04 Ekim 2013, Cuma 14:12:13

THY VE ANADOLUJET'TE ATAMA RÜZGARI!

Türk Hava Yolları, kendi bünyesi ve alt markası Anadolujet'te bazı görev değişikliklerine gitti. Atamaları Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil mail ile duyurdu...
  • Durmak yok.Tebessüme devam..
  • Melih akif shgmden kimler var tanıdığın
  • birbiriyle tamamen ayrı iki departman olmasına rağmen nasıl oluyorda daha önce tarife ve network planlama müdürlüğü yapan biri daha sonra pazarlama müdürü oluyor?
  • Değişiklikler hep hesap kitap cihetinde döndüğüne göre muhasebe değerlendirmesi kokuyor bu atamalarda. Neyin ve kimlerin hesabı görülüyorsa?
  • e zaten hep mail ile duyuruyor? yani başlığın özellikle bu noktaya çekilmesini anlamadım
  • hat bakım müdürü mühendis kökenli olmamalı. bu işi yapabilcek o kadar shyo mezunu arkadaşlar var. yazık

Türk Hava Yolları, kendi bünyesi ve alt markası Anadolujet'te bazı görev değişikliklerine gitti. Atamaları Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil mail ile duyurdu.

İşte Temel Kotil'in atama maili:

Değerli Arkadaşlar,

Sizlerle ünitelerimizdeki yeni görev değişikliklerini paylaşmak istiyorum. Bürolar Gelir Muhasebe Müdürü olarak görev yapan Okan SİSO’nun Başkan Yardımcısı(Genel Muhasebe) olarak atanmasına, Bölgesel Uçuşlar Başkanlığı, Anadolujet Tarife ve Network Planlama Müdürü olarak görev yapan Zekeriya ÇOŞTU’nun Anadolujet Tanıtım ve Pazarlama Müdürü olarak atanmasına, Anadolujet Tarife ve Network Planlama Müdürlüğü’nde Mühendis olarak görev yapan Melih Akif GÜRBÜZ’ün Anadolujet Tarife ve Network Planlama Müdürü olarak atanmasına, Muhasebe Başkanlığı’nda Kontrolör (Mali Kontrol) olarak görev yapan Başak UYSAL’ın Ticaret Muhasebe Müdürü olarak atanmasına, Bürolar Gelir Muhasebe Müdürlüğü’nün Satış Muhasebe Müdürlüğü olarak değiştirilmesine ve Muhasebe Başkanlığı’nda görev yapan Emre ÇELİK’in Satış Muhasebe Müdürü olarak atanmasına, Teknik Başkanlık’ta Mühendislik Müdürü olarak görev yapan Şeref DEMİRCİ’nin Hat Bakım Müdürü (İstanbul) olarak atanmasına karar verilmiştir. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, değişikliklerin Ortaklığımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sevgilerimle, Doç. Dr. Temel Kotil Genel Müdür

THY VE ANADOLUJET'TE ATAMA RÜZGARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Durmak yok.Tebessüme devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Melih akif shgmden kimler var tanıdığın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super man ~ 10 yıl önce
birbiriyle tamamen ayrı iki departman olmasına rağmen nasıl oluyorda daha önce tarife ve network planlama müdürlüğü yapan biri daha sonra pazarlama müdürü oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasebe ~ 10 yıl önce
Değişiklikler hep hesap kitap cihetinde döndüğüne göre muhasebe değerlendirmesi kokuyor bu atamalarda. Neyin ve kimlerin hesabı görülüyorsa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eh ~ 10 yıl önce
e zaten hep mail ile duyuruyor? yani başlığın özellikle bu noktaya çekilmesini anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
benim düşüncem ~ 10 yıl önce
hat bakım müdürü mühendis kökenli olmamalı. bu işi yapabilcek o kadar shyo mezunu arkadaşlar var. yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senin dusuncen ~ 10 yıl önce
neden shyo olmali?
senin dusuncen ? ~ 10 yıl önce
sence ne mezunu olmalı ?
Neden olmali ~ 10 yıl önce
Cunku Hat Bakim mudurleri lisansli ve isin mutfaginda yestisen insanlardan olmalidir,EASA kriterleri de bu yondedir.Muhendislerin Hat Bakim'i yani Line Maintenance'i yani ucak uzerinde bilfiil calisanlari idare edecek is tecrubeleri olmadigi icin yeterince faydali olamamaktadirlar.THY EASA'nin bu kriterini bypass edebilmek icin vardiya seflerine mudurluk vermistir ama bu sadece isi biraz daha suruncemede birakacaktir,sonunda olmasi gereken uluslararasi standarlari yerine getirmek ve herkesin kendi bilgi ve becerisinin oldugu bolumlere amir olmasini saglamaktir.Tipki pilotun basina hostesi yada hostesin basina pilotu yada yolcu hizmetlerinde birini muhasebade yonetici yapmak gibi bir seydir bu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000