26 Ekim 2017, Perşembe 16:54:59

THY ve Anadolujet'ten KKTC yolcularına uyarı

Türk Hava Yolları ve Anadolujet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sona erecek yaz saati uygulaması nedeniyle yolcularını uyardı.
  • KKTC de seçim yaklaşıyor. Bunlar hep oy toplama tatikleri... Yoksa dünyaya entekre, insana önem, enerji tasarrufu gibi konular önemsenmiyor... Bu seçim yatırımında başka bir şey değil. Hayırlısı.. Gereksiz seçim bir işe yaradı.
  • kktc ye damadin gucu yetmiyor herhalde..
  • anlamiyorum abi herkez Mersin'e giderken biz neden hep tersine gidiyoruz.
  • Dünya ile entegre olmak yerine iyice ayrışmak için gösterilen bu inadı anlamış değilim. Kış saatine geçmemenin enerji tasarrufu getirmediği bilakis kullanımı arttıdığı ortaya çıktı geçen yıl.

Türk Hava Yolları ve Anadolujet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sona erecek yaz saati uygulaması nedeniyle yolcularını uyardı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 29 Ekim tarihinde yaz saati uygulamasının sona erecek olması nedeniyle THY ve alt kuruluşu Anadolujet saat değişikliği konusunda yolcularını uyardı.

THY'den yapılan açıklamada şu uyarılarda bulunuldu;

K.K.T.C Bakanlar Kurulu’nda alınan karar ile K.K.T.C. yaz saati uygulamasının 29.10.2017 itibariyle sona erdirileceği bildirilmiştir. Bu nedenle, Ercan Uluslararası Havalimanı kalkış ve varışlı tüm Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferleri 1 saat geriye alınarak, üzerlerinde değişiklik yapılmıştır.

Söz konusu değişiklik uyarınca;
25.10.2017 (dâhil) ve öncesinde düzenlenmiş, Ercan Uluslararası Havalimanı çıkışlı biletler için 29.10.2017-24.03.2018 tarih aralığındaki tüm Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerine kayıtlı yurt içi ve yurt dışı bağlantılı yolculara 29.10.2017 (dâhil)’ye kadar işlem yaptırmaları kaydıyla;

1) Tarih ve Parkur Değişikliği:
Tarih ve parkur değişiklikleri bireysel ya da grup rezervasyonlarının tamamında geçerli olmak üzere ücret farkı ve ceza alınmaksızın gerçekleştirilebilecektir.

2) İade Talepleri:
İade talepleri bireysel ya da grup rezervasyonlarının tamamında geçerli olmak üzere ücret kuralları doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

3) Ercan Uluslararası Havalimanı varışlı seferlerde ise orijinal bilet kuralları geçerli olacaktır.

THY ve Anadolujet'ten KKTC yolcularına uyarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Gerçekler ~ 6 yıl önce
KKTC de seçim yaklaşıyor. Bunlar hep oy toplama tatikleri... Yoksa dünyaya entekre, insana önem, enerji tasarrufu gibi konular önemsenmiyor... Bu seçim yatırımında başka bir şey değil. Hayırlısı.. Gereksiz seçim bir işe yaradı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kktc ~ 6 yıl önce
kktc ye damadin gucu yetmiyor herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takipci ~ 6 yıl önce
anlamiyorum abi herkez Mersin'e giderken biz neden hep tersine gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnat ~ 6 yıl önce
Dünya ile entegre olmak yerine iyice ayrışmak için gösterilen bu inadı anlamış değilim. Kış saatine geçmemenin enerji tasarrufu getirmediği bilakis kullanımı arttıdığı ortaya çıktı geçen yıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
energy ~ 6 yıl önce
enerji sirketleri kullan veya kullanma ama ode hazine taahutleri.. millet kimsenin umrunda degil..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000