13 Mayıs 2008, Salı 08:15:34

THY ve Emirates'e teklif var!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır, THY ve Emirates ile Dubai'den Antalya'ya direkt uçuş konusunda görüşmeler başlatıldığını belirtti...
  • Çorabatır biraz fazla şey istiyor. Yahu THY'nin filosu ne kadar uçağı belli. Zaten sürekli gerekli gereksiz yerlere tarifeli sefer başlatıyor. Birde Çorabatır'ın isteğine göre Antalya'dan bir sağa bir sola sefermi başlatacak THY. Veya Emirates'in işi yok. Dubai'den Antalya'ya sefer başlatacak. Kendi ülkesine turist getirmek varken senin şehrine turist getirir. Enayi falan sandı galiba Emirates Havayollarını.

Çorabatır, başta Almanya, İstanbul, Amsterdam gibi yerlerde tüketicinin ayağına giderek tanıtım yapacaklarını söyledi. THY ve Emirates ile Dubai'den Antalya'ya direkt uçuşlar için görüşmeler başlatan sektör, zengin turisti bölgeye çekmeyi hedefliyor. Sezon başında başlayan Antalya- Moskova uçaklarında yer bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Çorabatır, "Geçen yıl 7-8 milyon kişiyi ağırladık, bu yıl sayı 9 milyonu aşar. Elde edilen gelir de 6.5 milyar dolardan 8 milyar dolara kadar çıkar diye umut ediyoruz" dedi.

THY ve Emirates'e teklif var!

Yorumlar

Flughafen ~ 16 yıl önce
Çorabatır biraz fazla şey istiyor. Yahu THY'nin filosu ne kadar uçağı belli. Zaten sürekli gerekli gereksiz yerlere tarifeli sefer başlatıyor. Birde Çorabatır'ın isteğine göre Antalya'dan bir sağa bir sola sefermi başlatacak THY. Veya Emirates'in işi yok. Dubai'den Antalya'ya sefer başlatacak. Kendi ülkesine turist getirmek varken senin şehrine turist getirir. Enayi falan sandı galiba Emirates Havayollarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000