12 Kasım 2008, Çarşamba 08:19:41

THY ve Anadolujet'ten 24 Kasım sürprizi

Türk Hava Yolları ve Anadolujet, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.
  • Evet ben sadece fikrimi belirttim teşekkürler arkadaşım, ayrıca dün 1 cevap daha yazmıştım ama yayınlanmamış, özetle şunu söylemiştim, bu tarihlerde ben de yurtdışı uçacağım ve biletim 1.500 YTL öğretmen ya da öğretim görevlisi olsaydım 750 YTL olcaktı, biraz garip değil mi arada 3-5 değil 750 ytl fark var az değil... Öğretmenlerle bir derdim yok ama bana göre "kutsal" olacak çok fazla meslek grubu var sadece öğretmenler ve öğretim görevlileri değil.
  • guzel bi uygulama olmus bence en azından degerli ogretmenlerimiz yararlanacagı için cok mutluyum .... bu arada dhmi personeli arkadasa soruyorum burda hizmet ediyosa sanki bedava mı hizmet ediyo acaba neden ona indirim uygulansın.... zaten fazla bisey yaptıgınız da yok aksama kadar oturmaktan baska!!!
  • BİZLER 20-30 YILDIR BU HAVALANLARINDA BÜTÜN ŞİRKETLERE HİZMET VERİYORUZ BİR TANESİ BİLE BU GÜNE KADAR DHMİ PERSONELİNE İNDİRİM YAPMADI.
  • burda kimsenin öğretmenlere karşı bir tepkisi yok..bu gruba yapılan jestin diğer emek sahiplerine de yapılmasını istiyoruz..Death grind sadece fikrini belirtmiş .rahatsılığı olduğunu düşünmüyoruz..burda görünüşe göre rahatsız olan sizsiniz...
  • diğer meslek kuruluşlarının da böyle indirimlerin olması gerekiyor..sadece öğretmenlere özel bir durum olmaması gerekiyor..thy hi bu ayrımcılığından dolayı kınıyoruz...
  • Arkadaşım rahatsızmısın ya öğretmenler günü adı üstünde.Diğerlerinin eksiğiyle ne alakası var konunun.Thy;eğitimcilerimize ne güzel bir jest yapmış bunun üzerine daha ne yorum yazıyorsunuz yazmış olmak için anlamıyorum?????
  • İşçilerin, Memurların, Öğrencilerin, Askerlerin, Polislerin ya da herkesin ne eksiği var anlamadım? Böyle yapacaklarına o günler için toplu %10 indirim yapsalarmış keşke..

22-23-ve 24 Kasım tarihlerinde öğretmen (emekli öğretmen, üniversite öğretim üyeleri, dersane öğretmenleri de dahil) olduğunu belirten belge sunan yolcular yurt içi yada yurt dışı seyahatlerinde yüzde 50 ucuz uçacaklar.

THY ve Anadolujet'ten 24 Kasım sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Death Grind ~ 15 yıl önce
Evet ben sadece fikrimi belirttim teşekkürler arkadaşım, ayrıca dün 1 cevap daha yazmıştım ama yayınlanmamış, özetle şunu söylemiştim, bu tarihlerde ben de yurtdışı uçacağım ve biletim 1.500 YTL öğretmen ya da öğretim görevlisi olsaydım 750 YTL olcaktı, biraz garip değil mi arada 3-5 değil 750 ytl fark var az değil... Öğretmenlerle bir derdim yok ama bana göre "kutsal" olacak çok fazla meslek grubu var sadece öğretmenler ve öğretim görevlileri değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
woywoda ~ 15 yıl önce
guzel bi uygulama olmus bence en azından degerli ogretmenlerimiz yararlanacagı için cok mutluyum .... bu arada dhmi personeli arkadasa soruyorum burda hizmet ediyosa sanki bedava mı hizmet ediyo acaba neden ona indirim uygulansın.... zaten fazla bisey yaptıgınız da yok aksama kadar oturmaktan baska!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TYM30 ~ 15 yıl önce
BİZLER 20-30 YILDIR BU HAVALANLARINDA BÜTÜN ŞİRKETLERE HİZMET VERİYORUZ BİR TANESİ BİLE BU GÜNE KADAR DHMİ PERSONELİNE İNDİRİM YAPMADI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohha ya ~ 15 yıl önce
burda kimsenin öğretmenlere karşı bir tepkisi yok..bu gruba yapılan jestin diğer emek sahiplerine de yapılmasını istiyoruz..Death grind sadece fikrini belirtmiş .rahatsılığı olduğunu düşünmüyoruz..burda görünüşe göre rahatsız olan sizsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
str45 ~ 15 yıl önce
diğer meslek kuruluşlarının da böyle indirimlerin olması gerekiyor..sadece öğretmenlere özel bir durum olmaması gerekiyor..thy hi bu ayrımcılığından dolayı kınıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohha ~ 15 yıl önce
Arkadaşım rahatsızmısın ya öğretmenler günü adı üstünde.Diğerlerinin eksiğiyle ne alakası var konunun.Thy;eğitimcilerimize ne güzel bir jest yapmış bunun üzerine daha ne yorum yazıyorsunuz yazmış olmak için anlamıyorum?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Death Grind ~ 15 yıl önce
İşçilerin, Memurların, Öğrencilerin, Askerlerin, Polislerin ya da herkesin ne eksiği var anlamadım? Böyle yapacaklarına o günler için toplu %10 indirim yapsalarmış keşke..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000