25 Kasım 2011, Cuma 13:19:13

THY VE ATLASJET'TEN BODRUM UYARISI

Türk Hava Yolları ve Atlasjet, Bodrum Havalimanı İç Hatlar terminalindeki çalışmalarla ilgili yolcularını uyardı.
  • 1 ay boyunca Uluslararası Milas-Bodrum Havalimanı'nın iç hatlar muhteşem prefabrik barakasını kullanamayacak olduğumuz için çok üzgünüz. Bu konudaki bir diğer endişemde sayısı yılda 2 milyonu bulan iç hat yolcularının bu sürede kullanacakları nispeten konforlu(15 senelik betonarme) dış hatlar terminaline alışıp bir daha o barakaya girmek istememeleridir. İnşallah Bodrum'a da yılda Batman'a, Erzincan'a geldiği kadar iç hat yolcusu bir gün gelir de, benzer terminaller iç hat yolcusu için de Bodrum'a yapılabilir.
THY'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bodrum Havalimanı’nda yapılmakta olan çalışmalar nedeniyle İç Hatlar Terminal Binası 28.11.2011, saat 00:01’den - 31.12.2011, saat 23:59'a kadar hizmet vermeyecektir. Bu tarihler arasında İç Hatlar Terminal binasından yapılacak olan tüm iç hat uçuş operasyonları ve yolcu hizmetleri Dış Hatlar Terminal Binasından yürütülecektir. Muhtemelen mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla ilgili tarihlerde Bodrum Havalimanı’nı kullanacak yolcularımızın dikkatine sunulur."

Bodrum Havalimanı ile ilgili olarak bir uyarı da Atlasjet'ten geldi. Atlasjet'ten yolculara yönelik uyarıda şöyle denildi:

"Bodrum havalimanındaki inşaat çalışmaları sebebiyle uçuşlarımız 28.11.2011-31.12.2011 tarihleri arasında Bodrum Dış Hatlar Terminali'nden gerçekleşecektir. Bilet satış ofisimiz de yine bu süre boyunca Bodrum Dış Hatlar Terminali'nde faaliyet gösterecektir."


THY VE ATLASJET'TEN BODRUM UYARISI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
1 ay boyunca Uluslararası Milas-Bodrum Havalimanı'nın iç hatlar muhteşem prefabrik barakasını kullanamayacak olduğumuz için çok üzgünüz. Bu konudaki bir diğer endişemde sayısı yılda 2 milyonu bulan iç hat yolcularının bu sürede kullanacakları nispeten konforlu(15 senelik betonarme) dış hatlar terminaline alışıp bir daha o barakaya girmek istememeleridir. İnşallah Bodrum'a da yılda Batman'a, Erzincan'a geldiği kadar iç hat yolcusu bir gün gelir de, benzer terminaller iç hat yolcusu için de Bodrum'a yapılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000