27 Ocak 2018, Cumartesi 09:25:25

THY ve Bursa Belediyesi arasında protokol imzalandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında, Bursa'da vefat edenlerin cenazelerinin uçakla memleketlerine naklini sağlayacak bir protokol imzalandığı bildirildi.
  • Cenazelerde de Taşeron Tk ayrımı yapacakmısınız sayın yöneticiler??????
  • Ülkede ölüye verdiginiz degeri hayatta olan vatandaslara verseniz cogu sorun biter
  • Logonun renkleri sanli turk bayraginin kirmizisi beyazi, sus ucagi da olsa renklerle oynanamaz.
  • Bir sürü emekle oluşturulmaya çalışan Burulaş deniz uçaklarını iptal eden ,olmayan zararları söyleyip kendini pazarlamaya çalışan ,ülkemizde havacılıgın gelişmesine karşı bu kişi neden haber oluyor.Hele yeşil beyaz thy uçagı tam bir skandal .Thy milli bayrak taşıyıcı havayoludur .rengi kırmızı beyazdır
  • thy'deki zatlar da bir anda birilerine yaranmak ve yakalanmamak için 'yerli ve milli' oldular,bayraklarla facebook,whatsapp vs orda burda poz veriyorlar,milli şiirler vs yayınlıyorlar. yersen tabii...
  • Cok buyuk bir anlasmaya imza atmis. Helal olsun. Alkis şak şak şak.
  • Bursa için sunulan gerekçeler İzmir, İstanbul, Ankara için de geçerli. Türk Hava Yolları bu belediyelerle bir protokol imzalayacaktır hemen. Yurtdışını da unutmayın lütfen.
  • Thy kargo,yer işletme,yurtdışı şefler,müdürler,saw,tgs,iga,thy eskisi olup buralarda şef ve müdür olanların çoğu kripto ve şirkete ne zaman,kimlerin referanslarıyla nasıl girdikleri ve makam sahibi oldukları da belli ama hala nasıl oradalar,bunlar nasıl soruşturulmuyor,sorgulanmıyor akıl alır iş değil. Ya thy yönetimi de kripto ya da çok açıkları var ortaya çıkmasından korkuyorlar ya da bu işler danışıklı döğüş akla başka şey gelmiyor.
  • torpil airlines'ın çalışanları, kul hakkı diye bir şey var biliyor musunuz ? huzur'a çıktığınızda torpil yaptırarak iş,mevki,para sahibi olmanın hesabını nasıl vereceksiniz ? ya yüce Allah'ın adaletinden ve gazabından korkmuyorsunuz ya da bile bile günaha giriyorsunuz.
  • Cenazeler ücretsiz taşınacak diye diye sırıtarak poz verirler? Ölüm konusu var ortada. Cidden bu kadar mı samimiyetsizler?

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında, Bursa'da vefat edenlerin cenazelerinin uçakla memleketlerine naklini sağlayacak bir protokol imzalandığı bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, THY Kargo'nun Yeşilköy'deki merkezinde protokol imza töreni düzenlendiği kaydedildi.

Törende, memleketlerine gidecek cenazelerin ücretsiz ve cenaze sahibi maksimum 4 kişinin yüzde 25'lik indirimle seyahat etmesini içeren protokole, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Aktaş ile THY Kargo Pazarlama Başkan Yardımcısı Murat Yalçın Kırca'nın imza attığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aktaş, THY ile yapılan anlaşmayla Bursa'da ikamet edip de memleketlerinde toprağa verilmek isteyenlerin cenazelerinin uçak ile ücretsiz taşınacağını aktardı.

Bursa'nın Türkiye'nin çeşitli illerinden vatandaşların ikamet ettiği bir kent olduğuna dikkati çeken Aktaş, "Bazı insanlar, cenazelerini kişinin doğum yerine defnetmek istiyor. İlgili konuda bugüne kadar kara yolu taşımacılığıyla hizmet verdik. Bu şekilde ciddi anlamda araç, yakıt ve personel sarfında bulunuyoruz." ifadesini kullandı.

Aktaş, uzak mesafelerde cenaze taşıma konusunda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"THY Kargo birimiyle cenazelerin, memleketlerine uçakla gönderilmesi ve yaşanılan sıkıntıların giderilmesi noktasında çok hayırlı bir protokol imzaladık. Allah herkese sağlıklı, uzun ömür nasip etsin ama ölüm de hayatın bir gerçeği. İnsanlarımızın bu zor zamanlarında sağlıklı şekilde hava yolu taşımacılığıyla 43 ayrı şehre ulaşımıyla alakalı bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında, cenazeler bizim için en yakın lokasyonlar olan Yenişehir, Sabiha Gökçen ve Atatürk hava alanlarına belediyemiz tarafından getirilecek. Hava alanlarından da memleketlerine gönderilecek. Protokolle cenaze sahibi 4 kişi de yüzde 25'lik bir indirimle seyahat edebilecek."

Kırca ise, cenazeleri en kısa yoldan memleketlerine ulaştırma adına protokolü imzaladıklarını belirterek, "Bu, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi. Hayırlı olsun. Allah vatandaşlarımıza sağlıklı ömürler versin. Protokol çerçevesinde, vatandaşlarımıza daha faydalı bir hizmet sağlamış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

THY ve Bursa Belediyesi arasında protokol imzalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Taaseronnn ~ 6 yıl önce
Cenazelerde de Taşeron Tk ayrımı yapacakmısınız sayın yöneticiler??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*_* ~ 6 yıl önce
Ülkede ölüye verdiginiz degeri hayatta olan vatandaslara verseniz cogu sorun biter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy amblemi Türk bayragindan gelir ~ 6 yıl önce
Logonun renkleri sanli turk bayraginin kirmizisi beyazi, sus ucagi da olsa renklerle oynanamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık düşmanı ~ 6 yıl önce
Bir sürü emekle oluşturulmaya çalışan Burulaş deniz uçaklarını iptal eden ,olmayan zararları söyleyip kendini pazarlamaya çalışan ,ülkemizde havacılıgın gelişmesine karşı bu kişi neden haber oluyor.Hele yeşil beyaz thy uçagı tam bir skandal .Thy milli bayrak taşıyıcı havayoludur .rengi kırmızı beyazdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursa 777 ~ 6 yıl önce
THY bursaspor ana sponsoru nasıl Galatasaray model uçakları sarı kırmızı boyanmışsa , Bursaspor renkleri olan yeşil beyaza boyanması normal , şu at hörgüçünü çıkartıp dünyayı geniş açı ile görseniz saha iyi olacaktır
havagazı ~ 6 yıl önce
thy'deki zatlar da bir anda birilerine yaranmak ve yakalanmamak için 'yerli ve milli' oldular,bayraklarla facebook,whatsapp vs orda burda poz veriyorlar,milli şiirler vs yayınlıyorlar. yersen tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa belediye ~ 6 yıl önce
Cok buyuk bir anlasmaya imza atmis. Helal olsun. Alkis şak şak şak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 6 yıl önce
Bursa için sunulan gerekçeler İzmir, İstanbul, Ankara için de geçerli. Türk Hava Yolları bu belediyelerle bir protokol imzalayacaktır hemen. Yurtdışını da unutmayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekler ~ 6 yıl önce
Thy kargo,yer işletme,yurtdışı şefler,müdürler,saw,tgs,iga,thy eskisi olup buralarda şef ve müdür olanların çoğu kripto ve şirkete ne zaman,kimlerin referanslarıyla nasıl girdikleri ve makam sahibi oldukları da belli ama hala nasıl oradalar,bunlar nasıl soruşturulmuyor,sorgulanmıyor akıl alır iş değil. Ya thy yönetimi de kripto ya da çok açıkları var ortaya çıkmasından korkuyorlar ya da bu işler danışıklı döğüş akla başka şey gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
torpil airlines'ın çalışanları, kul hakkı diye bir şey var biliyor musunuz ? huzur'a çıktığınızda torpil yaptırarak iş,mevki,para sahibi olmanın hesabını nasıl vereceksiniz ? ya yüce Allah'ın adaletinden ve gazabından korkmuyorsunuz ya da bile bile günaha giriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de... ~ 6 yıl önce
Cenazeler ücretsiz taşınacak diye diye sırıtarak poz verirler? Ölüm konusu var ortada. Cidden bu kadar mı samimiyetsizler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000