20 Aralık 2012, Perşembe 21:19:45

THY UYARIYOR!

Yurdu etkisi altına alan sert hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları, iptal ettiği seferleri duyurdu.
  • Pegasusun pek cok seferi iptal veya cok gecikmeli SAW daha kotu durumda

İstanbul'u uzun süredir etkisi altına alan soğuk havaya bugün kar yağışı da eklendi ve birçok sefer gecikmeli olarak gerçekleşti. Havanın daha da sertleşmesi nedeniyle iptaller de artmaya başladı. 

Olumsuz hava şartlarının en çok etkilediği Türk Hava Yolları, internet sitesi üzerinden, iptal ettiği seferleri duyurdu ve yolcularına önerilerde bulundu.

İŞTE THY'NİN YOLCULARINA DUYURUSU

Olumsuz hava koşulları nedeniyle havayolu ulaşımında aksamalar olabilmektedir. 20 Aralık 2012 itibariyle aşağıdaki sefer iptal edilmiştir.

Havalimanına gelmeden önce uçuşunuzun güncel statüsünü Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) veya web sitemiz üzerinden kalkış-varış uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

Eğer uçuşunuz iptal olmuş ise mağdur olmamanız için lütfen havalimanına gelmeden önce yeni bir uçuşla ilgili Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) onay alınız.

Uçuşlarla ilgili güncel statüye mobil cihazınızdan da mobil.thy.com adresini kullanarak erişebilirsiniz. Mobil uygulamalarımızla ilgili detaylı bilgi için mobil uygulamalar sayfamızı ziyaret ediniz.

Not: Yaşanan yoğunluk sebebiyle iptal durumları buraya anlık olarak yansıyamayabilir. Lütfen yukarıdaki kanallarden net bilgi almadan uçuşunuzu planlamayınız.

THY UYARIYOR!

Yorumlar

SAW felc ~ 11 yıl önce
Pegasusun pek cok seferi iptal veya cok gecikmeli SAW daha kotu durumda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000