26 Ekim 2011, Çarşamba 13:15:21

THY VAN'A NE KADAR YARDIM TAŞIDI?

Türk Hava Yolları deprem kenti Van'a şu ana kadar 7 kargo uçağıyla 293 ton yardım malzemesi taşıdı.
  • airbustan alınan yüzde 5 komisyonuda bağış etsenizya vandaki depremzedelere 2,5 milyar doların yüzde 5 i nekadar ediyodu hamdi bey sen hesap uzmanısınya bilirsin?
  • Somali'de açlık var, THY uçak kaldırır, personeline 2 kez yardım edin maili atar. Van 'da deprem olur yine uçaklar kaldırılır, personele yardım mailleri atılır. Eyvallah, yardımı seven bir kuruluş diyelim. Adım adım projesinde personel 15 km koşup yardım toplayacak ama personeli ter döküp sağdan soldan bağış toplamaya çalışırken milyon dolarlık sponsorluklara imza atan kurumdan kendi omurilik felçli insanına tek kuruş bağış çıkmayacak. Bu kadar şehit verirken teröre, Mehmetçik Vakfı için hiç yardım kampanyası düzenlenmeyecek. Hadi canım sen de!!!
  • masallah hayir kurumuan dondunuz libya ya ucaklar gondermeler yok isral deki kalan lari getirmeler masallah sirketin 6 ay da 550 milyon zarar ettirdiniz hala ders almadiniz 3 cu ceyrek bilancoyu merakla bekliyorum her halde 150. bin de 3 cu ceyrek ten gelir boylece bu yil i 1000.000 luk zarar la kapatiriz yakin da batarsiniz insallah
  • evet burda da zararı katmışlar. bizde diyorduk ne zamandır aminciler zararı yazmıyor diye...
  • www.yalnizdegilsinvan.wordpress.com adresinde yardım talepleriyle ilgili duyurular, ihtiyaç listeleri bulunuyor. Ayrıca belediyeler yardım malzemelerini tasnif edip kolileyecek insan gücü bulmakta zorlanıyor. Yardım etmek isteyen herkese duyurulur.
  • hamdi bey thy olarak van'a gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.hazır sizi bulmuşken bir soru sorayım başka bir konuyla ilgili; thy'nin temmuz-ağustos-eylül aylarını kapsayan 3 aylık dilimde 150 milyon lira zarar açıklayacağını tahmin ediyor finans kuruluşları.bunun hakkında da bir tweet atar mısınız? en dolu en bereketli sezonda bu zararı nasıl yaptınız merak ediyoruz.
  • thy ye ve başındaki kadroya durmadan taş atanlar belki biraz yüzleri kızarır tabi o yüz varsa üzgünüm ama dayanamadımyazdım
  • Aşağıdaki haberi okuyunca belki biraz insanlık adına utanırsınız.. Japonlar, Büyükelçilik'in posta kutusuna zarf içinde para atıp kaçıyor Van'da meydana gelen şiddetli depremin ardından Japonlar Tokyo'daki Türkiye Büyükelçiliğinin posta kutusuna içerisinde para olan zarflar ve destek mesajları olan mektuplar atarak kaçıyor.
  • THY'da çalışmaktan gurur duyuyorum.Bu yardımların ulaştırılmasına vesile olanlar dert görmesinler.THY kazanıyor,biz bu giderleri herşekilde karşılarız.Böyle bir durumda bunun lafı bile edilmemesi gerekir.Ülkenin bir bölümünde felaket yaşanıyor.Şimdi birlik olmayacağız,yardım etmeyeceğiz nezaman edeceğiz?Herkes kendini Van'daki kardeşlerimizin yerine koysun,empati yapın.Allah verene verir.
  • 21 Yıldır bu şirkette çalışıyorum.Ve 17 yıldır kesintisiz Yöneticiyim. Şuna dua ediyorum,bu şirkette son yıllarda yaşadıklarımı Allah bana gösterdi.Çünkü bizlerin amacı bu şirketi en yükseklere taşımak.Maddi yönüyle,manevi yönüyle THY'nın hakkı ödenmez.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin neresinde olursa olsun,böyle bir felakette THY üzerine düşeni yapmasaydı şahsım adına üzülürdüm.Yardım bir görev değildir.Hiçbir gideri düşünmeden sosyal sorumluk bilinciyle buna vesile olan tüm Üst Yöneticilerimi haddim olmadan kutlarım.
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Twitter'den yaptığı açıklamada şu ana kadar deprem bölgesine 7 kargo uçağıyla 293 ton çadır, battaniye, ısıtıcı, ilaç, jeneratör ve gıda malzemesi taşındığını söyledi.
Topçu, Ankara, İstanbul ve İzmir'den ilki depremden 2 saat sonra olmak üzere 14 ek seferle kurtarma ekipleri ve saglik ekiplerinin Van'a ulaştırıldığını kaydetti. 

THY deprem bölgesine yardım götürmek amacıyla 70 ton kapasiteli Airbus 330 tipi uçakların uçuş programlarının iptal edildiğini ve bu uçakların İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarının yanı sıra İzmir'den Van'a yardım malzemesi taşıyacaklarını açıkladı.

İşte Hamdi Topçu'nun Twitter'da paylaştığı o bilgiler:




THY VAN'A NE KADAR YARDIM TAŞIDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
airbustan alınan yüzde 5 komisyonuda bağış etsenizya vandaki depremzedelere 2,5 milyar doların yüzde 5 i nekadar ediyodu hamdi bey sen hesap uzmanısınya bilirsin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Somali'de açlık var, THY uçak kaldırır, personeline 2 kez yardım edin maili atar. Van 'da deprem olur yine uçaklar kaldırılır, personele yardım mailleri atılır. Eyvallah, yardımı seven bir kuruluş diyelim. Adım adım projesinde personel 15 km koşup yardım toplayacak ama personeli ter döküp sağdan soldan bağış toplamaya çalışırken milyon dolarlık sponsorluklara imza atan kurumdan kendi omurilik felçli insanına tek kuruş bağış çıkmayacak. Bu kadar şehit verirken teröre, Mehmetçik Vakfı için hiç yardım kampanyası düzenlenmeyecek. Hadi canım sen de!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
masallah hayir kurumuan dondunuz libya ya ucaklar gondermeler yok isral deki kalan lari getirmeler masallah sirketin 6 ay da 550 milyon zarar ettirdiniz hala ders almadiniz 3 cu ceyrek bilancoyu merakla bekliyorum her halde 150. bin de 3 cu ceyrek ten gelir boylece bu yil i 1000.000 luk zarar la kapatiriz yakin da batarsiniz insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet burda da zararı katmışlar. bizde diyorduk ne zamandır aminciler zararı yazmıyor diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
www.yalnizdegilsinvan.wordpress.com adresinde yardım talepleriyle ilgili duyurular, ihtiyaç listeleri bulunuyor. Ayrıca belediyeler yardım malzemelerini tasnif edip kolileyecek insan gücü bulmakta zorlanıyor. Yardım etmek isteyen herkese duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hamdi bey thy olarak van'a gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.hazır sizi bulmuşken bir soru sorayım başka bir konuyla ilgili; thy'nin temmuz-ağustos-eylül aylarını kapsayan 3 aylık dilimde 150 milyon lira zarar açıklayacağını tahmin ediyor finans kuruluşları.bunun hakkında da bir tweet atar mısınız? en dolu en bereketli sezonda bu zararı nasıl yaptınız merak ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy ye ve başındaki kadroya durmadan taş atanlar belki biraz yüzleri kızarır tabi o yüz varsa üzgünüm ama dayanamadımyazdım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aşağıdaki haberi okuyunca belki biraz insanlık adına utanırsınız.. Japonlar, Büyükelçilik'in posta kutusuna zarf içinde para atıp kaçıyor Van'da meydana gelen şiddetli depremin ardından Japonlar Tokyo'daki Türkiye Büyükelçiliğinin posta kutusuna içerisinde para olan zarflar ve destek mesajları olan mektuplar atarak kaçıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'da çalışmaktan gurur duyuyorum.Bu yardımların ulaştırılmasına vesile olanlar dert görmesinler.THY kazanıyor,biz bu giderleri herşekilde karşılarız.Böyle bir durumda bunun lafı bile edilmemesi gerekir.Ülkenin bir bölümünde felaket yaşanıyor.Şimdi birlik olmayacağız,yardım etmeyeceğiz nezaman edeceğiz?Herkes kendini Van'daki kardeşlerimizin yerine koysun,empati yapın.Allah verene verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
21 Yıldır bu şirkette çalışıyorum.Ve 17 yıldır kesintisiz Yöneticiyim. Şuna dua ediyorum,bu şirkette son yıllarda yaşadıklarımı Allah bana gösterdi.Çünkü bizlerin amacı bu şirketi en yükseklere taşımak.Maddi yönüyle,manevi yönüyle THY'nın hakkı ödenmez.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin neresinde olursa olsun,böyle bir felakette THY üzerine düşeni yapmasaydı şahsım adına üzülürdüm.Yardım bir görev değildir.Hiçbir gideri düşünmeden sosyal sorumluk bilinciyle buna vesile olan tüm Üst Yöneticilerimi haddim olmadan kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000