08 Mayıs 2012, Salı 12:24:42

THY VE AHL DEVLERİ SOLLADI

Havacılık sektörüyle ilgili istatistikler hazırlayan OAG Aviation şirketinin verilerine göre Türk Hava Yolları, haftalık uçuş sayısı sıralamasında Mart ayına göre 4 sıra birden yükselerek 18. sıraya çıktı. Atatürk Havalimanı da 4 sıra yükseldi.
  • TGS'DE İNSANLARIN SÖYLEYECEĞİ ŞEYLER BİTTİ, DİLDE TÜYDE BİTTİ.ARTIK EVRAK BELGE FOTOKOPİ MAKBUZ KONUŞUR HERŞEY TEK TEK ORTAYA ÇIKARILDI BİR DOKUNULDU BİN AH İŞİTİLDİ, HER BİRİMDEN OLUK OLUK BİLGİ BELGE AKTI MAİLLERLE BİRBİRİMİZE ATIP EĞLENİYORDUK Kİ, BAŞBAKANLIK BİMERE GÖNDERELİM CUMHURBAŞKANLIĞI DENETLEMEYE ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA MALİYE BAKANLIĞI ÖZELLEŞTİRME İDARESİNE GAZETECİLERE DEDİK,GÖNDERDİK DAHA EĞLENCELİ OLSUN DİYE TAVIN YENİ FRANSIZ ORTAĞINADA GÖNDERDİK,MALUM TGS DE PAYI VAR ADAMCAĞIZLARIN.BU GÜN ONLARIN MASASINDA YARIN SİZİN SAYIN YÖNETİCİLER.HADİ KOLAY GELSİN.UPGRADELERİNİZ SEYAHATLERİNİZ MAKBUZLARINIZ FİŞLERİNİZ YURTDIŞI DİL EĞİTİM HARCAMALARINIZ ŞEFLERİ AKŞAM EVE BIRAKAN ŞÖFÖRLÜ ARAÇLARINIZ HEPSİ.MASADAN ANCA KARAR ALIRSINIZ ŞİRKETİ BİZ YÜRÜTÜYORUZ .GELDİĞÜNÜZDEN BERİ HİÇ DÜŞMANLIK ETMEDİK KUYUNUZU KAZMADIK İŞ ÇEVİRMEDİK,AMA SİZ HEP TERSİNİ YAPTINIZ EDEBİMİZDEN SES ÇIKARMADIK.
  • sayın editör, tgs ile ilgili bir haber yapın da , tgs ile ilgili ne kadar çok insanın ne kadar çok söyleyeceği şey var görün.bu sizin gazetecilik görevinizin yanında biz havacı insanlara karşı da sorumluluğunuz.biz ts çalışanları çok dertliyiz ve 6000 kişiyiz.hala airporthaber sitesi tgs bilgisayarlarından erişime yasaklı.
  • heralde tabelayi thy düzenledi mi dersin?? cekemezlik sinir tanimaz...
  • thy yi kötü günler bekliyor...tüm kamuoyuna duyurulur thy greve gidecek...buda avrupadaki tüm imajını zedeleyecektir grev yakın çünki bu sene başka arkadaşlar...şirket çalışanları 2 senedir zam almıyor ve şirket içersinde herkes grev istemekte burdan yönetim kuruluna duyurulur çalışanla bir an önce barışmalılar çünki çalışanların çoğu şirketini sevmiyor artık.....
  • united airlines ın ekip olanlamacılarını kutlarım !
  • Ya böyle şeyler yazmayın sonra birileri üzülüyor ve eleştiri yaparken zorlanıyorlar..
  • istatistikte bi sakatlik var. ist pek ve atl alanlarini gecmis ki komik bi durum....
  • LTBA a uçan hemen hemen her hava yolu Bosna ve charter ruslar hariç hariç JFK e uçuyor ve hemde ellerindeki en büyük uçaklarla BA sadece lhr den 7 kez 747 ile uçuyor tüm güney amerika uçuyor Tüm japonlarve uzak doğulular uçuyor.okyanusya uçuyor lufthansa bile ist uçuşlarının en az 5 katı uçuyor .Delta ve Amerikan ın en büyük international base leri orda nasıl oluyorda ahl jfk i geçiyor anlamdım.
  • THY nin heryerde boy boy reklamları çıkıyor,şirket sürekli övülüyor ama bu kadar uçuşa,yeni açılan hatlara rağmen zarar hergün büyüyerek artıyor.milyarlık zararlar var.şirket rasyonel bir şekilde yönetilemiyor.devir cilalı imaj devri.....

İstanbul Atatürk Havalimanı, dış hatlarda haftalık koltuk arzına göre hazırlanan listede dünya 11’incisi oldu. Türk Hava Yolları (THY) ise haftalık uçuş sayısıyla 18’nciliğe yükseldi. Listenin ilk 5 sırasında ABD’li havayolu şirketleri yer aldı. İlk sırada 38 bin 95 frekans sayısıyla United Airlines, 36 bin 802 ile Delta Airlines ve üçüncü sırada 24 bin 576 uçuş sayısıyla American Airlines’in ilk üç sırayı paylaştığı listede Avrupa’dan Lufthansa 6’ncı sırada yer buldu.

İlk 100 havayolu şirketi arasında Türkiye’den de iki şirket yer aldı. Türk Hava Yolları, SAS, Qantas, Jetblue, JAL, Air Berlin, İberia ve KLM gibi havayollarını geride bıraktı. THY, Mart ayı istatistiklerine göre 4 basamak birden yükselerek 5 bin 642 uçuş sayısıyla 18’inci sıraya otururken Pegasus Havayolları bin 761 uçuşla listenin 75’inci sırasına çıkmayı başardı.

AHL  JOHN J. KENNEDY’Yİ HAVALİMANI’NI SOLLADI

Dünyanın haftalık en fazla koltuk arz eden havalimanları arasında da yine Türkiye’den iki havalimanı yer aldı. Londra Heatrow’un ilk sırada yer aldığı listede Dubai ve Hong Kong Havalimanları ilk üç sırada yer aldı. 374 bin 891 koltuk arzıyla Atatürk Havalimanı  Almanya’nın Münih, Japonya’nın Tokyo Narita, Londra Gatwick, New York JFK ve Roma Fiumicino, Paris Orly, Milano Malpensa gibi havalimanlarını geride bıraktı. Antalya Havalimanı ise 87 bin 959 koltuk arzıyla listenin 86’ncı sırasında kendisine yer buldu.

 

 

THY VE AHL DEVLERİ SOLLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

TGS HEP MANŞETTE HABERE NE GEREK VAR ~ 12 yıl önce
TGS'DE İNSANLARIN SÖYLEYECEĞİ ŞEYLER BİTTİ, DİLDE TÜYDE BİTTİ.ARTIK EVRAK BELGE FOTOKOPİ MAKBUZ KONUŞUR HERŞEY TEK TEK ORTAYA ÇIKARILDI BİR DOKUNULDU BİN AH İŞİTİLDİ, HER BİRİMDEN OLUK OLUK BİLGİ BELGE AKTI MAİLLERLE BİRBİRİMİZE ATIP EĞLENİYORDUK Kİ, BAŞBAKANLIK BİMERE GÖNDERELİM CUMHURBAŞKANLIĞI DENETLEMEYE ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA MALİYE BAKANLIĞI ÖZELLEŞTİRME İDARESİNE GAZETECİLERE DEDİK,GÖNDERDİK DAHA EĞLENCELİ OLSUN DİYE TAVIN YENİ FRANSIZ ORTAĞINADA GÖNDERDİK,MALUM TGS DE PAYI VAR ADAMCAĞIZLARIN.BU GÜN ONLARIN MASASINDA YARIN SİZİN SAYIN YÖNETİCİLER.HADİ KOLAY GELSİN.UPGRADELERİNİZ SEYAHATLERİNİZ MAKBUZLARINIZ FİŞLERİNİZ YURTDIŞI DİL EĞİTİM HARCAMALARINIZ ŞEFLERİ AKŞAM EVE BIRAKAN ŞÖFÖRLÜ ARAÇLARINIZ HEPSİ.MASADAN ANCA KARAR ALIRSINIZ ŞİRKETİ BİZ YÜRÜTÜYORUZ .GELDİĞÜNÜZDEN BERİ HİÇ DÜŞMANLIK ETMEDİK KUYUNUZU KAZMADIK İŞ ÇEVİRMEDİK,AMA SİZ HEP TERSİNİ YAPTINIZ EDEBİMİZDEN SES ÇIKARMADIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın edtor ~ 12 yıl önce
sayın editör, tgs ile ilgili bir haber yapın da , tgs ile ilgili ne kadar çok insanın ne kadar çok söyleyeceği şey var görün.bu sizin gazetecilik görevinizin yanında biz havacı insanlara karşı da sorumluluğunuz.biz ts çalışanları çok dertliyiz ve 6000 kişiyiz.hala airporthaber sitesi tgs bilgisayarlarından erişime yasaklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik diyene ~ 12 yıl önce
heralde tabelayi thy düzenledi mi dersin?? cekemezlik sinir tanimaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salih ~ 12 yıl önce
thy yi kötü günler bekliyor...tüm kamuoyuna duyurulur thy greve gidecek...buda avrupadaki tüm imajını zedeleyecektir grev yakın çünki bu sene başka arkadaşlar...şirket çalışanları 2 senedir zam almıyor ve şirket içersinde herkes grev istemekte burdan yönetim kuruluna duyurulur çalışanla bir an önce barışmalılar çünki çalışanların çoğu şirketini sevmiyor artık.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 12 yıl önce
united airlines ın ekip olanlamacılarını kutlarım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜZÜCÜ ~ 12 yıl önce
Ya böyle şeyler yazmayın sonra birileri üzülüyor ve eleştiri yaparken zorlanıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
speedygonzalez ~ 12 yıl önce
istatistikte bi sakatlik var. ist pek ve atl alanlarini gecmis ki komik bi durum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hesapta bir yanlışlık olmasın ~ 12 yıl önce
LTBA a uçan hemen hemen her hava yolu Bosna ve charter ruslar hariç hariç JFK e uçuyor ve hemde ellerindeki en büyük uçaklarla BA sadece lhr den 7 kez 747 ile uçuyor tüm güney amerika uçuyor Tüm japonlarve uzak doğulular uçuyor.okyanusya uçuyor lufthansa bile ist uçuşlarının en az 5 katı uçuyor .Delta ve Amerikan ın en büyük international base leri orda nasıl oluyorda ahl jfk i geçiyor anlamdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
THY nin heryerde boy boy reklamları çıkıyor,şirket sürekli övülüyor ama bu kadar uçuşa,yeni açılan hatlara rağmen zarar hergün büyüyerek artıyor.milyarlık zararlar var.şirket rasyonel bir şekilde yönetilemiyor.devir cilalı imaj devri.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000