12 Ocak 2009, Pazartesi 12:32:59

THY, Uşak seferlerine başladı

Türk Hava Yolları’nın öncelikli büyüme stratejilerinden biri olan uçuş ağının genişletilmesi hem uluslararası hem de iç hatlarda devam ediyor.
  • Kimse yanlış anlamasında bu kalkış saatleriyle thy da fazla dayanamaz zarara bence yinede temennim işşallah çalışır .
  • Haklısın yorumsuz Isparta kapatılsın o zaman
  • Hayırlı Olsun. Isparta ile ilgili Yorumcunun dediklerine katılmamak elde değil. DHMİ nin sitesine girin. Resimleri bile neredeyse 10 yıllık ana sayfasında Isparta ile ilgili 1 resim bile yok. Medyada bu havameydanı pardon ! HAVALİMANI ! ile ilgili haber yok. Isparta halkında kıpırtı yok Isparta beş kuruş etmez devlete de küllün zarar. ya haftada en az birkaç sefer koysunlar ya da kapatsınlar bari devletimiz zarar etmesin.
  • Mantıklı politikalarıyla uçak seferlerini oturtan tüm siyasetçilere selam olsun. Uşak Halkı bu hizmetleri göz ardı etme. Sizden daha fazla çalışma potansiyeli olan Isparta atıl vaziyette, yatıyor sizin memleketinizin küçücük meydanı çalışıyor. Helal olsun sizlere. Ispartaya o kadar istendiği halde uçak seferlerini koyduramayanlara ne demeli.....Yorum Yok
  • Hayırlı olsun.Memleketin Hernoktasına ulaşabilsek böyle rahatça keşke..

Türk Hava Yolları, bu sabah 07:00'de A319 tipi yolcu uçağıyla ilk seferini gerçekleştirdi.

THY'den yapılan açıklamada; haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleştirilerek seferlerin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri karşılıklı olarak düzenleneceği bildirildi.

Bir hafta öncesine kadar alınan biletlerde herşey dahil 79 TL ücret uygulanacak olan Uşak seferleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 849 numaralı THY çağrı merkezinden, www.thy.com adresinden veya satış ofislerinden ulaşılabileceği belirtildi.

Tarife

THY, Uşak seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

hakan ~ 15 yıl önce
Kimse yanlış anlamasında bu kalkış saatleriyle thy da fazla dayanamaz zarara bence yinede temennim işşallah çalışır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 15 yıl önce
Haklısın yorumsuz Isparta kapatılsın o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz ~ 15 yıl önce
Hayırlı Olsun. Isparta ile ilgili Yorumcunun dediklerine katılmamak elde değil. DHMİ nin sitesine girin. Resimleri bile neredeyse 10 yıllık ana sayfasında Isparta ile ilgili 1 resim bile yok. Medyada bu havameydanı pardon ! HAVALİMANI ! ile ilgili haber yok. Isparta halkında kıpırtı yok Isparta beş kuruş etmez devlete de küllün zarar. ya haftada en az birkaç sefer koysunlar ya da kapatsınlar bari devletimiz zarar etmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 15 yıl önce
Mantıklı politikalarıyla uçak seferlerini oturtan tüm siyasetçilere selam olsun. Uşak Halkı bu hizmetleri göz ardı etme. Sizden daha fazla çalışma potansiyeli olan Isparta atıl vaziyette, yatıyor sizin memleketinizin küçücük meydanı çalışıyor. Helal olsun sizlere. Ispartaya o kadar istendiği halde uçak seferlerini koyduramayanlara ne demeli.....Yorum Yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Phoneix ~ 15 yıl önce
Hayırlı olsun.Memleketin Hernoktasına ulaşabilsek böyle rahatça keşke..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000