21 Mayıs 2012, Pazartesi 14:16:28

THY VE ANADOLUJET UÇAĞINA ARIZA RÖTARI

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Beyrut ve Anadolujet'in İstanbul-Sivas seferini yapacak yolcu uçakları, teknik arıza nedeniyle yaklaşık birer saat gecikmeli hareket etti...
  • burada insanlar o kadar gereksiz yorumlar yapıyorki anlamak mümkün değil. lütfen adam gibi yorumlara yer verin
  • kalıkışına kısa süre kala??? THY yalan beyanda bulunuyor... uçak 23.30 da kalkıp ankara üzerinden tekrar atatürk'e geri döndü. uçak değiştirildi saat 1.45'de tekrar havalandı. gecikme de 1 saat değil 2 saat 45 dakika.
  • nitelikli çalışan almazsanız staja gelen öğrenciye bilgi vermeyip gezindirirseniz elinizdeki elemanı tutamayıp yerine torpille insanlar alırsanız 6 ay insanlara kurslar verip yeterince tecrübe sağlamadan işin başına koyarsanız daha çok başınız ağrır
  • TK 2662 sefer sayısı Anadolu Jet'in değil THY'nin'dir...Kaldı ki Anadolu Jet'in Atatürk kalkışlı seferi de yoktur.

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı'ndan 136 yolcusuyla 00.40'da kalkması gereken TK-828 sefer sayılı İstanbul-Beyrut uçağında, kalkış saatine kısa bir süre kala teknik bir arıza meydana geldi. Uçağın kaptan pilotu operasyon kontrol merkeziyle bağlantı kurarak durumu bildirdi. Pistten dönen uçak hangara çekilerek arızası giderildi.

Bakımı yapılan uçak yaklaşık bir saatlik gecikmenin ardından havalandı.

Bu arada, Anadolujet'in TK-2662 sefer sayılı İstanbul-Sivas uçağında da kalkışına kısa bir süre kala teknik arıza oluştu. Uçak, hangara çekilerek teknik arızanın giderilmesinin ardından, yaklaşık bir saat gecikmeli olarak Sivas'a hareket etti.

Ayrıca Türk Hava Yolları'nın bu sabah saat 07:55'te İstanbul-Adıyaman seferini yapacak olan TC-JFO kuyruk tescilli Boeing 737 tipi uçağın motorunda meydana gelen bir arıza nedeniyle uçak seferden çekilerek bakıma alındı.

Uçuşa TC-JFM kuyruk tescilli uçak tahsis edilerek sefer yaklaşık 1.5 saat gecikmeli olarak yapılabildi.

THY VE ANADOLUJET UÇAĞINA ARIZA RÖTARI

Yorumlar

yorum ~ 12 yıl önce
burada insanlar o kadar gereksiz yorumlar yapıyorki anlamak mümkün değil. lütfen adam gibi yorumlara yer verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BT ~ 12 yıl önce
kalıkışına kısa süre kala??? THY yalan beyanda bulunuyor... uçak 23.30 da kalkıp ankara üzerinden tekrar atatürk'e geri döndü. uçak değiştirildi saat 1.45'de tekrar havalandı. gecikme de 1 saat değil 2 saat 45 dakika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dalga ~ 12 yıl önce
nitelikli çalışan almazsanız staja gelen öğrenciye bilgi vermeyip gezindirirseniz elinizdeki elemanı tutamayıp yerine torpille insanlar alırsanız 6 ay insanlara kurslar verip yeterince tecrübe sağlamadan işin başına koyarsanız daha çok başınız ağrır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-2662 VE ANADOLU JET ~ 12 yıl önce
TK 2662 sefer sayısı Anadolu Jet'in değil THY'nin'dir...Kaldı ki Anadolu Jet'in Atatürk kalkışlı seferi de yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000