27 Ocak 2010, Çarşamba 11:05:52

THY VE AVEA'DAN UÇURAN KAMPANYA

Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyeleri, Türkiye’nin en çok konuşturan GSM operatörü Avea ile faturalarının her 1 TL’si için 5, her bir kontör için ise 1 mil kazanıyor...
  • Hayır, Malkoçoğlu benim.
  • 10 kişi kullanıyor. ya sadece boşlukları doldurmak için yorum yapıyosun komik.
  • kaç kişi avea yı kullanıyorki gereksiz reklamlar bunlar

Avea ve Türk Hava Yolları’nın birlikte hayata geçirdiği işbirliği ile, Miles&Smiles üyesi AVEA abonelerine konuştukça mil, uçtukça da kontör ve dakika kazanma fırsatı sunuyor.

Avea abonesi olan Miles&Smiles üyeleri, THY Avea Mil Programına kayıt olup faturaları veya yükledikleri kontör karşılığında bonus mil kazanırken, milleriyle de kontör ve dakika alabiliyorlar. 1 yıl boyunca devam edecek kampanya kapsamında ödenen fatura miktarı 50 TL ve üzerinde olan aboneler, faturalarının her 1 TL’sine 5 mil, 150 ve üzerinde kontör yüklemesi olan aboneler ise yükledikleri her kontör için 1 mil kazanıyor. Öte yandan Miles&Smiles üyeleri kendileri veya başkaları için Avea’dan 15 mil karşılığında 1 kontör, 40 mil karşılığında ise 1 dakika alabiliyorlar.

Yapılan işbirliği ile ilgili açıklama yapan Avea CEO’su Erkan Akdemir; “Avea olarak abonelerimize ayrıcalıklı iletişim hizmetleri sunarken bir yandan da hayatlarına nasıl daha fazla değer katacağımıza odaklanıyoruz. Bu düşünceden yola çıkarak THY ile bir işbirliği hayata geçiriyoruz. Abonelerimiz cep telefonu faturalarının miktarı doğrultusunda bonus mil kazanırken, Miles&Smiles üyeleri de  milleriyle   kontör, dakika  alabiliyorlar. Abonelerimize böyle bir ayrıcalık sunmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde Türk Hava Yolları gibi ülkemizin önemli kurumları ile farklı işbirlikleri geliştirmeye ve sunduğumuz kampanyalarla fark yaratmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Basın toplantısında açıklama yapan Türk Hava Yolları A.O. ‘’Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi’’ Doç. Dr. Temel Kotil ise; Türk Hava Yolları’nın 2 milyona yakın Miles&Smiles  üyesi bulunduğunu, bu üyelerin sayısının her yıl arttığını belirterek,“AVEA abonesi olan Miles&Smiles üyeleri faturalarına yansıyan ücret karşılığı bonus  mil kazanıp, bu millerini ödül bilet olarak Türk Hava Yolları, AnadoluJet, Jetairways ve Star Alliance üyesi havayollarında kullanabilecekler ve milleriyle  kontör veya dakika alabilecekler. Avea’yı da diğer büyük program ortaklarımız arasına kattığımız için büyük heyecan duyuyoruz. Üyelerimize, millerini kullanabilmeleri için çeşitli alternatifler sunarak, farklı sektörlerden yapacağımız işbirlikleri ile, Miles&Smiles’ın hizmet kalitesini artırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Avea ve THY’nin sunduğu bu avantajlı kampanyadan tüm faturalı ve faturasız bireysel ve kamu aboneleri faydalanabiliyorlar.

*Temel Kotil, THY-Aeroflot ortaklığı için ne dedi?
*Manchester United sponsorluğu için neler söyledi?
*Uçakta cep telefonu kullanımı THY'nin hangi uçaklarında mümkün olacak?

Tüm bu soruların yanıtları bu akşam saat 20:00'da Airport TV Ana Haber Bülteni'nde olacak...

THY VE AVEA'DAN UÇURAN KAMPANYA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hayır, Malkoçoğlu benim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
10 kişi kullanıyor. ya sadece boşlukları doldurmak için yorum yapıyosun komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kaç kişi avea yı kullanıyorki gereksiz reklamlar bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000