanmak) kardeşim hemen korkup kaçın.Sonra muştan otobüse talim zavallı yolcular.Bence bu tip durumlarda karar mercii kaptan olmamalı, konuklara sorma joker hakkını kullanıp eğer çoğunluk zorlayıp inelim derse pilotta paşa paşa görevini yapıp inecek!O kadar!Ah ah ben SHGM başkanı yada ulaştırma bakanı olucam varya ne rötar olur ne başka şey.Herkes her yere her türlü hava koşulunda ulaştırırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizim pilotlar kokpitte kişi uçarlar..kaptan, f/o ve yusufyusuf :))...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İstanbul Oslo, Oslo Bergen ve Bergen de daha kuzeyde bir yerleşime sık sık uçan bir arkadaşım var. Yıllardır her hava koşulunda gideceği yere aksamasız ulaştı. Onların kullandığı uçaklar ve de sistemler farklı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Site yoneticileri icin bir mesajim var; Divert yerine yonlendirildi desek daha guzel olmaz mi ? Turkcemize sahip cikalim ingilizce kullanmayalim diye klasik laflar soylemeyecegim ancak, asirlardir sure gelen dilimizi kullanmak varken neden elin diliyle karistiririz kendi dilimizi anlamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
izair izair inatla izair..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000