24 Temmuz 2009, Cuma 18:07:26

THY, Uşak seferlerini durdurdu!

Türk Hava Yolları, İstanbul-Uşak uçak seferlerini 1 Ocak 2010 tarihine kadar durdurduğunu duyurdu.
  • İnşallah yarım yamalak birşeyler yapıp bırakmazlar. Meydanın çok şeye ihtiyacı var. Pistin yanında apron da genişlemeli, VOR var ama yaklaşması sakat; steep approach. Uçacak şirketler için yakıt temin edecek anlaşmalar da yapılmalı en önemlisi yerini sahiplenecek geçici olmayan kule görevlileri. Bakalım göreceğiz.
  • Tuncer nasilsin ?? yorumlara baslamisin ???
  • Diyordum nerde bu laleli? Her taşın altından çıkan her halta maydanoz olan lale yine çıktı. Ömrümü yedin ömrümüü...
  • rica edicem usak meydanına bide kule yapsınlar...sahıl guvenlık kulubesı gıbı kulesı var..
  • Yahu siz okumayı mı bilmiyorsunuz, yoksa okuduğunuzu mu anlayamıyorsunuz? Meydan bakımda deniyor işte, Haydar'ın damına mı indireceksiniz uçağı?
  • THY ucuslari keyfinden durdurmus gibi niye baslik atiyorsunuz anlamiyorum! bakim var diyosunuz, sonra boyle baslik atiyorsunuz? nereye inicek thy'nin ucaklari? carsi meydanina mi?
  • THY USAK ISTANBUL ARASI UCURACAK ADAM BULAMAMISTIR DA ONDAN DURDURMUSTUR SEFERLERI.THY PARA KAZANACAKSA AKLINI KULLANSIN MÜNIH TEN USAK A DIREKT UCSUN MÜNIHTE 25000 E YAKIN USAKLI VAR.MÜNIH POLISI BOSUNA DEMEMIS USAK MI BÜYÜK TÜRKIYE MI BÜYÜK DIYE...
  • la le luuu lions nerdesin... haberleri sen yaz... dogrumu haber? yoksa zararmi var isin icinde???

Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden Uşak Havaalanı’ndaki çalışmalar nedeniyle uçak seferlerinin 1 Ocak 2010 tarihine kadar durdurulduğunu duyurdu. THY’nin internet sitesinde Uşak seferleri ile ilgili şu duyuru yayınlandı; “İstanbul-Uşak seferleri Uşak meydanındaki inşaat çalışmaları nedeniyle 31Aralık 2009 tarihine kadar kapanmıştır. Bu süre zarfında Uşak seferlerimize geçici süreyle ara verilmiştir”

Uşak Havaalanı 2006 yılında kentin yoğun talebi üzerine yeniden uçuşlara açılmış ve Atlasjet uçakları seferlerine başlamışı. Uşaklı sivil toplum örgütleri havaalanının uçuşlara açılması için 9 bin kombine bilet satın almıştı. Atlasjet 2008 yılı sonu itibariyle uçuşlarını durdurmuş Türk Hava Yolları 12 Ocak 2009 tarihinden itibaren İstanbul-Uşak, Uşak-İstanbul seferlerine başlamıştı. THY’nin internet sitesinden duyurduğu iptalin nedeninin havaalanındaki pist genişletme ve ışıklandırma sistemlerinin yenilenmesi çalışmaları olduğu öğrenildi.

THY, Uşak seferlerini durdurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
İnşallah yarım yamalak birşeyler yapıp bırakmazlar. Meydanın çok şeye ihtiyacı var. Pistin yanında apron da genişlemeli, VOR var ama yaklaşması sakat; steep approach. Uçacak şirketler için yakıt temin edecek anlaşmalar da yapılmalı en önemlisi yerini sahiplenecek geçici olmayan kule görevlileri. Bakalım göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tuncer nasilsin ?? yorumlara baslamisin ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Diyordum nerde bu laleli? Her taşın altından çıkan her halta maydanoz olan lale yine çıktı. Ömrümü yedin ömrümüü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
rica edicem usak meydanına bide kule yapsınlar...sahıl guvenlık kulubesı gıbı kulesı var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yahu siz okumayı mı bilmiyorsunuz, yoksa okuduğunuzu mu anlayamıyorsunuz? Meydan bakımda deniyor işte, Haydar'ın damına mı indireceksiniz uçağı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY ucuslari keyfinden durdurmus gibi niye baslik atiyorsunuz anlamiyorum! bakim var diyosunuz, sonra boyle baslik atiyorsunuz? nereye inicek thy'nin ucaklari? carsi meydanina mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY USAK ISTANBUL ARASI UCURACAK ADAM BULAMAMISTIR DA ONDAN DURDURMUSTUR SEFERLERI.THY PARA KAZANACAKSA AKLINI KULLANSIN MÜNIH TEN USAK A DIREKT UCSUN MÜNIHTE 25000 E YAKIN USAKLI VAR.MÜNIH POLISI BOSUNA DEMEMIS USAK MI BÜYÜK TÜRKIYE MI BÜYÜK DIYE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
la le luuu lions nerdesin... haberleri sen yaz... dogrumu haber? yoksa zararmi var isin icinde???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000